Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
28.2.10 21:19

Očko v Labi je to právě v pohodě, my jsme se nahlásily po šestinedělí a od 3 měsíců plavem. Navíc teď v březnu mají dodělat nějaký další bazén pro starší děti a do Labe budou chodit jen tyhle mimča takže tam bude ještě volněji.

Livo zkus se v tom Labi zeptat, nevím teda jak dělá tvůj manžel, ale minule jsem byla na náhradní hodině od 17:10 a před tím lekci byla rodina s dvojčátky, plavala mamka i taťka. Ale je to teda už dost finančně náročné. Tak mě to jen napadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
28.2.10 22:45
Liva píše:
My bohužel plavčo odpískáme. S dvojčaty je jeden dospělý málo :-(. Ale četla jsem, že Hastrmánek nabízí, že dojde ke klientovi domů a plave se u klienta ve vaně. A k tomu je v ceně i kurz masáží miminek. To se mi líbilo. A cena je 300,–Kč za lekci. Pro nás jediná varianta. :nevim:

LIVO, v Hastrmánkovi pokud máš dvojčata,tak s jedním plave instruktorka,takže je to jen na domluvě. :-) Vaničkování nabízí jak Hastrmánek, tak i Maják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.3.10 19:09

Ahojky, tak hlásím řpekvápko pro instruktorku (ale i pro nás) v Hastrmánkovi - Dnes na druhou lekci (minule jsme tam byli jen 2) - pro ně na první lekci dorazil taťulda a že budu chodit plavat on. TAk jsme jen koukali - je pravda, že v plavečáku jsme taky měli jednoho taťku, ale ten chodil s mamčou - dvoujčata, ale o kluky se starala stejně jen mamina - taťka jen plaval. Tento vše kompletně zvládá sám :wink: Ale byl z toho takovej nesvůj - mezi babama......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.3.10 20:25

jojo taky už jsem tam potkala taťku s mimčem a zírala jsem - přeci jen to není tak obvyklé :lol: A hodinu před námi chodí taky pán s dvojčaty sám, ale holky už mají tak 3 roky. Ale je to sranda když jim tam suší vlasy apod. Jooo holt dneska už tatínkové zvládají to samé co maminky.

A jak se vám líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
2.3.10 20:57

V Hastrmánkovi jsem potkala několik tatínků a co teprve na cvičení v Sokolu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
3.3.10 08:06

Achojky Holky,
Nejak jsem nestihala sem neco pisnout Mala posledni dobou vyžaduje hodne pozornosti tak se ji pokoušim nejak zabavit :dance: Taky jsem přemyšlela o tom palavani,ale ješte nevim :nevim:
Už sme byli i na prochazce a ja jsem pichla kolečko :zed: Naštesti přitel ho opravil tak jsem rada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.3.10 17:12

Ahoj holky,
tak jsem četla že vídáte taťuldy s prckama na plavču..myslim že je to jedině dobře že se takový taťkové najdou-ten náš naštěstí patří mezi ně..nedovedu si představit,že by se dítěti nevěnoval aspoň takhle..jelikož je spousta chlapů kteří to vůbec nedělají a vše nechávají na mamině což si myslim že není fér..takže takovým taťkům jedině fandim :mrgreen:
jinak jsem taky přemýšlela o plavču v Chrudimi,nevíte nkdo zda tam maj taky něco pro prcky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.3.10 18:07

Očko, vChrudimi plave také Plaváček - co je v Pardubkách v plavečáku. Po zkušenosti s nima a v porovnání s Labem, bych tam už nešla. Plavou tam ti samý. Ale co, na mne nedej - každýmu vyhovuje něco jinýho. Znám jich spousty, co na Plaváčka nedají dopustit http://www.plavacek-deti.cz/…ny/bazen.php?ID=7 Nebo tady je přehled http://www.infodomecek.cz/clanky.php?…

Já chci taky taťku, co se postará......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.3.10 19:45

Ahoj mas,já jsem se chtěla jen poptat..ale děkuju za info.pátrám totiž kam chodit až v Pardubkách zavřou plavečák..ale mám hafo času,tak jen hledám info a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
4.3.10 19:21

Holky, díky za tip na plavání. Zkusím na to mrknout a podle financí, ale i dalších kritérií se rozhodnout. Ono je to teda mazec s těmi dvojčaty Vám řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.3.10 20:05

Livo upřímně občas si říkám no tak v téhle situaci mít ještě jednu Verunku tak jsem u chocholouška :mrgreen: :mrgreen: ale člověk to prostě zvládnout musí, stejně ti nic jiného nezbývá :mrgreen:

Prosím tě včera jsem byla u tvé dr. (moje měla dovču a zastupují se) jen Válová prý jde do důchodu a je tam za ní půlku týdne nějaká mladá. Nevím jestli už jsi s ní měla zkušenost. Ale před námi byly dvě děti a já tam čekala hodinu 8-o malá má už 3. týden rýmu a hlavně teď i kašel a máme jet na hory tak jsem pro jistotu šla.

No doktorka milá ale na můj vkus až mooooc pečlivá a navíc mě ještě strašila alergiema a ekzémem a já nevím čím ještě - a to mi stačilo říct průdušky má čisté. Přišla mi u všeho hrozně přecitlivělá tvářila se jak kdyby Verunka měla za hodinu na ekzém umřít - a to prosím zatím žádné projevy nemá jen teď měla popraskanou kůži za ouškama :roll: :roll: No nevím asi jsem jiná nátura a jen doufám, že jsme tam něco za tu hodinu nechytly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.3.10 14:00

Ahojky,

tak LIvo beru zpět, dnes jsem byla u dr. znovu - malá dostala horečky a dneska už mi dr. přišla dobrá - dokonce nanás počkala protože jsem tam lítal na poslední chvíli. Verunka dostala antibiotika, mrkla jí do oušek - tak jedno je prý zhoršené :zed: ale snad přes víkend už bude lepší.

Jen jsem chtěla jet na víkend k mamce (200 km jezdíme jednou za měsíc) a tímhle to padlo, což mě štve :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
5.3.10 21:44

Panuško, tak to mne mrzí. Hlavně ať je malá brzy fit. Slyšela jsem, že to po Válové přebírá nějaká jiná, mladá. Ale osobně jsem s ní ještě neměla zkušenost. Byla jsem vlastně u mudry jen jednou a další ko máme 22.3., a to budeme mít zase u Válové. Jsem zvědavá, jak holky přibraly. Doma mám váhu jen do 2kg, tak nemůžu sledovat. Ale přijde mi na pohled, že tloustnou. Tak snad dobrý. To víš, živit 2 děti je něco jiného, tak mám občas obavy, abych měla dost mléka pro obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.3.10 19:29

Livo tak holky určitě přibírají dobře, i když ve dvou je to určitě horší ale na druhou stranu ve dvou se to líp táhne :lol: :lol: Pak dej určitě vědět.

Hele já když jsem potřebovala jen tak pro kontrolu vážit tak jsem se zvážila sama a pak s Veru a měla jsem jakž tak přehled jestli jde aspoň nahoru :lol:

Jinak dnes už je bez teplot a řádí jak černá ruka, tak snad dobrý, sice ještě kašle, ale je to lepší :wink: No jo první nemoc tak mě to trochu rozhodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.3.10 23:29

Ahojda holky, tady další Pardubice, tentokrát Ohrazenice :)

Čaučik Panuško, tak my máme od Dr. dnes konečně odsouhlaseno, že je Terča už zdravá, HURÁAAA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová