Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
24.2.10 11:38

JASMINKU, jde to. Jen už by se ráda vyspala na břiše. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.2.10 12:27

Ježiš Jahůdko ještě dnes prožívám slast když můžu ležet na břiše. Celé těhu to nešlo - prsa, pak už bříško. A když jsem si v porodnici asi 5. den na to břicho lehla tak jsem chrochtala blahem a to vážně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.2.10 13:12

Už se nemůžu dočkat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.2.10 14:07

Ahojda,já mám termín v červnu..už taky musim spát na boku a ráno tam mám většinou otlačenou peřinu od toho,jak si vypodložuju bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.2.10 14:09

jeee očko v červnu jsem taky měla rodit, to snad ani není pravda, že už je to skoro rok. Občas to na mě padne a říkám si kde je to malinké miminko.

A kde v Pardubkách bydlíš ty? abychom věděly jak jsou síly rozhozené :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.2.10 20:22

PANUŠKO, OČKO já rodila taky v červn, ale 2007. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
25.2.10 11:26

Ahoj,tak koukám že v červnu se rodí hodně :lol: :lol:
jinak abych pravdu řekla,tak ikdyž budu rodit podruhé,tak mám o dooost větší strach než u prvního porodu..jak už asi vim co mě čeká tak začínám plašit..já vim,jsem divná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
25.2.10 15:53

Bauky,to veřim taky jsem se tešila jak si lehnu na břiško a jak chci aniž by do me nekdo nekopal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
25.2.10 17:07

Očko tak ty už čekáš dokonce druhé, tak to jsi už zasloužilá mamina.

Jasmínku však ono to za chvíli zase začne, mě malá teď tak kope když jí převlíkám a přebaluju :roll:

Jinak my dnes byly na plavču, včera jsem koukala na olympiádu a jsem grogy. Veruš mi odpolko usnula v kočárku tak jsem si už i sedla na lavičku jak bylo krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.2.10 07:17

Ahojda,
omlouvám se, že jsem chodím jak do hospody, ale nějak nestíhám :oops:
Očko, já taky plašila mnohem víc před druhým porodem - ale na strach nebyl čas - porodila jsem o necelé 3 týdny dříve :-D
Panuško, kam chodíte plavčit? Já byla teď v Labi - no v porovnání s plavečákem, kam jsem chodila s Vojtíkem je to nebe a dudy. Že jsem si to Labe neprosadila už dřív :wink:
Ach jo, já s vámi nehraju :lol: proč není taky někdo z tohoto konce Pardubek? :cry: Jsem z Doubravic (za Globusem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.2.10 07:43

Masku tak tenhle konec pardubek tu ještě nebyl :lol: :lol:

Na plavčo chodím taky do Labe a jsem moc spokojená. Malá občas prudí je typ že ne každý se jí líbí a občas stávkuje, ale tam mají super přístup. I náhrady nám dávají ke klidnějším lektorkám protože to vědí. Ještě je plavčo u Majáku tady na dukle směr na chrudim ale je to úplně nové. Navíc když jsem se hlásila tak nebyly schopný mi říct jestli bude místo a nakonec mi psali, když malé bylo skoro 5 měsíců že můžem začít chodit no a to už jsme skoro dva měsíce plavaly v Labi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
26.2.10 09:42
masek píše:
Ahojda,
omlouvám se, že jsem chodím jak do hospody, ale nějak nestíhám :oops:
Očko, já taky plašila mnohem víc před druhým porodem - ale na strach nebyl čas - porodila jsem o necelé 3 týdny dříve :-D
Panuško, kam chodíte plavčit? Já byla teď v Labi - no v porovnání s plavečákem, kam jsem chodila s Vojtíkem je to nebe a dudy. Že jsem si to Labe neprosadila už dřív :wink:
Ach jo, já s vámi nehraju :lol: proč není taky někdo z tohoto konce Pardubek? :cry: Jsem z Doubravic (za Globusem)

My chodily do Hastrmánka v roce 2008 a super. Teď možná zkusím to U Majáku. Má to instruktorka, co byla dřív v Hastrmánkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.2.10 10:33

Jahůdko já ho taky chtěla zkusit, ale jak říkám, nabídli mi kurz až v 5 měsících a to už jsme dávno plavaly. Ale určo to tam budou mít novější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
28.2.10 17:50

Ahoj,
já jsem taky s dcerkou chodila na plavčo,pak ale měla na hlavičce menší ekzém,tak nám to doktorka pak už moc nedoporučovala..teď až se narodí malej,chtěla bych začít opět chodit..tak uvidíme..slyšela jsem ale,že na plavčo v Labi je prý nápor?nebo tomu už tak není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.2.10 18:21

My bohužel plavčo odpískáme. S dvojčaty je jeden dospělý málo :-(. Ale četla jsem, že Hastrmánek nabízí, že dojde ke klientovi domů a plave se u klienta ve vaně. A k tomu je v ceně i kurz masáží miminek. To se mi líbilo. A cena je 300,–Kč za lekci. Pro nás jediná varianta. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová