Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
30.4.10 07:18

Ahojky - jsem nějak akční, tudíž zasejc tu otravuju :mrgreen:
Jasmínku, naši tam byli se sestřičkou (nyní 5 let) v lovi a moc a moc si to chválili. My se tam taky letos chystáme.
Já na laktačky prděla - vždycky jsem je odbyla tím, že mám druhý dítko a hlavně nám to víc vyhovuje tak jak jsem to dělala já a ne jak radila nějaká - sotva školu dokončivší.
Kdo razí dneska někam na čarodky - Vojtíka bych chtěla někam vzít, ale nemůžu se rozhodnout kam. Krom Perníkový chaloupky a okolních vesnic - děje se tu ještě něco ofiko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
30.4.10 08:16

Masku tak to nevím, myslím že Kuňka je klasika. NO já čarodky nikdy moc „neslavila“ přišlo mi to divný, takže ani dnes nerazíme. Teda razíme k babi na chalupu a tam si opečem masínko, jestli se to počítá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
30.4.10 12:17

Masek, tak u nás jdou čarodky taky krapet bokem. Dneska jedeme navíc do Ádru na víkend - pochopitelně bude hnusně, ostatně jako vždycky když někam jedem - takže snad vyjde aspoň nějakej vejlet a večer špekáček a pívo :lol:

Jasminku díky za odkaz, mrknu na to a třeba taky vyrazíme, když se Terce líběj zviřátka, tak tyhle by taky mohly :-D

Panuško, jasně, že počítá .. místo pálení čarodek, pálení masa :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.4.10 12:22

Panuško, já je taky neslavila, já se jen chodila podívat na veliký ohníček :lol: A pak nám to kde to bylo nejlepší zrušili, takže jsem už 10 let nebyla nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.5.10 09:35

Ahoj :kytka:
děkuju vám všem moc za názory :palec:
je to opravdu hooodně o lidech!nakonec jsem mluvila se sestrou od doktora,tak mi potvrdila to co tady píšete…když máte smůlu a trefíte se do „špatného“ dne tak neuděláte vůbec nic :nevim:
stejně je pořád ve mě malá dušička,ale co,zvládnout to musim :mrgreen:
na oddělení radši sestry řešit nechci,vždycky se tam najde ňáká chytrolína z velemína co vlastní dítko nemá,ale hrozně všechno ví nejlíp a naznačí že mi maminy jsme úplně blbý :mrgreen:
jinak my jsme na čarodkách byli v Čivicích na hřišti,opekli jsme si buřtíky a celkem to šlo..mě pak ale začlo tvrdnout bříško,tak jsem chvíli stála,chodila a furt do kola :mrgreen:
jo ještě prosím vás takový dotaz-doktor mi řekl,že mám zkrácený čípek,ale neřekl mi kolik..jen to že mám odpočívat :mrgreen: …ale to se moc nedá,když máte doma už jednoho raracha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.5.10 12:55

Očko na zkrácený čípek pozor, taky jsem měla a rodila o něco dřív. Bříško mi taky tvrdlo tak se ještě chvilku snad odpočívat co nejvíc. Pár týdnů a bude to ok. :wink:

No a že je v tobě malá dušička, když teď vím do čehu půjdu tak se na druhý porod taky netěším a budu se asi děsit. Ikdyž ten první nebyl až tak děsnej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.5.10 15:42

Panuško,snažím se odpočívat co jen to jde…ale nakonec to dopadne stejně tak že něco dělám :roll: ,jsou věci který chlap za nás neudělá…
beru magnézko,to mi naštěstí na to tvrdnutí pomáhá,samozřejmě je lepší se natáhnout do postele :mrgreen:
doktor mi řekl,že to mám brát max do toho 35 nebo 36 týdne,pak už ne ikdyby mi prý břicho tvrdlo moc…
Panuš-můžu se ještě zeptat o kolik dřív si rodila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.5.10 19:37

Očko rodila jsem nakonec 36+4 takže necelé 4 týdny, mě zase dr. říkal ať magnézko beru klidně dál, že to porod stejně nezastaví a taky nezastavilo. Ale já měla křeče v lýtkách což mi vadilo víc než tvrdnutí.

Nakonec s malou bylo vše ok, jen byla 2 dny v inkubátoru a nechtěla sát a mě se pak nedělalo ani s odsávačkou mlíko. Takže jsme od 2. měsíce skončily na UM (ale byla to úleva) dokrmovala jsem každé kojení. :roll: :roll: Nakonec vše dohnala, celkově je pomalejší ale to nemusí být tím předčasným porodem. :wink:

Ale chápu že s jedním prckem už to nejde odpočívat. Taky si to neumím představit. :wink: Tak se drž ať vydržíš co nejdýl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.5.10 22:12

Ahoj, moc sem nechodím, ale snad nebude vadit, když si tady trošku postěžuju na svoji zabedněnost :oops: :zed: :zed: Mám holčičku 2 roky a vůbec, ale vůůbec mi nedošlo, že je čas řešt školku. Vzpomněla jsem si na to tento týden a samozřejmě jsem zjistila, že jsem prošvihla veškeré výběrové řízení :zed: :zed: :zed: Potřebuju jen duben - červen 2011 a jsem totálně v háji :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
2.5.10 22:43

Petite ještě bude druhé kolo školek. Podívej se na stránky magistrátu, tam by to snad mělo být a jestli ne, tak se to teprve bude vyhlašovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
3.5.10 07:46

Ahojky, tak jsme si nakonec udělali ohníček na zahradě :mrgreen:
Petite s dvouletým dítkem by jsi na 99,9 % stejně neuspěla. Já se véélice modlím aby se dostal Vojtík - v říjnu mu budou 4 a ředitwelka mi říkala, že stejně nemámetéměř žádnou šanci (teda já to mám ztížený tím, že jsem na rodičovský) ale stejně.
Zkus druhý kolo - budě někdy v červnu - taky se chystám :think: Uvidíme kolik nových tříd budou otevírat. Prý snad 3 na Pardubice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.5.10 08:01

masek dozvěděla jsem se totéž - tím, že jsem na mateřský, tak mi Mikuláše na 99% nevezmou. Tak snad zase za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.5.10 13:14

Holky, neříkejte, že v celejch Pardubicích není jediná školka s volným místem .. to jako fakt??? Teda jestli jo, tak je to doost wostrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
3.5.10 13:26

Founíku já jsem třeba byla ve dvou školkách v Polabinách a z 50 přihlášených dětí berou 24. Samozřejmě je to trošku i o kvalitě a lokalitě školek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.5.10 13:34

Popelka Ahá, chápu. To znamená, že třeba Polabiny mají „nadstav“, ale můžou být jiný, na druhým konci města, kam se hlasí míň dětí a tam by volno bylo, ale třeba je to tam v něčem (když pominu tu lokalitu) horší.
To je blbý. Jenže na druhou stranu je to jasný.
Magistrát (jakožto provozovatel) bere počet míst na město jako celek a tím pádem by to mělo dostačovat. Rozumím tomu správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová