Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jahůdko já byla na cukru na poliklinice u Afi a v pohodě, je teda vopruz že to dělají v místě kde odebírají krev takže tam je mraky lidí a hlavně důchodců co tě nepustí sednout, ale jak jsem se nahlásila u okýnka tak mě vzali jako těhotnou dopředu a pak jsem si sedla bokem. Já jsem teda asi magor, ale mě to chutnalo ![]()
Livo jinak já sladký taky miluju a v těhu to byl teda mazec, nejedla jsem skoro nic jinýho takže tě s 3 věnečkama za den moooc dobře chápu ![]()
Panuško, jenže já nemůžu ani ty 3 kousky
. Já vím, že je to jen necelých 9 týdnů, ale jak to vydržím přes Vánoce … to opravdu nevím.
LIVO, PANUŠKO, díky. Dnes jsem se objednávala, tak už vím víc. Já jdu do LABO na Milheimovku. Je to od 6:30 na lačno. 3× odběr, 3× krev. Chodit se nikam nesmí, takže snad to přežiju a ten sladký blivajz snad nepůjde ze mě ven.
jahůdka:
zdravím, v LABU jsem taky byla..bylo nas tam 5 těhulek a na to jak jsem se bála že se tam unudím to docela šlo. Jen ten sladkej blivajs je fakt hnusnej
a i ten hlad po ránu je úděsnej.Hodně štěstí ať to přežiješ v pohodě ![]()
Jahůdko, taky držím pěsti a myslím na Tebe. Ať to přežiješ.
Díky holky,
já totiž kafe ani čaj nesladím. Občas si dám džus nebo colu, tak snad to přežiju.
taky všem přeju moc hezké svátky a pohodový rok 2010 a doufám, že se v létě někde sejdeme ![]()
I já se přidávám k přání příjemně prožitých Vánoc.
P.S. Jsem též pro sraz. ![]()
hlásím se jako další pardubanda!!
Mám skoro 2 letého Kubíka a bydlíme na Dubině. Koukala jsem, že jste řešily nějaké baby kavárny. Myslím, že ta v Hronovické je zrušená a z vlastní zkušenosti musím říct, že to zas až taková škoda není…Další kavárna je v Devotyho a dle mě vůbec nejlepší zábava pro děti a posezení pro maminy je na Dubině v RC Dubínek.
V tomhle ročním období je vážně umění zabavit dítko…
Tak zatím!!
jo holky já dnes objevila při procházce leták na tohle rodinné centrum http://www.rc-kasparek.cz/…default.aspx jen to teprve bude fungovat až od ledne, tak uvidíme. Já bydlím na Dukle tak by to bylo fajn. I když teď je to s malou ještě o ničem ![]()
Panuško, díky, vypadá to zajímavě. Jinak jsme skorosousedky
… taky bydlím na Dukle
.