Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14092
5.9.11 12:14

Jahůdko: No moje ne, když mně je 30,5. :lol:

Mno podle mě ať si každý vybere porodnici jak chce. Já váhala mezi Pce a Chrudimí. Když byla holka KP, tak jsem se rozhodla pro Chrudim, protože bych tak měla u přirozeného porodu svého doktora. Pak dělala kotrmelce a nakonec v den nástupu do porodky byla hlavou dolů. :-) Navíc mám v Chrudimi rodiče, kamarádky.
Ale je fakt, že je to hodně o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
5.9.11 12:14
lyrica píše:
jahůdka Já si právě myslim to samý, jako taky asi záleží na tom, jak se tam budu chovat já, když budu hysterická a nějak nepříjemná, tak asi nemůžu čekat, že na mě někdo bude miloučkej..
Holky, já tu sedim jako trouba, no a pořád přemejšlim, jak to tam zvládnu..jakože až budu mimíska mít vykoupat a tak..vždyť jsem to nikdy nedělala, mám to teda teoretcky nastudovaný, ale stejně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Před sestřčkama..no to bude něco na mě..

To ti ukážou v porodnici.

Nám to tam ukazovali. :-) Nestudovala jsem raději nic. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 12:15

LYRICO, to přijde. Mateřský instink ti dodá sil a odvahy. A u druhého už to bude brnkačka. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

FF no to já stejně všechno zapomenu, až tam budu stát, hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092

U nás poprvé vykoupala sestra, pak až já. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 12:16
Jahůdka píše:
LYRICO, to přijde. Mateřský instink ti dodá sil a odvahy. A u druhého už to bude brnkačka. ;-)

No snad máte pravdu holky…to jsou nervy, co já budu dělat těsně před porodem, to nevim teda :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
5.9.11 13:04
Tak to já jsem už důchodce :-D
Je mi 37let !! :dance:
Jahůdka píše:
Tak já bych mohla být skoro vaše mamka. :mrgreen: :mrgreen: Je mi 32. :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 13:24

jemyna:

vítej, důchodkyně :mavam:

lyr:

poprvé mi též koupala sestra, pak druhý den já, byly dokonce dvě a byly v pohodě a docela se i pobavily, prý se jí nebojte, ona je ohebná a povolná a že ječí, to si zvyknete. no a bylo to. a další den jsem koupala už sama, doma, no a v poho. nic nestuduj, oni mají jak doktoři tak sestřičky rádi spíš nováčky než nějaké rozumbrady, fakt. já rodila o 14dní dřív, najednou, ani tašku do porodky jsem neměla sbalenou a všechno šlo také.

takže klííííd :mrgreen:

jo a už jsme doma tak to prosím spusť, je tam hrozné dusno, potkala jsem tam maminku v devátém a sotva lezla, chudinka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 13:37

jemyna :mavam:
popletka no rozumbrada nebudu určitě, to já budu jen vděčná, když mi to někdo ukáže, jak to mám dělat :lol:
No nevím, jak s tím deštěm, nějak se mu nechce, ale koukala jsem, že je výstraha pro pardubickej kraj na bouřky a kroupy..tak kroupy ať si nechaj :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 13:53

lyr:

jasně, kroupy nebrat :pankac:

také sleduji, něco se chystá a pěkné to nebude, opravdu klid před bouří :nevim:

holky, sledujete vývoj událostí okolo té tragedie na Svitavsku? jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 13:58

popletka
Já jsem se v tom začala ztrácet..ale stačilo mi, když jsem četla, že jí hrozí jen 15-20 let..Zaujalo mě na tom to, že se to sanží hodit na lakatční psychózu, já teda nevim, ale snad měla chlapa, ten by si nevšiml, že něco není v pořádku, že se k dětem chová jinak? A kdyby ano, tak by ji snad s nima nenechal samotnou doma..nebo alespoň mě to teda hlava nebere, navíc, když pak vyšlo naejvo, že se už jednou snažila spáchat sebevraždu, mě ta laktační psychóza přjde, že se jim to hodí do krámu, mají to na co hodit..ale teď jsem aktuálně nic nečetla, takže pokud píšu něco, co už je pasé, tak se omlouvám a ráda zjstím, jak to pokročilo dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 14:08

také nic nového nevím.
no právě, nškdo si musel všimnout a pak ten článek teď nevím v blesku či aha, jak byl ten kluk na nákupu, divnej, na lístku mmj napsáno jen maso…i tý prodavačce se nezdál a to už asi některý ze sourozenců byl mrtvý…brrrrr…

já jsem všem v rodině řekla ještě před porodem, kdybych byla divná ať kontaktují psychiatra a od malé pryč. zavčasu a bez výčitek. ale dobrý, občas tesknící chvilka, ale která ženská si za těhu nebo v šestinedělí nepobrečí, že?

ale tohle to mi též palice nezpracovává… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 14:11

Tak jsem ráda, že mi to nepřišlo divný jako jediný, jako spousta lidí jí hájí, ale prostě nevim…je to nějaký moc zamotaný a myslim, že to ani nerozmotaj nakonec,.. :zed: :zed:
Ale každopádně tak i tak je to děs a mám z toho husí kůži 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 14:31

buď jí ženský zapíchnou v base či někde v léčebně nebo pokud prokážou laktační psychozu a bude se léčit pod dohledem, tak při první příležitosti spáchá sebevraždu.

s tímhle pokud je normální tak nemůže žít.

já se bojím na tu naši prďolku jen zvýšit hlas, tedy myslím vážnější ton hlasu když dělá brikule u krmení a tak, natož abych jí dala na zadek, což mě asi nemine, časem samozřejmě a proto mi nejde na mysl vlastnímu dítěti vědomně ublížit. brrrrrrr…

jdu sebrat věci ze zahrady než tam začne nějaké eldorádo, je tam podezřelé ticho a nějak se zatahuje.

a začne lejt a bouřka a kroupy a budeme nadávat, že je hnusně :lol: :lol: :lol:

užívej klidu a odpočívej dokud to jde, opravdu rada nad zlato a od srdce, ono si tělo začne říkat o spací pauzy po obídku a nebo odpoledne, stačí půl hoďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.11 15:27

tak to se máš..
já měla extrémní chutě na sladký, snažila jsem se to držet, ale víš jak :-D
prostě milka v těhotenství frčela :-D

popletka píše:
orchi:

co poctivě :lol: já sladké nejím vůbec, nikdy jsem ho nejedla a nemám ráda, takže když mi řekli dietu bez sladkého tak jsem se jen usmála, no :mrgreen:

smažené a tučné nejím také, navíc v těhu mi to smažený, ikdyž jsem pak na něj měla chuť, nedělalo dobře, takže asi tak.

měla jsem maličký bříško i tak, malá nejen že byla menší, ale bříško mi nehupslo dopředu, ale tlačilo na všechny orgány okolo, tudíž žaludek jsem měla jak malý oříšek, takže jsem jedla furt, ale po kousíčkách :lol: :lol:

to jako hodit tam celý oběd najednou byl nadlidský výkon, to jsem se v tom nípala třeba dvě hodiny, x-krát ohřát v mikrovlně, ale snědla jsem to a to bylo důležitý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová