Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
13.1.10 21:26

LIVO, teď už je to ok, ale v pondělíto byl masakr. Všude kopa sněhu, neprohrabáno. Teď užmáme i auto vyhrabané a pojízdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
14.1.10 11:36

No, je to mazec. My teda auto potřebovali průběžně, takže jak nám zapadalo, tak jsme ho vyhrabali. A tak pořád dokola. Jenže pak projel pluh a zase musel manžel vzít lopatu a odházet si místo, aby vůbec vyjel. :nevim:

Ale je fakt, že je to teď už dobré. Ale od zítra snad prý má zase sněžit, tak kdo ví, co z toho zase bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.1.10 11:56

Přesně tak. Bylo to nekonečné odhrabování. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
14.1.10 12:04

A jak se jinak cítíš?

Já teda už mám pocit, že to mám za trest :nevim:. Ale ono se mi to kvapem blíží, takže zase na druhou stranu si říkám, ještě, že jsou hlky pořád uvnitř. Vypadá to, jakobych nevěděla, co chci :think:. To budou ty hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.1.10 16:10

Holky já zimu miluje, ale v tomhle vyjet s kočárem to je za trest. Jenže sáňky nemáme (kdo by je do pardubic pořizoval když je tu sníh jednou za deset let že? :mrgreen: :mrgreen: ) takže je to boj. Teď už to jakž takž jde, ale v pondělí jsem myslela, že budu vraždit.

Tak se s pupíkama držte a buďte rádi, že „taháte“ pupík po svejch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
15.1.10 20:49

No já moc pupík netahám, protože už teď skoro nevyjdu ven. Pokud nemusím k doktorovi a nebo na nákup. Všude mne vozí manžel, protože já už nikam nedojdu. Valím se jak sud. Ale občas vyjdu na zahrádku aspoň. Jinak bych existovala jen o otevřeném okně :nevim:.

Dneska jsem byla na kontrole. Od pondělí nastupuji na MD. Jsem zavřená a na porod to v nejbližší době prý nevypadá. Tak na jednu stranu hurá, aspoň se holky dopečou, na druhou stranu … ufff … co víc říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
16.1.10 17:00

LIVO, začínám být jako soudek. Ale tak to bylo i prvníhotěhu, to jsem měla obr břicho. Už pomalu nedopnu bundu, tak už by ohlo být jaro. ;-) Ale naštěstí jezdím autem, tak se oblíkám zlehka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
16.1.10 20:15

Tak o soudku mi něco povídej … rodím za měsíc 8-o a už teď jsem jako koule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.1.10 20:25

Ahojda,
tak jak se daří budoucím maminám?? „Koulet se“ v tomto počasí teda nikomu nezávidím. Já teda teď měla pohodu - teda do konce 7m jsem chodila v normálních kalhotech - ale pak během 2 týdnů jsem byla koule dělová :lol: Takovou posilovnu a ještě v takových mrazech - no fuj. Tak ať vás alespoň mimča nezlobějí.
A mimochodem - už se dá v eměstě chodit?? :mrgreen: byla jsem tam naposledy v to krásné pondělí. Dostat se do nemocnice a zpět byl skoro nadlidský výkon. Od té doby jsem tam - pro jistotu - nebyla. Mám to 15min. do Globusu (pěšky - i s klukama), tak město moc neřeším, ale budu tam potřebovat :roll:
Tak těhulky, pěkně se držte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.1.10 20:38

masku jojo ve městě už se to dá, taky jsem byla v pondělí :cert: :cert: teď už je to odhrábnuté, střechy jakž takž schozené toho jsem se bála mnohem víc. tAdy na dukle to žuchalo teda pořádně - jednou nám před vchodem to zavalilo celou cestu ta pak boční vchod do kočárkárny - no než to žuchlo tak jsem ven nešla :roll:

Livo ještě pořád držíš? a co vůbec nosíš máš co na sebe - mě ke konci už hrozně drtilo jak nosím pořád jedny kalhoty, jednu sukni a dvě trička - fuj to byl hnus. Těšila jsem se po porodu ale prd, buď jsem se nevešla vrškem skrz prsa a nebo spodkem skrz špeky - teď už je to lepší,a le pořád žádná sláva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
24.1.10 20:45

Ahoj holky, pořád držím. V úterý na kontrolu. A pak se uvidí. Každopádně prý nejpozději 15.2. :nevim: … už se to krátí a na mne papdá takové to … už nebo ještě???

Jinak jsem teď byla u kamarádky a vyfasovala na těch posledních pár dní pár oblečků … ale musím říct, že jsem si už říkala, že pořád chodím jen v jednom/ dvou oblečeních :nevim: . Jenže člověk přece nekrade, aby si mohl dovolit nakoupit nový šatník, obzvlášť když je to jen na pár měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.1.10 09:09

Jeee Livo tak to se na prďolky těším, to už je fakt za pár. S tím oblečením ti rozumím, taky mě to na jednu stranu štvalo a na druhou jsem nechtěla utrácet. Nejhorší bylo když jsem chodila do práce to mi bylo nejvíc blbý chodit pořád v tom samým ale doma už jsem to pak neřešila a vylezla ven klidně v teplákách - v těch mi bylo totiž jednoznačně nejlíp. Tak se drž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
25.1.10 14:45

Panuško, to mi povídej. Kluk se mi narodil 35+1, tak teď to čekám taky každou chvíli, že by to klidně mohlo být :nevim:.
Dneska ráno mi dokonce odešlo trochu té zátky, ale klidně to může ještě do porodu trvat i několik týdnů, takže jsem v klidu. To je ta výhoda, když už to člověk jednou prožil :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.1.10 21:07

LIVO, tak držím palečky, ať je porod pohodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
4.2.10 11:05

Ahojda všem,
jsem také z pardubic a ráda bych se k vám přidala.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová