Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no mě i ty první narozeniny přijdou děsný, natož 6. s tím, mě teď nestraš ![]()
Panuška tak to je paráda
a jaké je skóre kil a centimetrů? ![]()
Tyjo ten rok se tak strašně blíží .. ale ono ležet u dortu je taky efektní ne? My už se na to chystáme ![]()
Joo holky a počkejte až jim bude 13 .. to bude teprve peklo ![]()
jojo na cm jsem zapomněla 72 cm a 8160 g - no a válecí fotku možná taky dáme, má tu svojí polohu ála na pláži tak ta by byla dobrá
![]()
no a pravda, že na pubertu se netěším ani za nic. Nejdřív se netěším na barbínky a ty růžovo fialové hračky, nějak mě to nebere
a pak puberta. To bude teprv mazec, když si vzpomenu na sebe. ![]()
Parádní modelkovský míry!
jste přímo ukázkový ![]()
Zas je dobrý, že máš přesnou představu, co tě čeká až ta puberta dorazí
Já když si vzpomenu, tak se mi chce brečet hrůzou ![]()
Ahoj holky. Tak hlásím, že jsem stále 2 v 1.
Jen od té doby co jsem nastoupila na MD, tak nestíhám. K tomu malá chytla angínu, tak se opravdu nenudím.
![]()
Jahůdko, chůdě. Tak ať je malá bry ft a Ty to ustojíš v pořádku. Už se Ti to krátí, viď. JáTi teď nevím
, ale co to vlastně bude???
Jinak s tou pubertou … nejdřív chytne kluka a až ho přejde, hned na to nám do toho letí tahle naše dv čerťata
. Myslíte, že mám šanci to přežít se zdravým rozumem
![]()
Čauky Jahůdko
takže pořád v očekávání, jůů! Bude překvapení? Fakt? Tak to klobouk dolů, já bych zvědavostí nespala
![]()
Jinak držím palčáky abyste s nemocí rychle vyběhly .. to je vždycky naprd ![]()
Jahůdko neboj ono už to uteče, i když ten konec se vždycky vleče. Taky jsme chtěli překvápko, kdyby se dr. neprokecl asi ve 30. týdnu tak to vyšlo
ale rodina nic nevěděla a navíc 99 % tipovalo kluka
![]()
Livo nevím ti nevím jestli se to dá přežít, já osobně se toho fakt děsím. Když vidím ty dnešní děti ![]()
Mě je dnes děsně tak snad na mě nic neleze a zítra se vypravím na plavčo, jdu si dát teplou vanu, paralen a zalézt, Veruš je loajální jak fík, ječela tady celý odpoledne ![]()
TAk hlásím, že únava přešla ve střevní chřipku
takže plavčo u nás dnes Jani nehrozí ani bych tam nedošla
Bože mi ten kurz už snad ani nedochodíme.
![]()
No nic až malá usne jdu si aspoň pro suchý rohlíky a budu se tady potácet, a to mám na odpolko objednanou kadeřnici, snad se do té doby zmátořím ![]()
Ajajaj, tak to je naprdlajs
(( Hlavne at je ti zas lip. Vis co se rika .. hodne pit, odpocivat a hlavne Imodium
Nechci ti do toho kecat, ale jestli se to v tobe vari, tak bych s rohlikama jeste chvili pockala.
Me Tereza v noci vstavala asi 10× (nevím, jestli zuby bo co, nakonec jsem ji musela dat Nurofen) a dneska zase trochu chrci, tak doufam, ze je to jen nejaky sousto zasekly v krku ![]()
no už je mi trošku líp, tak snad odpolko zmáknu i kadeřnici v sobotu jedu kámošce na svatbu tak tam snad nebudu o rohlíkách
![]()
Terka zase chrčí, tak snad to budou jen ty zuby, Veruš u zubů měla trochu rýmu, ale jinak lezly v tichosti jen míň jedla a hodně pila.
Teď mi teda taky stávkuje s jídlem, kde je ten můj žrout, k snídani 120 ml mlíka a pár křupek, ke sváče dala pár lžiček, mě z ní asi odvezou ![]()
Holky, tak výsledky od mudr jsou cajk, všechno v pořádku
Jen má mít prý víc vitamínu C ![]()
No a na RHB nic moc, už fakt moc nevěřim tomu, že v roce bude sedět ..
Asi máš pravdu, to fakt budou ty zuby .. taková blbost a jak to dokáže toho mrnouse vytočit, co?
Terča zase teďkonc jí ostošest jak nezavřená, zas si nemůžu stěžovat, že by něco nesnědla
Že by si Verča řekla, že tě trochu potrápí? ![]()