Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
24.3.10 10:41
Očko píše:
Ahoj holky :kytka:
tak už tady máme konečně to jaro!!!koukám že řešíte kam s kočárkama a bruslema na výlet..zkuste třeba stezku co vede od Cihelny až na Kuňku..terén je dobrej jak na kolo,brusle i kočárek…pro zdatlivce dojdete nebo dojedete až na Kuňku..toť jen mé doporučení,nikomu nic nenutim..
jinak jsem se chtěla zeptat kolik je to půjčovné vozíků za kolo?máte někdo nějaký průzkum kde by to mohlo být nejlevnější?díky :kytka:

Tak tu máme projetou snad 1000×. :-) Bydleli jsme na Stavařově několik let. Teď tam musíme dojíždět autem. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
24.3.10 10:42
Očko píše:
jinak jsem dcerku vozila v sedačce na kolo když byla malá..moc se jí to líbilo akorát problém nastal ve chvíli když usla..tak jsem sebou vozila mikinu a šátek abych ji tu hlavičku nějak zafixovala a nepadala ji..ale už prodávaj sedačky které se dají trochu dozadu sklopit,takže hlavička nepadá a myslim že jsou o trošku dražší,o kolik přesně to fakt nevim…

My máme polohovatelnou sedačku od Hamaxu. :-) Jinak ty vozíky mají nějaké omezení na silnicích, tak pozor. A hlavně se v nich dost práší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.3.10 13:48

Ideálně nejezdit po silnicích, ale vzhůru do lesa a mezi pole :o) Já sama po silnici jezdím strašně nerada.

My taky zvažovali sedačku, ale nakonec jsme se usnesli, že vozík bude pro nás praktičtější.

Kamarád měl pro změnu sedačku a jezdil s malou pořád a oba spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.3.10 08:44

jahůdko,já to psala jen jako návrh,nevnucovala jsem nikomu nic :kytka:
je jasné že tras v Pardubkách zas tolik neni…tak snad někdo najde něco nového? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.3.10 08:46

Ještě jsem se chtěla zeptat zda některá z vás nemáte zkušenosti s kočárkem X-lander?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.3.10 08:55

Očko má ho founik :lol: :lol:

Jinak u nás včera večer proběhl první pokus o regulérní lezení po 4. Pravda vypadala u toho jak po 10 pivech nebo když se narodí žirafa tak se jí taky podlamují nožičky, ale byla boží a mám z ní radost. :pankac:

tady máte video :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.3.10 11:02

Očko Jj, mám Xlander X3, pročpak? Budeš pořizovat?

Panuška Leni tak to je super, gratulujem :) je to strašně legrační!! ;) :palec:
U nás bohuhel stále žádný posun ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.3.10 14:07

Ahouj Founiku :kytka:
jo jo,chci si ho pořídit,tak jsem chtěla vědět zda je dobrej atd..nějaký vychytávky či mouchy…spíš by mě zajímala velikost korbičky..jelikož malej se narodí v červnu,tak jestli se mi pak na zimu tam vejde i s fusakem či zda bude lepší ho dát pak už do toho sporťáku a pořádně ho zachumlat :?:
co myslíte :nevim: ?
samozřejmě taky bude asi záležet natom jak nám poroste a jak hodně bude baštit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.3.10 14:55

Jani neboj však ono to taky přijde, maximálně budete cvičit, ale věčně jen ležet nebude. No m ě všichni říkají jaký to teď bude frkot, ale přeci jen už jí krapítek znám takže jsem v klídku. Navíc na koberci v punčocháčích jí to ještě nejde. TAk dáme další pokus večer před koupáním na dlažbě :lol:

Očko myslím, že v korbičce byste mohli vydržet tak do konce zimy, ke konci už to bude o fous :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.3.10 16:30

Očko Terča je květnová a v tý korbičce mi vydržela do února ve fusaku Lodger(to měla nějakých 72cm) a bylo to naknop. Obecně je korba X-landerů prý jedna z nejmenších, takže pokud předpokládáš, že prtě má být po kom větší, tak bych se asi rozmýšlela .. i když ten termín máte dobrej, takže by to nemuselo vadit.

Mě osobně vadilo, že je X-lander tvrdej - asi daň za tu trojkombinaci. A protože je Terka „nekočárkový“ dítě (ale jak to má člověk dopředu vědět, že jo ;)) tak to nebylo úplně dobrý. Jednoduše nehoupe.

Teď když už jsme ve sporťáku, tak super, dobře ovladatelnej, není těžkej, je super skladnej (hodně jezdím autem, takže dost zásadní vlastnost). Jo a taky velkej košík je super.

Barvu máme zelenkavou, chtěla jsem světlej, a ta měla jednu negativní vlastnost - děsně na ní šly v létě takový ty maličkatý mušky. Kočár byl vždycky celej obsypanej :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.3.10 16:34

Leni však já doufám, že jí v kočárku do školy vozit nebudu, ale už i tak je to dlouhýýýý ;)
Jinak jí taky dávám na nahato aby se jí to nesmekalo, aspoň už je i tepleji, tak doufám, že mi z toho nacvičování nenastydne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
30.3.10 09:32

Ahoj,
Founiku díky za informace!takové jsem potřebovala :-)
jinak teda asi budu zatím přemýšlet dál,sporťák od x-landra je dobrej,ale spíš stále hloubám nad tou korbou..dcerku jsem vozila v kočárku TAKO-sice prostornej jak blázen,houpal,ale byl těžkej dost..jenže když jí pak byly dva roky,koupila jsem golfáče a „takáče“ jsem prodala..jinak bych asi měla klid..jenže celkem dost cestujem(vlakem,busem,autem) a nato ten kočár moc přizpůsobenej teda nebyl…
představu mám jasnou,jen abych někde takový model sehnala :-) :-) :-)
nebo pořídim levnější hlubokej s tím,že v něm vydržíme třeba do ledna či února a pak pořídíme sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.3.10 09:47

Očko to je taky řešení, když to vidím zpětně tak by se tot aky dalo. Mám už teď koupeného něco mezi golfákem a sporťákem právě na cestování abych nemusela tahat velkej kočár a je to super. :wink: Jde až do lehu, nebyl drahej a účel splní. Ale zimu vidím ještě ve velkém kočáru, přeci jen tohle je takovej hadrák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
30.3.10 09:55

Panuško,já mám pocit že bych nejradši chtěla kouzelnej prsten a jen otočit o hotovo :pankac:
no ale snad to nějak vymyslim a hlavně aby topřežil manžel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
30.3.10 11:51

Holky, když tak čtu, jak řešíte kočárky, tak se musím smát :mrgreen:. To já si na váhu nevyberu vůbec … i golfáče váží 11kg :cert: , a to je bez dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová