Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
29.12.09 18:43

Livo no vidíš to :lol: koukám, že tobě už se to pomalu ale jistě blíží, už musíš mít pořádný pupík, jak to zvládáš ještě s malým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
30.12.09 16:35

Panuško, dost mi pomáhá rodina manžela. Já už zvládnu max. uklidit, vyprat a uvařit. A taky ne za jeden den. Přes pupík mám nějakých 124cm, tak jsem taková kulička. Ale jinak jsem zatím přibrala jen +13kg. Ale i tak.
Výbavičku mi pomáhá připravovat švagrová s tchýní a teď mi začali více hlídat syna. V neděli jsem měla poslíčky a tak jsem taková už nesvá. Mám starosti, aby byla miminka v pořádku. Jsou ještě malé. Ta větší má 1549g a menší má jen 1302g. Takže to by ještě nebylo dobré.
Navíc kamarádka, co má TP o týden déle a čeká také dvojčátka, tak včera skončila v nemocnici. Otevírá se a má kontrakce. Takže jí to zastavují a cpou do ní kortikoidy, aby měli kluci lepší start, kdyby něco. To mi na klidu moc nepřidalo. Ale já měla kontrolu v pořádku. I když v tomhle směru to už za hodinu může být všechno úplně jinak. :nevim:
No, užij si Silvestra. Kde vlastně na Dikle bydlíš? My bydlíme v takové klidné části, kde jsou RD (za Kapitánem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.12.09 18:54

Jeee tak to ať tam prďolkové ještě chvilku vydrží. Na naší diskusi je holčina s dvojčátky co se narodily tuším v 37. týdnu ale měli už něco před 2 kila a jsou naprosto v pohodě. Já rodila taky předčasně a když jsem viděla ty miminečka v inkubátoru tak jsem byla ráda, že tam Veru vydržela docela dlouho a kromě teploty a nekojení byla naprosto v pohodě.

Na dukle bydlím u OK, ale momentálně řešíme nějaký baráček a stěhování. Tak uvidíme jestli nakonec neskončíme úplně někde jinde. Tak se drž ať tam holky vydrží co nejdýl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
2.1.10 20:13

Panuško, tak jsem zvědavá, kam se nakonec hnete. Takhle bychom to měly k sobě celkem blízko :-). Každopádně držím pěsti, ať se najde nějaký vhodný domeček. My se právě stěhovali do domečku kvůli dvojčátkům. Já měla byt a přítel domeček. Takže volba byla jednoduchá a jasná. My jsme tedy oba zatížení na přírodu, ale i ve městě se to dá. Lepší domeček než bytovka.
Jina vše nej do letošního roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
3.1.10 19:51
Pavla23 píše:
Jahů:
tak co jak jsi přežila ten test na cukr?:)

PAVLI, jdu až 14.1., takže celé Vánoce koukám po sladkém a slintám. :-( Bojím, bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
3.1.10 19:56

LIVO, tak ať se holčičky ještě nějaký ten týden drží a mají dobrý startdo života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
3.1.10 21:11

Díky Jahů :-), snažíme se vydržet. Kamarádka je o týden méně jak my a už leží v nemocnici. Cpou do ní kortikoidy, aby klukům dozrály plíce. Je na 1,5cm otevřená. Je mi jí líto a zároveň jsm ráda, že my takový problém nemáme. Jinak ten cukr je sice hnus, ale dáš to. Držím Ti pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
3.1.10 22:15

LIVO, třeba se kamarádce otevírání zastaní. Už jsem několikrát slyšela, že to bude předčasný porod a holčiny nakonec přenášely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
3.1.10 22:24

Snad jo, ale dneska psala, že měla zase kontrakce … no dvojčata jsou asi holt něco jinačího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
4.1.10 07:17

Jee tak to taky držím palce na cukr - mě to teda chutnalo :mrgreen: a Livo tobě ať se holky drží. Ale je dobře že si kamarádku hlídají, mě taky strašili s předčasným porodem a spousta lidí říkalo že jen straší a že třeba budu přenášet. V tu dobu mi nic nebylo jen se mi zkracoval čípek. No a nakonec jsem rodila 36+4 a všichni zírali, jestli si z nich neděláme srandu s smskou :lol: :lol: ale kromě kojení byla malá naprosto v pořádku :wink:

holky jaký byl silvestr a vánoce? u nás nádhera poprvé s malou, nějak mě to dojímalo i když jí to moc nebralo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
4.1.10 22:18

No, já Robinka rodila 35+1 a od 24.týdne se mi taky zkracovalo hrdlo. Takže jsme to měly dost podobné. Tentokrát jsem na tom zatím mooooc dobře, kromě klasických potíží v těhu (otoky, bolesti bříška, nemotornost, nálady a tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.1.10 09:39

LIVO, doufám, že jsi v pořádku a držíš se stále 3 v 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
13.1.10 13:32

Jahů, držím, držím. Teď holky pro změnu ukecávám, aby se mi otočily obě hlavičkou dolů, abychom rodily přirozeně. Byla jsem v Centru zdraví JONA na moxování. Snad to pomůže.
A jak se máš v tomto počasí Ty? Buď opatrná, ty chodníky jsou fakt jedlé :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
13.1.10 14:17

ahoj Pardubačky, zdravím vás, já jsem od Chrudimi, ale do Pardubek jezdíme dost často, mám tam gynekoložku a spoustu kamarádek, taky jsem tam chvilku pracovala.
Jen jsem tu zachytila dotaz, nechce se mi hledat zpět: někdo chtěl DVD Byl jednou jeden život. Mám to přepálený, klidně můžu dát. Stačí napsat SZ :-D Tak doufám, že někomu udělám na nový rok radost. :lol:
Livo - držím palce s dvojčátky, máš podobnou konstelaci jak my - kluk a pak holčičky a je to moc fajn, ale taky záhul, to uvidíš. Už to máš za chvíli, tak vydrž co nejdýl. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2469
13.1.10 14:52

Děkuji Betty, já si to zatím neumím moc představit, ale nějak to určitě půjde. Ono hlavně musí.
Jinak rodina mého přítele bydlí u Chrudimi (směrem na Seč). Skoro každý víkend tam jezdíme (od jara do podzima). Teď přes zimu to cestování není tak časté. Jednak já už se na to necítím, i když je to relativně kousek a pak máme spoustu práce doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová