Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
6.10.10 15:08

A já nebudu moci lyžovat :cry: :cry: Mám ráda každé roční období, ale jak bylo psáno, co je moc to je moc… - 30°C, to neschováme ani ty své pupíčky před tím mrazem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.10.10 15:30

Holky koukejte co jsem našla…vyrazilo mi to dech!! Tohle jsem vůůůbec netušila :-(

jedná se o vycházky při prac. neschopnosti

http://www.azrodina.cz/…-tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.10.10 15:41
Founik píše:
Tak Popelka je tu výjimka potvrzující pravidlo :D

Mmchdem Jahůdko, jakpak to jde .. tyjo, malá roste jak z vody, fakt už je to 5 měsíců? To je neskutečný!

Jo holky, zpráva dne: http://www.novinky.cz/…sic-let.html
to se máme asi na co těšit :zed:

FOUNIK, utíká to hrozně. :cry: :cry: Právě jsme začaly s příkrmy. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.10.10 15:44
Lucza píše:
Holky koukejte co jsem našla…vyrazilo mi to dech!! Tohle jsem vůůůbec netušila :-(

jedná se o vycházky při prac. neschopnosti

http://www.azrodina.cz/…-tehotenstvi

To je z roku 2008 a myslím, že se to měnilo. :nevim: :nevim: Zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
6.10.10 19:09

Mno, vyhlídky na zimu nic moc, já chci zpátky ta vedra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
6.10.10 19:57
Jahůdka píše:
FOUNIK, utíká to hrozně. :cry: :cry: Právě jsme začaly s příkrmy. :roll: :roll:

:o) hezký! U nás je to „jez bez toho, aby kolem byl brajgl jako v tanku“, ale výsledky zatím dost tristní :lol:

Panuško, jasně že to doma nevydržim, ale já zimu fakt nerada a když jsou takovýhle vyhlídky, tak snad ještě upadnu do depréze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.10.10 20:31

Jahůdko tak už je veliká a krásná, tak ať jí příkrmy jedou :wink:

Luczo je to tak, co doktor to jiný přístup. Já měla vycházky dopoledne a odpoledne cca 3 hodiny, ale měla jsem toho plné kecky takže jsem kolikrát ani nevyužila. Myslím, že si můžeš říct aby ti je třeba spojil dohromady nebo rozložil trochu jinak. Já to brala tak, že nejsem doma jen tak (taky jsem nebyla a fak měla klidový režim, ne ležet ale zase nikde moc netrajdat) Ale mám kamarádku, která se s doktorem domluvila, že jí to v práci stresuje a nechal jí doma a napsal vycházky neomezeně :mrgreen:

Founi neboj já mám zimu ráda - hlavně tu mrazivou, slunečnou a sněhovou. Tak my vás vytáhnem někam na výlet na hory a to by bylo aby se vám nezalíbilo :lol: - horká griotka, stavět sněhuláky, bobovat, zakuklená v bundě a čepici, omrzlej nos :lol:a na depreseeeese nebude čas . Úplně to vidím, snad nebude to bláto :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 10:36

Panuško: s tou zimou úplně souhlasím, přesně na tohle se také těším. Takže doufám, že zima bude opět plná sněhu a bude na čem řádit :-)

S tou neschopenkou jsem se už rozhodla. Domluvím to s MUDr a budu doma jak jen to půjde, už dříve mi říkala, že nemá problém s tím nechat mě doma pokud to v práci nebudou brát pozivně. Prostě si mě ten doktor nevezme na triko. On bude spokjený že jsem v klidu a já budu spokojená že se nemusím stresovat.

Navíc je to práce, která u lidí není moc oblíbená (exekuce) a tak je to docela náročné na psychiku. A to mi ještě šéf řekl, že po nách bude chtít více výsledků a přesčasy tím pádem, a to já nemůžu splnit. Kašlu mu na to…

Jenže mám ještě domluvené aktiviti mimo práci a domov, na které bych ráda jela. Zabijačka u bráchy (bydlí 250 km od mě), pak jsme pozvaný do sklípku, já samo jen na cucandu…moc popít nemohu :-) A pak ještě oslava narozenin. Takže abych to moc nekomplikovala - v práci si uklidím stůl a od 8.11. jsem doma jak na koni. Budou to čtyři týdny v práci, ale to snad zmáknu. Mám ještě týden dovolené tak si ji když tak vyberu.

Přeji Vám pěkný slunečný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.10.10 10:50

Panuško, hory říkáš? Mnooo, tak to zní už tak nějak líp :lol: :lol: čapnem sáně bo boby a můžem vyrazit :) Jen aby byl ten sníh a nezůstalo jen u mrazu :zed:

Luczo to je rozumný, jen přeju pevný nervy, ať to pak doma vydržíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 11:17

No a aby to se mnou hlavně vydržel chlap :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.10.10 11:56

Luczo tak tak, já byla doma měsíc před normálním nástupem na mateřskou, sotva jsem se belhala a i tak mi to bylo dlouhý. Ty návštěvy si musíš rozmyslet, jestli to riskneš, kontroly prý chodí. :nevim: Jinak ale za sebe lepší být v klidu doma než se stresovat o tom žádná.

Founi no nestraš - 30 na zmrzlém blátě je ta nejhorší varianta.

já jsem ted přemýšlela jestli pořídit boby nebo takový ty plastový jakoby sáňky, ty sice hůř jezdí ale jsou výš, nesedí pak úplně na zemi. Sáně má babi tak ty když tak můžu vzít od tamtud. No to zase bude rozhodování :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 12:11

Panuška: no proto to asi ještě zmáknu v práci ty 4 týdny a od 1.11. si vezmu dovču, splním si všechny návštěvy a bude kliiiiid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.10.10 12:58

Luczo Já bych to doma asi nevydržela :( ale chápu, že když má bejt klid, tak prostě musí bejt klid a hotovo :)

Panuško já bych na Chariota koupila lyžařskej set, kdyby nebyl drahej jak pes!! Nebo na něj přidělám starý běžky a vyrazíme :mrgreen: Sáně máme klasický, jen nemají opěrátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.10.10 13:02

Hele to už Terik zvládne po svých a budou stačit sáně bez opěrátka i když v tom sněhu s tím bude mít asi co dělat i Veruš. Dnes měla na sobě teplou vestu a potácela se jak po 5 pivech a když spadla tak se ani nemohla zvednout, jsem naní zvědavá v kombinéze :lol: :lol: No třeba se to zanedlouho dovím, příští týden se má zase ochladit. přemýšlím už nad zimní bundou s lehčíma vrstvama vespod :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.10 13:10

No já si budu volna užívat :-) budu se učit angličtinu, budu chodit s pejskem na procházky - ten to ocení asi nejvíc :-) :-)

A pak budu moci doma normálně vařit atd. Takhle jsem vařila jen o víkendech a chybí mi to, vařím ráda a hlavně když to chutná. Navíc se nám blíží vánoce takže se bude dělat výzdoba a péct cukroví. Chystám do předporodního kurzu, obhlédnout porodnice, nakoupit výbavičku, připravit pokojíček a ještě spousta dalších věcí.
Neboj, já se doma nudit nebudu, já jsem takový ten typ co je hodně s rodinou a nejlépe bych jim byla 24 hodin k dispozici. Tím tady nechci nikoho urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová