Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já jsem kupovala do základu od každýho něco, abychom to vyzkoušeli, co nám bude sedět nejlíp..a pak dokoupím, právě podle toho, no..
Dost jsem ušetřila tím, že jsem si alespoň vkládačky našila doma sama, navíc jsem se prozatím nezmohla, měla jsem poprvé stroj v ,,ruce,,
Ale výsledek v poho poslouží,..
Já si to stejně představuju tak, že ze začátku bychom asi dávali spíš čtverce, snappku a svrchňáčky…nechtělo se mi kupovat mraky kalhotovek pro novouška, že prá jednovelikostní bejvaj velký tak i tak..a zas brát vše v XS a pak kupovat další a další, to už by se nesjpíš nevyplatilo.. ![]()
Jinak díky za odkaz, mrknu tam ![]()
Lyrica: špatně jsme se pochopily, nebo spíš, špatně jsem se vyjádřila. Na jaře svatbu rozhodně neplánujeme, to spíš stavbu domu. Nyní budeme kopat, a na jaře hypotéku a hurá na to. Svatba až potom, ale určitě to chceme podobně jako vy.
Jéé, ahoj Alex, ráda tě tu potkávám
. Jo jo, s tím samým, co jsem tehdy zakládala diskuzi. Jak se máte? A jak se ti líbí v Pardubicích?
Holky konečně spinkají, mám chvilku oddech, ale ten využiju k uklizení toho bordýlku, co nadělaly.
Ten obchod Biomimi taky znám, kupovala jsem tam tehdy na Barču. Paní je milá a ochotná.
Takhle jsem to dělala taky ze začátku. Jela jsem jen ve čtvercích. Ale měla jsem PULky a holka v tom vypadala hrozně. Tak jsem najela na vázací Disany s vkládačkou a vlňáčky. Kalhotkovky až mnohem později. Na doma čtverce používám pořád. ![]()
A jsi dobrá, že sis ušila vkládačky, já jsem ráda, když přišiju knoflík někam. ![]()
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím ![]()
mišu: No teď už tak nějak i líbí, páč je tu spousta hřišť. Budu mít hřišťový typ. ![]()
A kde budete stavět? A mezi vámi vše dobré? To je fajn. ![]()
lyrica píše:
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce![]()
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe![]()
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím
Fakt? Že bych zapnula TV? I když já se bojím, že zase z látkařek nadělají příšerné ekologické aktivistky a alternativní matky. ![]()
Jinak mám teda taky PULky, ale mám vyhlídnutý dvoje vlňáčky a ty mooc, mooc chci,..ale momentálně musim nakoupit ty věci do porodky, no a nemluvim o tom, že mám na poště balík z laclíku, cestovní postýlku a hrací dečku..noo, takže tenhle měsíc na vlňáčky asi nezbyde
![]()
Flyingfrog píše:lyrica píše:Fakt? Že bych zapnula TV? I když já se bojím, že zase z látkařek nadělají příšerné ekologické aktivistky a alternativní matky.
misu to jsem to asi já špatně pochopila, to víš, pomalinku se ze mě stává trubka, jak mi leze na mozek to, že nechodim do práce![]()
![]()
Asi čtu, to co chci, hehe![]()
![]()
Jinak zrovna dneska bude o látkování v Sama doma, už to ladím
Noo, hned jsem si včera říkala, jak moc objektivně to tam bude představený… ![]()
ff:
to jsem zjistila až poté, že se nemá chodit, v laborce v HK na poliklinice 3 nám nikdo nic neřekl.
teď jde o to, jestli jsem si tím chozením polepšila či ne ![]()
ten gesslein máme od známých co tu vlastní prodejnu a manžovi se revanšovali (půjčoval jim přívěs když jezdili do Německa, tuším
)a tak jsme ten kočár měli za dost nižší cenu, jinak bychom si ho také nemohli dovolit. a že ho tu má každý, to je holt už tak, ale jsem za něj ráda.
lyrica: ale trubka nejsi, jen si to přehlédla. Já mám zas pocit, že mám hlavu jak cedník, nic si nejsem schopná zapamatovat a pletu dny
.
Fly: hřišťový typ
, a já zase vesnický
. Jo, dobré, to špatné zažehnané. Možná mě spousta lidí odsoudila, ale nemyslím si, že by se to mělo opakovat a navíc, co mě je do nich, no. ![]()
a co myslíš listopad-prosinec bude jí v tom akorát? ![]()
Jahůdka píše:
ORCHI, je to ten měkký manžestr a je to podšité bavlnou.
ahoooj
misutka píše:
Zdravím, můžu se přidat? Bydlela jsem v Pardubicích, nyní kousek- Černá u Bohdanče.
popletko: Jako já to nemyslím zle s tím kočárem.
Já jen strašně závidím těm, kdo ho mají, že na něj měli. ![]()
My tehdá byli v té prodejně a kolikrát lituju, že jsem ho nekoupila i za ty příšerný peníze.
lyr: Však ono zatím ty vlňáky nepotřebuješ. ![]()
misutka píše:
lyrica: ale trubka nejsi, jen si to přehlédla. Já mám zas pocit, že mám hlavu jak cedník, nic si nejsem schopná zapamatovat a pletu dny.
Fly: hřišťový typ, a já zase vesnický
. Jo, dobré, to špatné zažehnané. Možná mě spousta lidí odsoudila, ale nemyslím si, že by se to mělo opakovat a navíc, co mě je do nich, no.
Ono pokud jste to zkusili a máte osmiměsíční další mimi, jdete stavět, tak to podle mě jde správným směrem.
Já bych raději byla vesnický typ, jenže vesnice mi nehrozí.
Tak holt chodím s holkou na hřiště, ale až bude chodit, tak najdu určitě zajímavější věci jak hřiště.
Zatím ji chodím houpat. ![]()
orchideika: ahoj, díky za uvítání ![]()
Fly: já jsem třeba s holkama pořád doma, občas někam jdeme, ale většinu jsme tady, on je pořád v práci, snaží se, já to vidím, i cítím. Jasně, že nemáme každý den růžový, ale co je potřeba, si vyříkáme a nic mi nechybí. Krom toho vlastního bydlení a klidu a soukromí a .. Mohla bych pokračovat
. Původně jsem sem jít vůbec nechtěla, už jen bydlet s rodiči- jeho a sestrou, ale budeme tady stavět, tak zase ušetříme a v plánu je příští rok tenhle dům opustit a bydlet ve svém. Doufám, že se to podaří tak rychle. A víš, že mě ty hřiště chybí? Na Dubině jsou nová a prima, to by se teď Baruš vyřádila. Kolik je malé? Jsem to ostuda, nepamatuji si ![]()