Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Očko v Labi je to právě v pohodě, my jsme se nahlásily po šestinedělí a od 3 měsíců plavem. Navíc teď v březnu mají dodělat nějaký další bazén pro starší děti a do Labe budou chodit jen tyhle mimča takže tam bude ještě volněji.
Livo zkus se v tom Labi zeptat, nevím teda jak dělá tvůj manžel, ale minule jsem byla na náhradní hodině od 17:10 a před tím lekci byla rodina s dvojčátky, plavala mamka i taťka. Ale je to teda už dost finančně náročné. Tak mě to jen napadlo. ![]()
Liva píše:
My bohužel plavčo odpískáme. S dvojčaty je jeden dospělý málo. Ale četla jsem, že Hastrmánek nabízí, že dojde ke klientovi domů a plave se u klienta ve vaně. A k tomu je v ceně i kurz masáží miminek. To se mi líbilo. A cena je 300,–Kč za lekci. Pro nás jediná varianta.
LIVO, v Hastrmánkovi pokud máš dvojčata,tak s jedním plave instruktorka,takže je to jen na domluvě.
Vaničkování nabízí jak Hastrmánek, tak i Maják
Ahojky, tak hlásím řpekvápko pro instruktorku (ale i pro nás) v Hastrmánkovi - Dnes na druhou lekci (minule jsme tam byli jen 2) - pro ně na první lekci dorazil taťulda a že budu chodit plavat on. TAk jsme jen koukali - je pravda, že v plavečáku jsme taky měli jednoho taťku, ale ten chodil s mamčou - dvoujčata, ale o kluky se starala stejně jen mamina - taťka jen plaval. Tento vše kompletně zvládá sám
Ale byl z toho takovej nesvůj - mezi babama......
jojo taky už jsem tam potkala taťku s mimčem a zírala jsem - přeci jen to není tak obvyklé
A hodinu před námi chodí taky pán s dvojčaty sám, ale holky už mají tak 3 roky. Ale je to sranda když jim tam suší vlasy apod. Jooo holt dneska už tatínkové zvládají to samé co maminky.
A jak se vám líbilo?
V Hastrmánkovi jsem potkala několik tatínků a co teprve na cvičení v Sokolu. ![]()
Achojky Holky,
Nejak jsem nestihala sem neco pisnout Mala posledni dobou vyžaduje hodne pozornosti tak se ji pokoušim nejak zabavit
Taky jsem přemyšlela o tom palavani,ale ješte nevim ![]()
Už sme byli i na prochazce a ja jsem pichla kolečko
Naštesti přitel ho opravil tak jsem rada ![]()
Ahoj holky,
tak jsem četla že vídáte taťuldy s prckama na plavču..myslim že je to jedině dobře že se takový taťkové najdou-ten náš naštěstí patří mezi ně..nedovedu si představit,že by se dítěti nevěnoval aspoň takhle..jelikož je spousta chlapů kteří to vůbec nedělají a vše nechávají na mamině což si myslim že není fér..takže takovým taťkům jedině fandim ![]()
jinak jsem taky přemýšlela o plavču v Chrudimi,nevíte nkdo zda tam maj taky něco pro prcky?
Očko, vChrudimi plave také Plaváček - co je v Pardubkách v plavečáku. Po zkušenosti s nima a v porovnání s Labem, bych tam už nešla. Plavou tam ti samý. Ale co, na mne nedej - každýmu vyhovuje něco jinýho. Znám jich spousty, co na Plaváčka nedají dopustit http://www.plavacek-deti.cz/…ny/bazen.php?ID=7 Nebo tady je přehled http://www.infodomecek.cz/clanky.php?…
Já chci taky taťku, co se postará......
Ahoj mas,já jsem se chtěla jen poptat..ale děkuju za info.pátrám totiž kam chodit až v Pardubkách zavřou plavečák..ale mám hafo času,tak jen hledám info a tak..
Holky, díky za tip na plavání. Zkusím na to mrknout a podle financí, ale i dalších kritérií se rozhodnout. Ono je to teda mazec s těmi dvojčaty Vám řeknu.
Livo upřímně občas si říkám no tak v téhle situaci mít ještě jednu Verunku tak jsem u chocholouška
ale člověk to prostě zvládnout musí, stejně ti nic jiného nezbývá ![]()
Prosím tě včera jsem byla u tvé dr. (moje měla dovču a zastupují se) jen Válová prý jde do důchodu a je tam za ní půlku týdne nějaká mladá. Nevím jestli už jsi s ní měla zkušenost. Ale před námi byly dvě děti a já tam čekala hodinu
malá má už 3. týden rýmu a hlavně teď i kašel a máme jet na hory tak jsem pro jistotu šla.
No doktorka milá ale na můj vkus až mooooc pečlivá a navíc mě ještě strašila alergiema a ekzémem a já nevím čím ještě - a to mi stačilo říct průdušky má čisté. Přišla mi u všeho hrozně přecitlivělá tvářila se jak kdyby Verunka měla za hodinu na ekzém umřít - a to prosím zatím žádné projevy nemá jen teď měla popraskanou kůži za ouškama
No nevím asi jsem jiná nátura a jen doufám, že jsme tam něco za tu hodinu nechytly
![]()
Ahojky,
tak LIvo beru zpět, dnes jsem byla u dr. znovu - malá dostala horečky a dneska už mi dr. přišla dobrá - dokonce nanás počkala protože jsem tam lítal na poslední chvíli. Verunka dostala antibiotika, mrkla jí do oušek - tak jedno je prý zhoršené
ale snad přes víkend už bude lepší.
Jen jsem chtěla jet na víkend k mamce (200 km jezdíme jednou za měsíc) a tímhle to padlo, což mě štve ![]()
Jé Panuško, tak to mne mrzí. Hlavně ať je malá brzy fit. Slyšela jsem, že to po Válové přebírá nějaká jiná, mladá. Ale osobně jsem s ní ještě neměla zkušenost. Byla jsem vlastně u mudry jen jednou a další ko máme 22.3., a to budeme mít zase u Válové. Jsem zvědavá, jak holky přibraly. Doma mám váhu jen do 2kg, tak nemůžu sledovat. Ale přijde mi na pohled, že tloustnou. Tak snad dobrý. To víš, živit 2 děti je něco jiného, tak mám občas obavy, abych měla dost mléka pro obě.
Livo tak holky určitě přibírají dobře, i když ve dvou je to určitě horší ale na druhou stranu ve dvou se to líp táhne
Pak dej určitě vědět.
Hele já když jsem potřebovala jen tak pro kontrolu vážit tak jsem se zvážila sama a pak s Veru a měla jsem jakž tak přehled jestli jde aspoň nahoru ![]()
Jinak dnes už je bez teplot a řádí jak černá ruka, tak snad dobrý, sice ještě kašle, ale je to lepší
No jo první nemoc tak mě to trochu rozhodilo ![]()
Ahojda holky, tady další Pardubice, tentokrát Ohrazenice ![]()
Čaučik Panuško, tak my máme od Dr. dnes konečně odsouhlaseno, že je Terča už zdravá, HURÁAAA ![]()