Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Očko, klidně se zeptej, ale asi bych to nebrala jako rozhodující. Jak psala Hanule, může mít k určité porodce jistý vztah. Já nemůžu o Pardubicích říct nic. Byla jsem tam jen na očkování TBC a to byla chvilka. Nicméně jsem si tam připadala divně
, přišlo mi to oproti HK tak nějak méně hezké. Ale to je jen můj pocit ![]()
K doktorovi jdu příští týden,tak se ho prostě zeptám a hotovo…
manža už je ze mě hotovej,co furt prý řešim..no,prostě to nechápe ![]()
toje jen mezi námi děvčaty,že
…bych je chtěla vidět ![]()
Očko taky souhlasím s holkama, gyndaře se určitě optej, co by doporučil a proč, každej názor dobrej. Pak už si to přece sama přebereš, podle toho, co pro tebe je důležitý a je to. ![]()
Haháá, holky, konečně pokrok! .. malá uplazilolezla asi 2 metry
)) Ale kdybyste ji viděly,.. všichni naši kamarádi a známí se jí chechtají, co to má za styl. Mno já to teda taky jinde neviděla, ale důležitý je, že se konečně hnula kupředu
) ![]()
Jani supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
a se stylem si nedělej starosti, naše malá měla taky prapodivný styl a všichni se jí smáli. Teď už spíš leze ale když pospíchá tak taky pořád plazí.
Teď už se snad Terka konečně rozjede. ![]()
Leni, ani nevíš, jak jsem ráda! A hlavně, jakou z toho má radost Terča, fakt se normálně tlemila
)) Asi cvičení i hyperaktivní sirup zabraly ![]()
Počkej jak se tomu jednou budeš smát jak jsi do ní lila sirup aby byla aktivní
![]()
Jinak u nás zase na návštěvě rýma, tak jsem dnes odvolala náhradu z plavča, ale ve čtvrtek snad dorazíme. Doufám. ![]()
Bauky Holky,omlouvam se,že jsem tu nebyla. Natynka me nejak zamestnava a byli sme hodne venku
o vikendu sme byli v Opočnu v parku a bylo tam nadherne ![]()
jee Founiku gratuluju Natynka se plazi do zadu
Jinak ma 8kilo a 67cm a v patek jdeme na naušničky tak jsem na to zvedava ![]()
Ja co jsem rodila v Pce tak nevim už bych tam asi nešla mam 2jizvy jednu po cisaři a druhou po hematomu,ale zase tam jsou dobry Dr. Pa taky za mnou při porodu chodila a ptala se mi jak mi je. Nanovorozeneckem jsou sestřičky fajn vše ukažou a vysvetli ![]()
Mejte se moc krasne kukam,že začalo pršet ![]()
Ahojky, gratukuji k úspěchům. Týden jsem tu nebyla myslím, že se sem teď moc nedostanu. Včera nás propustily z porodky (Máme doma nakonec Kristýnku
) a jsem pořád v jednom kole. Tak zatím papa.
Jahůdko ooobrovská gratulace. A co míry a nějaká fotečka by nebyla? To si celkem pospíšila ne? No co aspoň tě netrápila s přenášením
![]()
Jéé Jahudko MOC MOC GRATULUJU! Hlavne at jste holky čiperný a zdravý ![]()
Jasminek: Díky za tip na výlet, to se vždycky hodí ![]()
My dnes byly taky celý den venku, nejdřív chajda a potom Pod Košem
A teď ten malej neúnavnej hajzlík skotačí v postýlce a nechce zabrat ![]()
Jahudko mooooc gratuluju at ste zdravi a mala krasne roste ![]()
Founiku : To jo je tam krasne a přemyleli sme,že bysme se jeli podivat do Plzne do DinoParku ![]()
Díky moc, holky. Malá vážila 2700g a měřila 47 cm. Jeto takový drobínek oproti Karolínce. Fotky má v noutu zatím manžel, ale určitě brzy budou. ![]()
Náhodou jsem zahlídla diskuzi - Jahůdko moc gratuluju a přeju hodně zdraví, spoustu mlíčka a hodnou sestřičku.
Jahůdko tak to měla moje malá když se narodila o měsíc dřív, zrovna včera jsem na to koukala jaký to byl prcek, jen teda byla kratší. Ale ona to brzy dojí.
Užívejte si to holky, letí to jako blázen.
![]()