Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Očko jen se přidej, není to tu na denní pokec, ale občas sem zavítáme každá. Kdepak v pardubkách bydlíš?
Jahů a jak je tobě? nemáte někdo informace o Livě, jestli je ještě vcelku?
Nás teď trápí brutální rýma, v noci byla malá co dvě hodiny vzhůru takže paráda, ale dnes už to z ní teče, tak je to lepší. ![]()
Jo jo,koukám že ty příspěvky tady nejsou moc časté..scházíte se třeba někdy?nebo spíš jen po netu..asi se moc ptám,že.. ![]()
jen se ptej, teď jsme se zatím nesešly, holky jsou buĎ těhotné nebo těsně před porodem navíc v tomhle počásku. Já už se teda těším na jaro až bude líp a budem moct venku snad už něco vyvádět, jeslti teda ten můj peciválek začne aspoň sedět ![]()
Ahoj holky, hlásím se, že jsem ještě v celku. Příští kontrola v úterý a další pondělí by asi byl porod. No blíží se to
.
Očko, klidně se přidej. Sešlost zatím nebyla. Vesměs čekáme na jaro nebo aspoň lepší počasí.
Livo a jaký to je když takhle dopředu vlastně víš kdy budeš rodit? Já vkůli tomu nechtěla přenášet aby furt všichni neřešili tak už? ale nakonec to bylo přkvápko pro všechny včetně mě ![]()
Panuško, no je to zvláštní. Ale zase na druhou stranu to není takové to, že se Tě několikrát denně ptají, jestli už
. A má to i své výhody. Můžu si zajistit dostatečně předem třeba hlídání Robíka a manžel tam může být se mnou
. A taky vím, kolik mám ještě času na přípravy
.
Třeba u Robíka jsem tohle neměla. Rodila jsem 35+1, ale už od 24tt jsme se s mudrou modlili, abych vydržela co nejdéle. Takže taška sbalená a všechno připravené od toho 24tt. Ale i tak to bylo překvapení. Hlavně teda v porodnici. Měli jsme totiž 2 jména a nemohli se rozhodnout. No a protože se kluk narodil v den, kdy měl svátek to druhé jméno, tak bylo rozhodnuto „shůry“ vlastně.
jojo tak to já taky chystala vše brzy a když mi 25. týdnu doktor začal taky vyhrožovat a nechal mě doma a ať se šetřím tak všichni říkali, jojo ještě budeš přenášet, nakonec jsem ráda, že jsem vydržela jak jsem vydržela.
A máš tedy plánovaného císaře? no tak hlavně ať to máš rychle za sebou moc to nebolí a holky jsou zdravé a mají se k světu ![]()
Panuška píše:
Očko jen se přidej, není to tu na denní pokec, ale občas sem zavítáme každá. Kdepak v pardubkách bydlíš?Jahů a jak je tobě? nemáte někdo informace o Livě, jestli je ještě vcelku?
Nás teď trápí brutální rýma, v noci byla malá co dvě hodiny vzhůru takže paráda, ale dnes už to z ní teče, tak je to lepší.
PANUŠKO, netuším zda je LIVA stále 3 v 1.
Jinak já to celkem zvládám.
No, pokud se nakonec holky přece jen nepřetočí, tak to bude plánovaný císař. V úterý mi doktorka potvrdí termín a bude. Zatím mi slíbila, že bych na Valentýna nastoupila do nemocnice a v pondělí by to udělali
.
Tak snad bude vše v pořádku a nebudeme tam muset být moc dlouho ![]()
LIVO, tak to na tebe budu v pondělí myslet, aby to bylo ok. A budeš mít CŘ domluvený v Picích nebo v HK?
Já jezdím do nemocnice do HK, takže budu rodit tam. Rodila jsem tam kluka a byla jsem tam moc a moc spokojená
.
O Pardubické nemocnici jsem toho neslyšela moc dobrého, tak nevím
. Ale už jsem tam párkrát byla s klukem a byla jsem spokojená. Ale porodnici neznám. ![]()
Jahůdko, Panuško, moc děkuju za podporu. Jste moc hodné.
Mimochodem Jahůdko, jak se cítíš? Ten metřík Ti pěkně poskočil ![]()
ahoj všem,koukám že už některé z vás čekají prcka,já mám termín v červnu a taky se rozhoduju zda Hradec nebo Pardubice…taky jsem slyšela o Pce hrůzy ale je i plno kladných odpovědí..řekla bych že záleží na jakého doktora či sestru narazíte..když jsem rodila dcerku,tak doktoři fajn i sestra ale pok na oddělení byly sestry na zabití!!!doktorka pediatrička fajn! ![]()
Očko já rodila letos v květnu v Pardubkách a fakt jsou to jen fámy. Dopředu jsem nevěděla jestli tam jít nebo ne a slyšela dost nadávek ale od lidí co tam nerodili
Ale jsem typ člověka co moc neřeší a říkala jsem si na vola můžu narazit všude.
No a nakonec jsem byla nadmíru spokojená - na porodním všichni příjemní, ochotní, doktoři i PA super. A to samé šestinedělí - nemám jedinej negativní zážitek fakt. ![]()
TAky jsem koukala že už se to Jahůdce hezky krátí ono to uteče coby dup
Ježiš holky mě už to přijde úplně neskutečné že jsem někdy taky měla pupík. Ale zatím se teda na další necítím, nějak si to zatím neumím představit, že bych měla tu svojí lásku dělit mezi nějaké další mimčo. Ale ono to brzy přijde ![]()