Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
9.11.10 12:53

Pavli na metráž je dobrá Vesna :) Ja tam taky nakupovala a vyber maji velkej.

Mmchdem na sourozenecky a dvojcatovy kocarky je specializovanej kramek v Koline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
9.11.10 13:27

founik děkuji to jsem ani nevěděla že ve vesně mají metráž určitě tam mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
16.11.10 12:45

Ahojda všem…opět asi po sto letech,moc se omlouvám :oops:

jen tak rychle jsem vás pročetla…botky jsem kupovala dcerce u bati…cukroví se mi letos péct vůbec nechce,ale potíž je v tom,že i ho jinak asi nikdo neudělá…jinak už courám městem a pokupuju Vánoce,chci to mít do konce listopadu hotové…tak jsem zvědavá…

taky mě napadlo-pokud už to někdo nenavrhoval-sejít se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.11.10 08:54

Očko, jak se vede? Já už jsem v plném proudu nakupování a to nejen za sebe, ale i za babičky. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.11.10 07:18

Ahoj Jahů :-)
já bych taky už pomalu začla nakupovat,ale dcerka onemocněla,já to od ní chytla a modlim se aby to nechytil malej…ale jinak dobrý :kytka:
kokám že už tady dlouho nikdo nebyl,tak to všechny asi už scháníte Ježíška že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.11.10 10:30

Čauec holky :)
Nojo, nějak je dost práce okolo, takže eMimi jen „když je něco potřeba“ :o))
Jinak u nás se Ježíšek tolik nehrotí, zvykli jsme si udělat si spíš pohodu a dárky si dáváme i v průběhu roku, takže si spíš o svátcích užíváme ten KLID A MÍR :D a přes den máme jednu speciální akci a pak procházku, už je to taková tradice.

Letos jsem odmítla i péct cukroví, protože jsme mezi svátky pryč a těch pár kousků na ochutnání a pro případnou návštěvu si raděj někde nechám připravit :) Takže jsem se pomalu vrhla na přípravy dekorací a teď když napadl sníh tak se bude sáňkováááát :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
29.11.10 12:14

Ahoj Founiku!jo máš pravdu v tom,že svátky vánoční jsou hlavně o klidu a pohodě…já jsem taky letos nechtěla péct,ale ten můj na mě hodil tak divný oko že nevim co si mám o tom myslet 8-o

jinak z toho sněhu jsem unešená,akorát snad na nás počká do středy :nevim: až už bude dcerka úplně dobrá a uzdravená…jen doufám že nebudou Vánoce na blátě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
19.12.10 11:08

Ahoj holky, mám dotaz. Nevíte, kde v Pcích koupit pánské pyžamo (krom tržnic?) Akční rádius mám centrum a pak třeba Karlovina, 17. listopadu. Já vůbec netuším, kam zajít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.12.10 14:57

Zkusila bych tesco a pak mě napadá ještě naproti tescu je vesna, kupovala jsem tam loni pyžamo pro tchýni. Tam něco taky budou mít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
20.12.10 18:12

Já už jsem si pak vzpomněla, kam zajedu :-) Jela jsem za Zelenou bránu, do takového toho zastrčeného obchodu naproti knihovně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
23.12.10 11:31

Přejeme Krásné Vánoce a Šťastný Nový Rok 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
5.1.11 08:00

Ahoj, tak po delsi dobe zas pisu :-) Mirne opozdene vam tu vsem preju hodne stesti a zdravi v novem roce! A oficialne v tomhle tematu hlasim, ze se nam narodil kluk Jonas.

A rovnou se zas na neco zeptam: chodite nebo jste chodil nekdo na Baby cvico na Dubine? Ja o tom ted uvazuju…

Příspěvek upraven 14.05.14 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
5.1.11 18:06

Manžel mi zrovna říkal, že na to někde viděl inzerát :-)
Já budu chodit akorát na plavání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.1.11 20:02

FLYING, plavat chodíme taky. :-) S KArkulkou jsem chodila do Hastrmánk a teď s Kristýnkou jsem zvolila Maják. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
5.1.11 20:19

Taky budem chodit do Majaku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie