Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
7.4.10 19:27

Tady se taky hlásím jako další zájemce o paní na úklid :o)))

Holky, to já se na ten druhej těšim až na to přijde. . divný co. První jsem musela SC, tak mě to přišlo až líto, takže doufám, že ten další už bude jako „to ono“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.4.10 20:01

Aha Jani takže vlastně dál žiješ v té blažené „nevědomosti“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.4.10 20:06

Vlastně jo :mrgreen: i když asi 4 týdny před SC jsem si dala menší generálku na ten OPRAVDOVEJ :D Ledvinová kolika byla taky pošušňání :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
11.4.10 09:20

Bauky Holky,
omlouvam se nejak nestiham co bylo pekne sme byli venku :-) ve středu sme byli v Kině v cinestaru a neco sme tam asi chytli Naty ma kašel :-( a me taky boli v krku . V patek Nmaty bylo 6mesicu už se otači jak diva a pekne zlobi :mrgreen:
Kukam,že ta viroza pekne řadi přeji všem at se brzo uzdravi :kytka:
Taky to sluničko by to chtelo :-(
Přejem všem krasny zbytek Nedele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
11.4.10 22:14

JASMINKU, to vás lituje. S manželem se to táhne měsíc, malá měla 2 týdny ATB a já už se v tom taky plácám týden. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
11.4.10 22:49

Ahojda holky,
pořád marodný? :( to mě moc mrzí. Ale aspoň vás nemusí mrzet, že nemůžete pořádně ven, když je venku tak hnusně.

Jasminek: to bylo to kino pro mamči s dětma?

U nás sice ne bacily, ale první zoubek (nebo zoubky), takže pro změnu v noci nespíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.4.10 19:54

ahoj :kytka: :kytka:
tak jak jsem byla ráda za těch pár dní sluníčka,tak teď je to fakt na pytel :cert:
nato že je půlka dubna tak je to fakt děs…vypadá to že jaro asi nebude a pak to přejde rovnou do hicáků…chjo..
jinak jsem dnes prala už pár věcí na prcka,nějak se začínám víc a víc kulatit a tak to chci mít trošku připravený..
co mě štve je tože prosedím hodiny u PC a nemůžu vybrat kočár..no,ale dávám si čas do konce dubna a pak to snad už bude ok..jinak budu mimi asi tahat v krabici :mrgreen:
tak se zatím loučím,koukám že dneska je to menší román..jinak marodnejm přeju brzké uzdravení!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
12.4.10 20:50

Bauky Holky,
Jahudko to je mi lito :-( Brzo se uzdravte to počasi taky k tomu nepřida.

Zitra jdeme s Naty nakontrolu tak jsem zvedava Ješte trošku kašle.

Founiku Jj bylo je pokaždy prvni středa v mesici :-) Sice detičky Litaj všude možne,ale zase človek vyrazi mezi lidi :wink:

Taky přeju aby se marodi uzdravily a aby už konečne bylo sluničko a ne todle počasi.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
12.4.10 20:56

Founiku,mám na tebe dotaz-tys rodila v Hradci?koukala jsem totiž na diskusi o porodnicích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.4.10 08:32

Ahojky,

přeju brzké uzdravení všem marodům. Nám se to naštěstí už zase vyhýbá.

Taky jsem se navnadila tím teplíčkem a tenhle hnus - na malou jsem zase vytáhla zimní bundu :roll: Ono přeci jen v 7 stupních není čas na hrdinství.

Jinak včera se mi malá konečně sama posadila. tak jsem tu spustila fanfáry a ona na mě zírala jako co blázním :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.4.10 21:36
Očko píše:
Founiku,mám na tebe dotaz-tys rodila v Hradci?koukala jsem totiž na diskusi o porodnicích…

Jj v Hradci, copak bys potřebovala vědět? :) Teda pokud si to budu pamatovat - občas mám pocit, že nevím, co bylo včera :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
13.4.10 21:39

Jasminek : Tyjo, když já si nedovedu představit, že by to tam Terča vydržela. Jakože jí tam můžu plácnout na zem? Sorry, asi se ptám jak tupka :)

Panuška : Fakt ještě jednou veliká gratulace ;)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
13.4.10 21:40

Očko, nechci se vnucovat, ale taky jsem rodila v HK. Tak kdybys něco potřebovala vědět :wink:

Marodi, tak co, je lépe?

Jinak my teda jsme celkem OK, jen Robinek má rýmu jako trám. Tak jsme ráno odsávali vysavačem. No to byl hysterák :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.4.10 08:39

Jani já o tom kině taky četla mrkni když tak sem http://www.cinemacity.cz/cinemama.php?… v archívu jsou i nějaké fotky.

Jinak neboj já si to s Veruš taky neumím představit. Na zem jí tam sice dát můžeš, ale stejně bych se jí musela věnovat a asi bych z filmu nic neměla. :nevim: To si snad zajistím hlídání a vyrazím v klidu sama. Ale jako nápad super, s některými dětmi to třeba jde. :wink:

Livo ať je rýma pryč a hlavně ať to nechytnou holky. Ostatním marodům brzké uzdravení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.4.10 10:09

Tyjo, zajímavý, koukám, že tam chodí dost mamin.. už jsem o tom před časem slyšela ale nějak jsem to zase z hlavy vytěsnila :) No začínám přemýšlet, že bych to vyzkoušela :lol: jen aby pak i ty ostatní maminy z filmu něco měly :lol:

Holky, mám dotaz .. nemáte tip (a kontakt) na nějakého šikovného truhláře v Pce, kterému netrvá práce půl roku?

Jinak se musím „pochlubit“ .. dneska Terča v noci vstávala 10×! Měly jste taky s růstem zubů takový potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová