Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jaký vozík za kolo máte? My o tom taky uvažujeme, ale musíme mít ten dvojmístný. Taky jsme přemýšleli o té sedačce, ale mně to přijde, že tam děcko nemá dost pohodlí, když třeba usne ![]()
A kolik by stál eventuálně ten pronájem? Nemáte někdo povědmost? Nevím, jak moc ho využijeme a tak si neumím představit, co se víc vyplatí ![]()
Livo já jsem hledala půjčovnu a nic moc tady v okolí nenašla, ale hodně je půjčují třeba na horách, ale na vyzkoušení je nejlepší někde tady, ale taky sama marně pátrám. Možná jestli něco nebude v hradci? ![]()
ha tak jsem našla jednu půjčovnu v HK http://www.pinelopa.cz/pujcovna.htm ale nevím jestli mají i dvoumístné nezkoumala jsem to ![]()
Díky moc … hned jsem na to koukla a píšou, že je to i pro 2 děti … tak to aspoň vyzkoušíme a pak ev. koupíme. Je to dost dahé,když si vezmeš, že s tím pojedeš 17× a zaplatíš plnou cenu ![]()
Ale půjčují jen ten Azub … já si ho chtěla koupit, cenově mi přišel dost přijatelný ![]()
My máme Chariot a kupovali jsme na inzerát přes net.
Mmchdem vozíky za kolo tady půjčuje i Veloservis Pešek&syn, jsou v Čivicích a Opatovicích, je to kamarád. Tak pokud tam na krámě nějaký má, neměl by to být problém. Myslím, že když si vozík vyzkoušíte a pak ho chcete koupit, tak vám odečte to půjčovný.
Jo tady mrkněte. http://www.kola-cykloshop.cz/…ziku-35.html
Jen koukám, že má cenu vozíku pěkně zohledněnou i do zápujčky, takže to vychází trochu jinak než ten Azub ![]()
To jsou teda pálky...... My ho půjčovali za 100kč na den. Ale nějak o to nebyl zájem, tak se mi nechtělo už platit poplatky (měla jsem to ma mimibazaru) fotky jsou tu: http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?… není to sice nic moc extra, ale službu taky udělá. Je také psáno, že je pro 1 - 2 děti, ale aby bylo pohodlí, tak pro jedno. Na kratší vzdálenosti ale dva uveze bez problémů. Druhý máme croozera - jednomístnýho, ale ten z ruky nedám ![]()
Livo, já sedačku myslela jen na převoz k našim, nebo k vodě (tak do 10km)
hm tak to když to vidím tak na vozík taky budem muset počkat až Veruš bude sedět ![]()
vím, že do některých se dělala nějaká vložka pro menší děti ale to je Jani asi to co jsi psala, že jste z tohho už vyrostli ne? Ale díky za odkaz na půjčení, to když tak vyzkoušíme. Aha tak teď koukám na ty ceny
Já tam kupovala kolo a chci i tu cyklosedačku. Jinak obchody s cyklopotřebama jsou v pardubkách bídný ![]()
jo a tady přidávám fotky jak teď jezdíme v kočáru je to teda focený na mobil takže kvalita nic moc. No jsme trochu za exoty a všichni se po nás otáčejí obzvlášť když u toho Veruš dělá apappa a ťaťaťa apod. ![]()
Jj, my tu novorozeneckou vložku máme, ale už je malá
no a mezistupeň už žádnej neexistuje, což je pech. Za ty prachy by tam mělo být elektrický polohování
))
Pěknej „posez“ v kočáře, je jak cirkusová akrobatka na koni
Fakt dobrý ![]()
Terča je sice na zádech, ale dělá u toho takový prostný, teď jak není ve fusaku, že se musím tlemit.
Jani já jsem leh zkoušela ale to se rozčiluje i když je trošku zvedlá. Musela bych jí úplně posadit ale to se tam zase kácí
No co budem dělat až bude pršet to fakt nevím. Asi budem jezdit s řevem nebo když má spát
No co tak si zavzpomínám na dobu když jí byly tak 4 měsíce. To jen ječela a jezdili jsme venku pořád v dešti větru
![]()
Ahoj holky ![]()
tak už tady máme konečně to jaro!!!koukám že řešíte kam s kočárkama a bruslema na výlet..zkuste třeba stezku co vede od Cihelny až na Kuňku..terén je dobrej jak na kolo,brusle i kočárek…pro zdatlivce dojdete nebo dojedete až na Kuňku..toť jen mé doporučení,nikomu nic nenutim..
jinak jsem se chtěla zeptat kolik je to půjčovné vozíků za kolo?máte někdo nějaký průzkum kde by to mohlo být nejlevnější?díky ![]()
jinak jsem dcerku vozila v sedačce na kolo když byla malá..moc se jí to líbilo akorát problém nastal ve chvíli když usla..tak jsem sebou vozila mikinu a šátek abych ji tu hlavičku nějak zafixovala a nepadala ji..ale už prodávaj sedačky které se dají trochu dozadu sklopit,takže hlavička nepadá a myslim že jsou o trošku dražší,o kolik přesně to fakt nevim…
očko mrkni pár příspěvů zpátky jsou tam odkazy na půjčovny ale je to dost drahé. Spíš tak vyzkoušet a pak jeté koupit.
Jinak tu naklápěcí sedačku se chystám taky koupit, dělá ji hamax a cena celkem ujde.Tak uvidíme co na to naše akrobatka ![]()