Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
22.4.10 12:09

Očko, klidně se zeptej, ale asi bych to nebrala jako rozhodující. Jak psala Hanule, může mít k určité porodce jistý vztah. Já nemůžu o Pardubicích říct nic. Byla jsem tam jen na očkování TBC a to byla chvilka. Nicméně jsem si tam připadala divně :nevim: , přišlo mi to oproti HK tak nějak méně hezké. Ale to je jen můj pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.4.10 17:05

K doktorovi jdu příští týden,tak se ho prostě zeptám a hotovo…
manža už je ze mě hotovej,co furt prý řešim..no,prostě to nechápe :wink:
toje jen mezi námi děvčaty,že :oops: …bych je chtěla vidět :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.4.10 17:41

Očko taky souhlasím s holkama, gyndaře se určitě optej, co by doporučil a proč, každej názor dobrej. Pak už si to přece sama přebereš, podle toho, co pro tebe je důležitý a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.4.10 11:55

Haháá, holky, konečně pokrok! .. malá uplazilolezla asi 2 metry :o)) Ale kdybyste ji viděly,.. všichni naši kamarádi a známí se jí chechtají, co to má za styl. Mno já to teda taky jinde neviděla, ale důležitý je, že se konečně hnula kupředu :o:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.4.10 11:58

Jani supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :pankac: :pankac: :pankac: a se stylem si nedělej starosti, naše malá měla taky prapodivný styl a všichni se jí smáli. Teď už spíš leze ale když pospíchá tak taky pořád plazí.

Teď už se snad Terka konečně rozjede. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
26.4.10 12:00

Leni, ani nevíš, jak jsem ráda! A hlavně, jakou z toho má radost Terča, fakt se normálně tlemila :o)) Asi cvičení i hyperaktivní sirup zabraly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
26.4.10 13:21

Počkej jak se tomu jednou budeš smát jak jsi do ní lila sirup aby byla aktivní :lol: :lol:

Jinak u nás zase na návštěvě rýma, tak jsem dnes odvolala náhradu z plavča, ale ve čtvrtek snad dorazíme. Doufám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
26.4.10 13:42

Bauky Holky,omlouvam se,že jsem tu nebyla. Natynka me nejak zamestnava a byli sme hodne venku :) o vikendu sme byli v Opočnu v parku a bylo tam nadherne :dance:
jee Founiku gratuluju Natynka se plazi do zadu :-D Jinak ma 8kilo a 67cm a v patek jdeme na naušničky tak jsem na to zvedava :roll:

Ja co jsem rodila v Pce tak nevim už bych tam asi nešla mam 2jizvy jednu po cisaři a druhou po hematomu,ale zase tam jsou dobry Dr. Pa taky za mnou při porodu chodila a ptala se mi jak mi je. Nanovorozeneckem jsou sestřičky fajn vše ukažou a vysvetli :-)
Mejte se moc krasne kukam,že začalo pršet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
28.4.10 17:47

Ahojky, gratukuji k úspěchům. Týden jsem tu nebyla myslím, že se sem teď moc nedostanu. Včera nás propustily z porodky (Máme doma nakonec Kristýnku :-) ) a jsem pořád v jednom kole. Tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
28.4.10 19:16

Jahůdko ooobrovská gratulace. A co míry a nějaká fotečka by nebyla? To si celkem pospíšila ne? No co aspoň tě netrápila s přenášením :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.4.10 19:31

Jéé Jahudko MOC MOC GRATULUJU! Hlavne at jste holky čiperný a zdravý ;)

Jasminek: Díky za tip na výlet, to se vždycky hodí :)

My dnes byly taky celý den venku, nejdřív chajda a potom Pod Košem :palec: A teď ten malej neúnavnej hajzlík skotačí v postýlce a nechce zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
29.4.10 07:09

Jahudko mooooc gratuluju at ste zdravi a mala krasne roste :kytka:

Founiku : To jo je tam krasne a přemyleli sme,že bysme se jeli podivat do Plzne do DinoParku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
29.4.10 07:12

Díky moc, holky. Malá vážila 2700g a měřila 47 cm. Jeto takový drobínek oproti Karolínce. Fotky má v noutu zatím manžel, ale určitě brzy budou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
29.4.10 07:20

Náhodou jsem zahlídla diskuzi - Jahůdko moc gratuluju a přeju hodně zdraví, spoustu mlíčka a hodnou sestřičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
29.4.10 07:56

Jahůdko tak to měla moje malá když se narodila o měsíc dřív, zrovna včera jsem na to koukala jaký to byl prcek, jen teda byla kratší. Ale ona to brzy dojí.

Užívejte si to holky, letí to jako blázen. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová