Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
9.3.10 12:51

FOUNIKU, vítej. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
9.3.10 15:21

Founiku … vítej.

Jahůdko, tak jak se cítíš? Ještě dobrý nebo už je to za trest :wink:.

A co ta zima? Už by mohla skončit, což. To budou vycházky, už se těším, až se bude dát být trochu déle venku.

Jo a včera nám byl měsíc, tak dávám čerstvou fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.3.10 15:42

Livo vždyť jsi šla před týdnem z porodnice :mrgreen: :mrgreen: to není možný že to tak letí, já to chci zastavit. Teda teď ne, teď se u nás marodí ale jinak bych potřebovala ten čas malinko zpomalit.

Malá dostala jiná antibiotika protože jí včera vyskočily horečky takže je veselo a už je to faaaakt na palici :zed: :zed: já už nechciiiiiiiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
9.3.10 16:01

No to věřím. Tak ať jste brzy v pořádku. A vydrž, bude lépe :kytka:. Já musím letět, holky se budí na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.3.10 16:32

Teda tam je krásně, akorát jsme se vrátily z venku .. už to začíná vonět jarem JUCHUUU!!!

Liva: blahopřeju k mrňouskům a k „narozkám“, jsou boží, ale asi to musí být náročný, takový dvě housky doma najednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
9.3.10 21:19

Founiku, děkuji. Je to kolotoč, ale holčičky jsou nádherné, tak to vynahrazují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.3.10 21:42

LIVO, teda to letí. Gratuluji k 1. měsíci. :kytka: :kytka: :kytka:

U nás je to tento týden náročné. Vymyslela jsem si zazdít dveře mezi pokojíčkem a ložnicí, abychom mohli využít celoustěnu a s pro minutím bordel tu je nehorázný. Ale futrajsou fuč, zítra se to vyzdí, pak nahodí a poslední malování už bude bez prachu. Už aby byl týden za námi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
10.3.10 20:00

Jahůdko, to znám. Před lety jsem rekonstruovala byt a teď jsme stále v „dodělávání“ domku. Tak ať to máte brzy a zdárně za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.3.10 22:24

LIVO, nejhorší je, že tu bydlíme ani ne rok a půl a já si vymyslím takovou hrůzu. Kdyby se todělal s tou púvodní rekonstrukcí, tak byl klid. Jenže, to jsem si myslela, že je to blbost. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.3.10 22:33

Jahůdko, jen vydržet, počkej, jak budeš ráda, až to bude hotový a podle tvých představ ;)
Držím pěsti, aby to bylo co nejdřív! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.3.10 08:59

FOUNIKU, manžel mi slíbil, že v pátek večer to mám hotové. :-) Takže pak už v rámci hnízdícího a jarního úklidu všechno naleštím a je to. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.3.10 09:21

Jahůdko tak ať to máte rychle za sebou, to já v téhle době už se klepala aby malá vydržela takže jsem se jen poflakovala a válela ono už se stejnak nic jiného nedalo jak mě vše bolelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.3.10 12:12

Panuško, já taky v tomhle stádiu už skoro nic nezvládala :nevim:.

Jahůdko, tak v pátek hotovo :pankac: . To je super. Tak ať jsi spokojená. Manžel je šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
11.3.10 12:39

No je pravda, že my jsme před porodem plánovali vestavěné skříně do dětského pokoje ale jak mi hrozili předčasným porodem tak jsme to nechali po porodu, pak bylo šestinedělí do 5 měsíců byla malá pěkně ubrečené miminko takže to se taky nedalo a nemáme je dodnes :lol: :lol: no občas už by se šikly, protože ty dětské věci pořád stěhuju sem tam a jak mám málo místa tak se v tom pořád přehrabuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.3.10 13:19

No s nedostatkem úložného prostoru taky bojuju. Hodně je to tím, že jsme se stěhovali v 6.měsíci a nemohla jsem toho moc dělat. Tak tu stále máme trochu bojové podmínky, protože mám kolotoč kolem dvojčat a tak se každou volnou chvilku snažím spíše odpočívat než uklízet a organizovat to, co se nestihlo při stěhování :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová