Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bydlím na Dukle. To je pomalu přes celé Pardubice, co. Tak na nějaké posezení bychom měly případně najít něco ve středu města, že. A až bude hezky, můžeme třeba k nám na zahrádku
, snad budou nějaké prolézačky pro ty větší děcka
.
Ahojky holky,
taky už jsem občas koukala ale je to tu fakt docela mrtvé. já tu moc kamarádek s dětmi nemám (spíš bezdětné) tak bych docela občas taky pokecala. Jen koukám, že máte už krapítek starší děti ale zase už najíždíte na druhé kolo ![]()
Ahojky, taky bych se zdovo… přidala - moc kamarádek s malými dětmi nemám, teda skoro vůbec ![]()
Tak super, vypadá to, že se nám to trochu pohnulo
. Já budu ráda, když se třeba budeme moct někdy sejít na procházce nebo prostě probrat takové ty věci kolem dětí, kde je třeba v Pardubicích dobře pro děcka a tak. Já jsem tady naplavenina, takže zatím tápu.
jee tak to je fajn, že je nás tu víc, no Livo řekla bych že naplaveniny tu budem asi skoro všechny
No mě tedy nevyjímaje ale je pravda, že už tu jsem nějaké 3 roky a tak se aspoň trochu orientuju. ![]()
Akorát teď je naprd to počasí není moc co dělat, i když mi na ven to máme jen v kočáru, malá ještě nesedí takže nějaké koukání taky nehrozí. A ani nevím zda se dá někde posedět kromě Afi paláce a nahoře nad CA. Přijde mi že tu nic moc jiného není, ale třeba je jen jsem to ještě neobjevila ![]()
No, já jsem teď stejně nějaká nakřapaná a upřímně řečeno i dost utahaná. Ta dvojčátka mi dávají dost zabrat. Ale těším se na léto, že by už se sem tam dalo něco podniknout.
Jinak já slyšela, že se snad dá posedět někde v Hronovické. Ale nevím
.
Livo nedivím se ti, mám jedno a mám toho taky plné kecky takže v pohodě. V létě už bude malá větší tak toho taky zmáknem víc. Ona je takový uřvánek takže veškeré výpravy do kaváren jsou u nás jedna velká neznámá. Buď je naprosto zlatá a nebo velice brzo zase odcházíme
![]()
Panuško, to je naprosto normální. Dítě v tomhle ohledu bývá sázka do loterie
. Zkusíme a uvidíme
. A když to nepůjde, tak prostě zajdeme na hřiště nebo pískoviště nebo tak.
Ahojky, Livo, v Hronovický je to decela fajn. Ale dcerunka majitelky je pěkná .....
V jednom kuse někomu ubližuje a hlavně její největší záliba je otvírat branku před schody - tudíž děti lítají i tam, kam by normálně nemohli (teda byla jsem tam naposledy před půl rokem, ale tak mi to zprotivila, že tam už nejdu) No škoda, jinak je to opravdu fajn - pro mě také i drobátko z ruky ![]()
Ještě by mělo být snad něco na Dubině, ale nevím, nebyli jsme tam
mamino tak se klidně přijde, máš už nějaké dítko nebo jsi ve stavu těhule? a kde v pardubicích bydlíš?
Holky my jsme se teď zkoušely domlouvat s holkama z plavča, sešly jsme se tam super parta, že bychom někdy vyrazily s kočárkama. Ale jaksi každá jsme z jiného konce a sladit ty naše dítka dohromady je fakt nadlidský úkon. Takže to snad zmáknem na jaře kdy už budou větší, nebude taková kosa. A nebo se sejít někde v centru na kafčo,a le s uřvánkama jako mám já je to dooost riziko ![]()
Jo jo ,mám už tři dítka…Mám kluky- 12 Marek ,9 Tomáš a teď v únoru budou dva nejmladšímu Šimonkovi......
Nebydlíme přímo v Pcích,ale v Brozanech,u Kuňky.Ale v Pardubicích jsem v podstatě každý den-jezdím pro kluky do školy. ![]()
Ty jo, tady se to rozjelo. ![]()
V Hronovické v Baby-café jsem byla několikrát, ale údajně to krachlo. Jedna Baby kavárna jen na Višňovce (Devotyho ulice).
Taky jsem naplavenina, ale už 13 let. ![]()
LIVO, jak dělají cukr testx v Picích???? Četla jsem různé diskuze a dost se to liší. S malou jsem na nich nebyla a teď jsou prý nad 25 let povinné. ![]()
Jahůdko, omlouvám se, byla jsem teď nemocná. Navíc Tě zklamu, protože já mám svojí lékařku v HK a tak jezdím na všechna vyšetření tam. Ale dle mojí lékařky je jedno, kam s tím zajedeš. Jinak máš pravdu, od 25ti let je to fakt povinné. A je to pěkný blivajz. Myslela jsem, že to ani neudržím. Nakonce jo. Cukrovku sice nemám, ale mám se prý krotit se sladkým. Dnes mi povídala paní doktorka, že neexistuje dát si 3 sladké věnečky za den
. Což je pro mne problém, moc mi chutná.
Jinak ostatním maminám, doufám, že do jara si vydržíme aspoň psát a pak uděláme nějakou sešlost.