Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LIVO, teď už je to ok, ale v pondělíto byl masakr. Všude kopa sněhu, neprohrabáno. Teď užmáme i auto vyhrabané a pojízdné.
No, je to mazec. My teda auto potřebovali průběžně, takže jak nám zapadalo, tak jsme ho vyhrabali. A tak pořád dokola. Jenže pak projel pluh a zase musel manžel vzít lopatu a odházet si místo, aby vůbec vyjel. ![]()
Ale je fakt, že je to teď už dobré. Ale od zítra snad prý má zase sněžit, tak kdo ví, co z toho zase bude ![]()
A jak se jinak cítíš?
Já teda už mám pocit, že to mám za trest
. Ale ono se mi to kvapem blíží, takže zase na druhou stranu si říkám, ještě, že jsou hlky pořád uvnitř. Vypadá to, jakobych nevěděla, co chci
. To budou ty hormony ![]()
Holky já zimu miluje, ale v tomhle vyjet s kočárem to je za trest. Jenže sáňky nemáme (kdo by je do pardubic pořizoval když je tu sníh jednou za deset let že?
) takže je to boj. Teď už to jakž takž jde, ale v pondělí jsem myslela, že budu vraždit.
Tak se s pupíkama držte a buďte rádi, že „taháte“ pupík po svejch ![]()
No já moc pupík netahám, protože už teď skoro nevyjdu ven. Pokud nemusím k doktorovi a nebo na nákup. Všude mne vozí manžel, protože já už nikam nedojdu. Valím se jak sud. Ale občas vyjdu na zahrádku aspoň. Jinak bych existovala jen o otevřeném okně
.
Dneska jsem byla na kontrole. Od pondělí nastupuji na MD. Jsem zavřená a na porod to v nejbližší době prý nevypadá. Tak na jednu stranu hurá, aspoň se holky dopečou, na druhou stranu … ufff … co víc říct
LIVO, začínám být jako soudek. Ale tak to bylo i prvníhotěhu, to jsem měla obr břicho. Už pomalu nedopnu bundu, tak už by ohlo být jaro.
Ale naštěstí jezdím autem, tak se oblíkám zlehka.
Tak o soudku mi něco povídej … rodím za měsíc
a už teď jsem jako koule
Ahojda,
tak jak se daří budoucím maminám?? „Koulet se“ v tomto počasí teda nikomu nezávidím. Já teda teď měla pohodu - teda do konce 7m jsem chodila v normálních kalhotech - ale pak během 2 týdnů jsem byla koule dělová
Takovou posilovnu a ještě v takových mrazech - no fuj. Tak ať vás alespoň mimča nezlobějí.
A mimochodem - už se dá v eměstě chodit??
byla jsem tam naposledy v to krásné pondělí. Dostat se do nemocnice a zpět byl skoro nadlidský výkon. Od té doby jsem tam - pro jistotu - nebyla. Mám to 15min. do Globusu (pěšky - i s klukama), tak město moc neřeším, ale budu tam potřebovat ![]()
Tak těhulky, pěkně se držte…
masku jojo ve městě už se to dá, taky jsem byla v pondělí
teď už je to odhrábnuté, střechy jakž takž schozené toho jsem se bála mnohem víc. tAdy na dukle to žuchalo teda pořádně - jednou nám před vchodem to zavalilo celou cestu ta pak boční vchod do kočárkárny - no než to žuchlo tak jsem ven nešla ![]()
Livo ještě pořád držíš? a co vůbec nosíš máš co na sebe - mě ke konci už hrozně drtilo jak nosím pořád jedny kalhoty, jednu sukni a dvě trička - fuj to byl hnus. Těšila jsem se po porodu ale prd, buď jsem se nevešla vrškem skrz prsa a nebo spodkem skrz špeky - teď už je to lepší,a le pořád žádná sláva. ![]()
Ahoj holky, pořád držím. V úterý na kontrolu. A pak se uvidí. Každopádně prý nejpozději 15.2.
… už se to krátí a na mne papdá takové to … už nebo ještě???
Jinak jsem teď byla u kamarádky a vyfasovala na těch posledních pár dní pár oblečků … ale musím říct, že jsem si už říkala, že pořád chodím jen v jednom/ dvou oblečeních
. Jenže člověk přece nekrade, aby si mohl dovolit nakoupit nový šatník, obzvlášť když je to jen na pár měsíců.
Jeee Livo tak to se na prďolky těším, to už je fakt za pár. S tím oblečením ti rozumím, taky mě to na jednu stranu štvalo a na druhou jsem nechtěla utrácet. Nejhorší bylo když jsem chodila do práce to mi bylo nejvíc blbý chodit pořád v tom samým ale doma už jsem to pak neřešila a vylezla ven klidně v teplákách - v těch mi bylo totiž jednoznačně nejlíp. Tak se drž ![]()
Panuško, to mi povídej. Kluk se mi narodil 35+1, tak teď to čekám taky každou chvíli, že by to klidně mohlo být
.
Dneska ráno mi dokonce odešlo trochu té zátky, ale klidně to může ještě do porodu trvat i několik týdnů, takže jsem v klidu. To je ta výhoda, když už to člověk jednou prožil
.
Ahojda všem,
jsem také z pardubic a ráda bych se k vám přidala.. ![]()