Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
22.2.10 22:07

PANUŠKO, bude to překvápko stejně jako Karolínka. A budu rodit v Picích. Je to nejblíž a rodila jsem tam i poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.2.10 22:11

JASMINKU, zaškrtni si nahoře u diskuze „Zobrazovat podpisy“ a hned budeš v obraze ohledně dětí, těhu..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.2.10 07:56

Livo právě se ptám protože bydlíš tady kousek, já jí měla taky ale nějak mi nesedla takže jsem pak odešla. Malá nepřibírala a mě přišlo že jsem z ní všechno musela hrozně tahat. Ale to může být jen můj pocit prvomatky :lol: :lol:

Jahůdko taky jsem rodila v Pardubicích a nedám dopustit, já byla nadmíru spokojená. Jee a překvápko jsme chtěli taky jen se nám doktor prořekl takže to pak bylo překvápko už jen pro rodinu, ale udržely jsme to. Navíc 90 % lidí tipovalo kluka jen snad moje mamka holku a byli o tom naprosto přesvědčení, už mi pak ty kecy lezly na nervy jak je to jasné (kort když jsem věděla) no a to pak teda zírali :lol: :lol:

A co bys raději, páreček? nebo zase holčičku do party?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
23.2.10 08:52

Ahoj všem,tak po dlouhé době jsem zavítala..Liv-gratuluju k dvojčátkům :potlesk:!jinak mě ta zima už taky leze na nervy…je to děs!koukám že s porodncí v Pardubicích máte dobré zkušenosti,tak se asi taky přidám a budu tam rodit..tak snad mě nezklamou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.2.10 09:29

PANUŠKO, tentokrát raději kluka, aby to bylo vyrovnané. Ale teď už s tím nic neudělám ;-) a hlavně aby vše bylo ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
23.2.10 10:02

Livo,Gratululu k Holčičkam jsou Kouzelny :srdce:
Jeee Diky Jahudko za radu ješte se tady moc nevyznam :nevim: Taky jsem rodila v Pce,ale ja mam na ne špatny vzpominky :-( . Jahudko překvapko tak to je krasny my jsme si to nechali řict bych to asi nevydržela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.2.10 13:38

JASMINKU, copak nepříjemného tě tam potkalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
23.2.10 15:23

Bauky Jahudko,mno rodila jsem normalne,ale pak jsem okamžite musela na akutni cisař a oni mi v tom spechu přeřizli tepnu takže jsem musela na dalši operaci. Mno a s jednim Dr. jsem se dohodla,že pokud budou testy ok tak pujdu domu. Na vizite začal primař ječet,že tam mam velky hematom a,že bych mohla přijit o delohu :-( Mala byla v Praze jestli ma v pořadku mozeček naštesti je zdrava a v pořadku :srdce: Videla jsem ji až 2den večer a držela až třeti.Personal byl fajn jak na pooperačnim tam u Miminek a na 6N jsem moc dlouho nebyla. Ono to vzniklo kuli tomu,že jsem nebyla na UTZ a nebedeli jak je mala velka a mela omotanou šnuru. Možna,že se to bude zdat jako nic,ale ja jsem mela z toho trauma :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
23.2.10 19:07

Jasmínku, chápu, že jsi nebyla spokojená. A jako nic bych to teda nenazvala. No, teď je důležité, že jste nakonec obě v pořádku, po tom všem.
Panuško, já jsem teda zatím spokojená. Měla jsem výbornou lékařku v HK, ale to dojíždění tam mne celkem děsí, proto jsem hledala někoho tady. A asi mám vážně výhodu, že už jedno děcko mám a tak nemám takovou potřebu se hodně ptát. :nevim:.
Jahůdko, pěkně se Ti to krátí … tak držím pěstičky, ať vydržíš co nejdéle a ať jste v pořádku :palec:.
Očko, kdy Ty máš termín? Nemáš metřík, tak nějak nejsem v obraze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
23.2.10 21:30

Livi,ona hlavne moje švagrova řikala kamardce kterou mame společnou,že jsem akorat simulant atd. Jsem rada,že jsem obe v pořadku :-) A ve ktere časti Pce bydliš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
23.2.10 21:46

JASMINKU, LIVA a PANUŠKA jsou z Dukly. Já jsem z Dašické a ty se Slovan. Takže je to 2:2

A tvůj zážitek z porodnice je hrozivý. Hlavně že jste v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.2.10 07:48

Ty jo Jasmínku to mi jako prkotina taky teda nepřijde, tak to se nedivím že nemáš dobré vzpomínky. Na kamarádku kašli, to není pak kamarádka, chtěla bych vidět co by dělala ona v té kůži. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
24.2.10 08:14

Jahudko,aha to nejsme zase tak moc od sebe :-)

Panuško to ne nemam a druhy mimi bude až nevim kdy zatim se chci venovat Naty. Ona mi desne zavidela,že budu mit holčičku a mela na me desny pripominky a ma doted,ale nejak ji neřešim ona ma kluka a ani vychova ho neumi. Tak ji nejak neřešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.2.10 10:00

JASMINKU, však určo až bude pěkně, tak se někde sejdeme. :-)

Už aby teda bylo jarní počasí :-D a ne to mokro a kaluže. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
24.2.10 11:15

:palec: Oki a jakpak ti je Jahudko?
Mno pršelo desny už jsem myslela,že bude svitit sluničko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek