Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17180
31.3.10 12:55

no mě i ty první narozeniny přijdou děsný, natož 6. s tím, mě teď nestraš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
31.3.10 12:59

Panuška tak to je paráda :) a jaké je skóre kil a centimetrů? :D
Tyjo ten rok se tak strašně blíží .. ale ono ležet u dortu je taky efektní ne? My už se na to chystáme :D

Joo holky a počkejte až jim bude 13 .. to bude teprve peklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
31.3.10 13:03

jojo na cm jsem zapomněla 72 cm a 8160 g - no a válecí fotku možná taky dáme, má tu svojí polohu ála na pláži tak ta by byla dobrá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
31.3.10 13:04

no a pravda, že na pubertu se netěším ani za nic. Nejdřív se netěším na barbínky a ty růžovo fialové hračky, nějak mě to nebere :nevim: :nevim: a pak puberta. To bude teprv mazec, když si vzpomenu na sebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
31.3.10 13:07

Parádní modelkovský míry! :wink: jste přímo ukázkový :)

Zas je dobrý, že máš přesnou představu, co tě čeká až ta puberta dorazí :D Já když si vzpomenu, tak se mi chce brečet hrůzou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
31.3.10 13:11

Ahoj holky. Tak hlásím, že jsem stále 2 v 1. :-) Jen od té doby co jsem nastoupila na MD, tak nestíhám. K tomu malá chytla angínu, tak se opravdu nenudím. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
31.3.10 16:20

Jahůdko, chůdě. Tak ať je malá bry ft a Ty to ustojíš v pořádku. Už se Ti to krátí, viď. JáTi teď nevím :oops:, ale co to vlastně bude???

Jinak s tou pubertou … nejdřív chytne kluka a až ho přejde, hned na to nám do toho letí tahle naše dv čerťata 8-o. Myslíte, že mám šanci to přežít se zdravým rozumem :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
31.3.10 16:58

LIVO, jj mám to zapár. ;-) Bude to naše druhé překvapení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
31.3.10 17:22

Čauky Jahůdko :) takže pořád v očekávání, jůů! Bude překvapení? Fakt? Tak to klobouk dolů, já bych zvědavostí nespala :zed: :lol:

Jinak držím palčáky abyste s nemocí rychle vyběhly .. to je vždycky naprd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
31.3.10 18:28

Jahůdko neboj ono už to uteče, i když ten konec se vždycky vleče. Taky jsme chtěli překvápko, kdyby se dr. neprokecl asi ve 30. týdnu tak to vyšlo :lol: ale rodina nic nevěděla a navíc 99 % tipovalo kluka :lol: :lol:

Livo nevím ti nevím jestli se to dá přežít, já osobně se toho fakt děsím. Když vidím ty dnešní děti :nevim:

Mě je dnes děsně tak snad na mě nic neleze a zítra se vypravím na plavčo, jdu si dát teplou vanu, paralen a zalézt, Veruš je loajální jak fík, ječela tady celý odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
31.3.10 20:34

Panuško, tak držím pěsti, ať je to jen únava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.4.10 08:24

TAk hlásím, že únava přešla ve střevní chřipku :roll: takže plavčo u nás dnes Jani nehrozí ani bych tam nedošla :lol: :lol: Bože mi ten kurz už snad ani nedochodíme. :lol: :lol:

No nic až malá usne jdu si aspoň pro suchý rohlíky a budu se tady potácet, a to mám na odpolko objednanou kadeřnici, snad se do té doby zmátořím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.4.10 09:29

Ajajaj, tak to je naprdlajs :o(( Hlavne at je ti zas lip. Vis co se rika .. hodne pit, odpocivat a hlavne Imodium :D Nechci ti do toho kecat, ale jestli se to v tobe vari, tak bych s rohlikama jeste chvili pockala.

Me Tereza v noci vstavala asi 10× (nevím, jestli zuby bo co, nakonec jsem ji musela dat Nurofen) a dneska zase trochu chrci, tak doufam, ze je to jen nejaky sousto zasekly v krku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.4.10 10:57

no už je mi trošku líp, tak snad odpolko zmáknu i kadeřnici v sobotu jedu kámošce na svatbu tak tam snad nebudu o rohlíkách :-D :-D

Terka zase chrčí, tak snad to budou jen ty zuby, Veruš u zubů měla trochu rýmu, ale jinak lezly v tichosti jen míň jedla a hodně pila.

Teď mi teda taky stávkuje s jídlem, kde je ten můj žrout, k snídani 120 ml mlíka a pár křupek, ke sváče dala pár lžiček, mě z ní asi odvezou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.4.10 11:17

Holky, tak výsledky od mudr jsou cajk, všechno v pořádku :D Jen má mít prý víc vitamínu C :)
No a na RHB nic moc, už fakt moc nevěřim tomu, že v roce bude sedět ..

Asi máš pravdu, to fakt budou ty zuby .. taková blbost a jak to dokáže toho mrnouse vytočit, co?

Terča zase teďkonc jí ostošest jak nezavřená, zas si nemůžu stěžovat, že by něco nesnědla ;) Že by si Verča řekla, že tě trochu potrápí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová