Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PANUŠKO, bude to překvápko stejně jako Karolínka. A budu rodit v Picích. Je to nejblíž a rodila jsem tam i poprvé.
JASMINKU, zaškrtni si nahoře u diskuze „Zobrazovat podpisy“ a hned budeš v obraze ohledně dětí, těhu..... ![]()
Livo právě se ptám protože bydlíš tady kousek, já jí měla taky ale nějak mi nesedla takže jsem pak odešla. Malá nepřibírala a mě přišlo že jsem z ní všechno musela hrozně tahat. Ale to může být jen můj pocit prvomatky
![]()
Jahůdko taky jsem rodila v Pardubicích a nedám dopustit, já byla nadmíru spokojená. Jee a překvápko jsme chtěli taky jen se nám doktor prořekl takže to pak bylo překvápko už jen pro rodinu, ale udržely jsme to. Navíc 90 % lidí tipovalo kluka jen snad moje mamka holku a byli o tom naprosto přesvědčení, už mi pak ty kecy lezly na nervy jak je to jasné (kort když jsem věděla) no a to pak teda zírali
![]()
A co bys raději, páreček? nebo zase holčičku do party?
Ahoj všem,tak po dlouhé době jsem zavítala..Liv-gratuluju k dvojčátkům
!jinak mě ta zima už taky leze na nervy…je to děs!koukám že s porodncí v Pardubicích máte dobré zkušenosti,tak se asi taky přidám a budu tam rodit..tak snad mě nezklamou ![]()
PANUŠKO, tentokrát raději kluka, aby to bylo vyrovnané. Ale teď už s tím nic neudělám
a hlavně aby vše bylo ok. ![]()
Livo,Gratululu k Holčičkam jsou Kouzelny ![]()
Jeee Diky Jahudko za radu ješte se tady moc nevyznam
Taky jsem rodila v Pce,ale ja mam na ne špatny vzpominky
. Jahudko překvapko tak to je krasny my jsme si to nechali řict bych to asi nevydržela ![]()
Bauky Jahudko,mno rodila jsem normalne,ale pak jsem okamžite musela na akutni cisař a oni mi v tom spechu přeřizli tepnu takže jsem musela na dalši operaci. Mno a s jednim Dr. jsem se dohodla,že pokud budou testy ok tak pujdu domu. Na vizite začal primař ječet,že tam mam velky hematom a,že bych mohla přijit o delohu
Mala byla v Praze jestli ma v pořadku mozeček naštesti je zdrava a v pořadku
Videla jsem ji až 2den večer a držela až třeti.Personal byl fajn jak na pooperačnim tam u Miminek a na 6N jsem moc dlouho nebyla. Ono to vzniklo kuli tomu,že jsem nebyla na UTZ a nebedeli jak je mala velka a mela omotanou šnuru. Možna,že se to bude zdat jako nic,ale ja jsem mela z toho trauma ![]()
Jasmínku, chápu, že jsi nebyla spokojená. A jako nic bych to teda nenazvala. No, teď je důležité, že jste nakonec obě v pořádku, po tom všem.
Panuško, já jsem teda zatím spokojená. Měla jsem výbornou lékařku v HK, ale to dojíždění tam mne celkem děsí, proto jsem hledala někoho tady. A asi mám vážně výhodu, že už jedno děcko mám a tak nemám takovou potřebu se hodně ptát.
.
Jahůdko, pěkně se Ti to krátí … tak držím pěstičky, ať vydržíš co nejdéle a ať jste v pořádku
.
Očko, kdy Ty máš termín? Nemáš metřík, tak nějak nejsem v obraze ![]()
Livi,ona hlavne moje švagrova řikala kamardce kterou mame společnou,že jsem akorat simulant atd. Jsem rada,že jsem obe v pořadku
A ve ktere časti Pce bydliš?
JASMINKU, LIVA a PANUŠKA jsou z Dukly. Já jsem z Dašické a ty se Slovan. Takže je to 2:2
A tvůj zážitek z porodnice je hrozivý. Hlavně že jste v pořádku.
Ty jo Jasmínku to mi jako prkotina taky teda nepřijde, tak to se nedivím že nemáš dobré vzpomínky. Na kamarádku kašli, to není pak kamarádka, chtěla bych vidět co by dělala ona v té kůži. ![]()
Jahudko,aha to nejsme zase tak moc od sebe ![]()
Panuško to ne nemam a druhy mimi bude až nevim kdy zatim se chci venovat Naty. Ona mi desne zavidela,že budu mit holčičku a mela na me desny pripominky a ma doted,ale nejak ji neřešim ona ma kluka a ani vychova ho neumi. Tak ji nejak neřešim.
JASMINKU, však určo až bude pěkně, tak se někde sejdeme. ![]()
Už aby teda bylo jarní počasí
a ne to mokro a kaluže. ![]()
Oki a jakpak ti je Jahudko?
Mno pršelo desny už jsem myslela,že bude svitit sluničko