Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
7.2.10 15:58

Panuško, tak Verunka je ještě malá. Ono je to pak to druhé těhu větší zápřah. Nemůžeš si odpočívat, jak se Ti chce. Sama osobně si myslím, že je dobré nechat mezi dětmi odstup tak ty 2-3roky. Fajn je, když třeba to starší můžeš už dát aspoň na dopoledne do školky. Ale třeba je to tím, že teď ta miminka budou 2 a tak jsem i víc unavená :nevim:
Očko, já chodím do poradny do HK a mám i velkou pravděpodobnost, že by mi císaře třeba dělala moje mudra z rizikovky(paní primářka). Takže já mám rozhodnuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.2.10 08:46

Livo asi jo jen nevím jestli ten zápřah někdy povolí :mrgreen: :mrgreen: já bych právě chtěla rozestup max ty 3 roky i kvůli tomu aby děti byly blízko ale taky se mi nebude v téhle situaci chtít do práce. U nás zatím všem vracejícím se dávají výpověď. Takže bych raději tuhle blbou dobu přečkala doma. Ale už od začátku hlásím že bůh ví jakto bude. Třeba Veruš bude vztekloun a já budu ráda když si půjdu „odpočinout“ do práce. Zatím to neřeším i když když do toho člověk započítá 9 měsíců těhotenství, nějaký ten čas na tvorbu - no to už abychom pomalu začali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to by bylo super kdyby ti císař dělala tvoje dr. to se do toho jde člověku hned líp co? no a že jsi se dvěma víc utahaná,není divu já měla pupík malej a i tak jsem toho měla plný kecky. Tak budu držet palce ať jsou holky rychle venku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.2.10 11:54

tak livi už nám odfrčela do porodnice ..hodně štěstí holky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.2.10 13:11

jeeee Pavli díky za informace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.2.10 19:37

Panuš: není zač :) včera psala že ji praskla voda tak už frčely s holkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.2.10 19:57

tak ješště aktuálnější info :) liva už má holčičky na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.2.10 20:38

jeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak obrovská gratulace, Pavli nemáš míry? Livo jen ať holky pěkně přibírají a už se těším na nějakou fotečku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.2.10 20:52

SABINKA MÁ 2,3 KG A 45CM A ZORINKA 2,4KG A 46CM
jsou to holky šikovný a už to mají za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.2.10 21:08

no to jsou holčiny moc hezký, tak hlavně ať jsou brzy doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.2.10 22:13

HOLKY, díky za komplimenty metříku, ale tak poslední 3 týdny mi přijde, že to neutíká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.2.10 22:15

LIVO, pro mě je druhé těhu taky náročnější. Nemůž se válet jaku prvního. ;-) Ale mc se těším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.2.10 22:17

LIVO, moc moc gratuluji k holčičkám. Hodě mlíčka a zdraíčka všem. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
13.2.10 18:47

Jen hlásím, že jsme doma. Jsen grogy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
15.2.10 10:00

LIVO, super. Tak šup, šup fotečky a informace. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.2.10 10:08

TAk se doma pěkně sžívejte, musí to být mazec co? když si vzpomenu na sebe s jednou Verunkou natož se dvěma. Ale to zmákneš, stejně ti nic jiného nezbyde :lol: :lol:

Taky jsem zvědavá na fotky a informace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová