Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
6.9.11 10:44

Tak jsme doma ze cvíča. :-) Bylo to fajn, ale za ty 2 roky jsem horko těžko vzpomínala na básničky. :oops: :oops:

Holky pokud byste některá měla zájem, tak mám na MMB ID 380626. ;-) Mám tam nejen věci po holkách, ale i hrazdu, sedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 10:45

poplet já bych tříkolku na zasněženou Duklu nekoupila ani náhodou :lol: :lol: :lol:

Gesslein se mi taky líbí, jenže u nás nakonec rozhodovali korunky, přece jen, všechno pořídit, nikdo nám nic nedá, ale já jsem spokojená :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
6.9.11 10:46

no vidíš, chodím tam denně do Penny a nevšimla jsem si. asi koukám co kde lítá :lol:

manža je ještě ve městě ve směnárně, už je docela čas vyrazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.9.11 10:46
aha tak takhle to vypadá jak tříkolka :-D
lyrica píše:
orchi to je 4kolka :palec: , možná blbej obrázek, já bych taky tříkolku ani náhodou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 10:48

Jahůdka nekouknu :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ach jooo, to je děs, taky jste měly takovou mánii nákupní? Já si pro sebe nekoupim ani lak na vlasy, od tý doby, co jsem těhu..všechno jde do prcka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.9.11 10:55

ahojda koukala jsem na tvé věcičky na MMB koukám, máme podobnou hrazdičku :-D
jinak jsem koukala na bílé manžestrové kalhoty na gumu,my bychom to měly tak na prosinec…je v nich teplo? :-)

Jahůdka píše:
Tak jsme doma ze cvíča. :-) Bylo to fajn, ale za ty 2 roky jsem horko těžko vzpomínala na básničky. :oops: :oops:Holky pokud byste některá měla zájem, tak mám na MMB ID 380626. ;-) Mám tam nejen věci po holkách, ale i hrazdu, sedačku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
6.9.11 10:56

No ani nee :-D
já jsem hodně věcí kupovala ve slevách a v akcích :lol: ale je fakt, že na sebe jsem si nekoupila dlouho nic :-D

lyrica píše:
Jahůdka nekouknu :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ach jooo, to je děs, taky jste měly takovou mánii nákupní? Já si pro sebe nekoupim ani lak na vlasy, od tý doby, co jsem těhu..všechno jde do prcka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.9.11 10:59

ORCHI, je to ten měkký manžestr a je to podšité bavlnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 11:04

Zdravím, můžu se přidat? Bydlela jsem v Pardubicích, nyní kousek- Černá u Bohdanče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 11:05

misutka určo vítej :mavam: :mavam: :kytka: Čím víc, tím líp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 11:06

Díky, jsem se představila opravdu originálně :zed: :mrgreen: .
Lyrica: čekáte první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 11:08

misu Hihi, no malinko, ale v pohodě :lol:
Jo jo, čekáme prvního mrňouska,..ale to čekání je nějaký nekonečný :zed:
Koukám na fotečku, vy máte asi holčičku, že? Kolik pak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 11:13

Já mám dvě holčičky, Barunku, té je 2,5 roku a Adélku, ta má 8 měsíců :mrgreen: . Jsi přímo z Pce? A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.9.11 11:16

misu teda, tak to se nenudíš, co? :lol:
Bydlíme na Dukle, takže přímo, přítel je teda z Dražkovic, ale jsme tady..
Jinak termín mám 16.11. čekáme chlapečka-Matýska :srdce: No už aby to bylo, fááákt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
6.9.11 11:22

Ne, opravdu se nenudím :lol: . V jednom kole, s jednou, druhou, s oběmi.. :wink:
To máš za chvíli, my se na Adélku načekali, ale dočkali. S přítelem taky nejste svoji? Aspoň tu nebudu sama „vdova přítelkyně“ :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová