Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
5.9.11 15:30

holky a vám test na cujrovku po porodu napsala Mudr.nebo jak to víte že po porodu už jste OK?
Mě totiž vůbec nic nenapsala, žádnou kontrolu :roll:

Flyingfrog píše:
popletka píše:
mě tu dietu nechali pro jistotu, po porodu jsem měla stále špatnou glykemku a čeká mě znova test na cukrovku :cry:
Já měla po porodu naštěstí dobrou, ale ten test jsem musela opakovat stejně. Kdybych někdy otěhotněla znova, tak musím na tenhle test už v 16tt a když nic neukáže tak zase v tom 28tt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.11 15:31

ty důchodkyně jedna
:lol: :lol:
co nutrilon, dobrý?

jemyna píše:
Tak to já jsem už důchodce :-D
Je mi 37let !! :dance:
Jahůdka píše:
Tak já bych mohla být skoro vaše mamka. :mrgreen: :mrgreen: Je mi 32. :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.11 15:32

oni ty všechno ukážou v porodnici…
ale stejně až přijedeš domů, tak si všechno budeš dělat po svým a jak ti to bude vyhovovat :-)

lyrica píše:
jemyna :mavam:
popletka no rozumbrada nebudu určitě, to já budu jen vděčná, když mi to někdo ukáže, jak to mám dělat :lol:
No nevím, jak s tím deštěm, nějak se mu nechce, ale koukala jsem, že je výstraha pro pardubickej kraj na bouřky a kroupy..tak kroupy ať si nechaj :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.11 15:37

jj už prší :-D ale prochajdu jsem stihly..
holky to je tragedie to na svitavsku..
pro ní by bylo lepší kdyby jí nezachránili..
těžko říct, co jí k tomu vedlo…ale prostě zabít své děti, to je to nejhorší, co snad může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 15:49

orchidejka:

v porodnici mi dali jen doporučení, abych si po šestinedělí došla k obvoďačce. ta mi dala žádost do laborky na provedení dalšího testu, zda jí skutečně nemám, ty testy v porodce byli dost hrozné tak proto.

jinak si o to svojí doktorku požádej pokud si nejsi jistá, ale standartně se to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.9.11 16:24

Že vás tu je s těhu-cukrovkou. 8-o Ble, já byla na testu jen v druhém těhu, v prvním se to dělalo jen rizikovým těhotným a stačilo mi. Měla jsem strach, že nenačůrám ani trochu a houby, málem mi to ani nestačilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 16:40

jahůdka:

teď jsem zmaten jak lesní včela :nevim:

mě odebírali krev po hodině 3× a srovnávali hodnoty, po té první krvi ráno nalačno jsem vypila ten sladkej hnus a pak odběry.

jsem z toho magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
5.9.11 17:10

JJ tímhle testem jsem prošla taky…
dělá se glykemická křivka

popletka píše:
jahůdka:

mě odebírali krev po hodině 3× a srovnávali hodnoty, po té první krvi ráno nalačno jsem vypila ten sladkej hnus a pak odběry.

jsem z toho magor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 17:10
popletka píše:
jahůdka:

jsem z toho magor

Já ten test měla tak jako ty..nalačno, hnus a odběry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 17:36

lyrica:

tak jak? je lépe?

mě se s deštěm spustila taková bolest hlavy, to už hooodně dlouho nepamatuju.

a motám se jak po dvou dvanáctkách, jestli klesl tlak tak se nedivím.

tak radši malou moc nenosím, co kdybych se náhodou někde zamotala a mám jí na posteli a blbnu z posledních sil co to dá.

i manža prohlásil, že jsem bledá jak mrtvola, jestli mi něco není a to je co říct, že si všiml.

ale bude líp, určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 17:38

popletka
Mě to teda pomohlo, navíc jsem si hoďku a půl schrupla, dokonce i mimís mě nechal, takže jsem skoro fit :dance:

Jinak taky mívám problém s tím, že když se mění tlak, tak mi nebejvá moc valně, mám ho totiž i nromálně nízkej, takže nic moc, ale denska zatím dobrý :think: Tak snad i tobě se udělá brzy líp :palec:
Těšííím na Ulici :pankac: Já jak jsem doma, což u mi pěkně leze na mozek, tak jsem měla pomalu absťák, přes prázdniny, že jí nedávali :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 17:50

také tak, také tak, nestíhám jí vnímat celou když je malá vzhůru, ale tak od oka chápu o co jde.

jen sleduj, sleduj, a malej ať se kouká s tebou, a´t se učí, že když je Ulice, tak musí být hodnej a koukat s mamkou neb tohle bude na chvíli její životní potrava pro duši, ne fakt to myslím vážně. člověk zapomene na vlastní starosti a sleduje ty těch ostatních, což je samo lepší.

viděla jsem ráno ve snídani s novou ukázky, bude to hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 17:53

popletka
No to my trénujeme, akorát ten režim v bříšku má šílenej, přijde mi, že nikdy nespí.. :nevim:

Jj, koukala, jsem zvědavá, jak to všechno bude :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
5.9.11 18:10

u mě to bylo v bříšku stejně jako to má teď, kopala nejvíc večer mezi osmou a devátou a pak po čtvrté ráno, tedy to co jsem vnímala nejvíc.

během dne to nevím, byla jsem furt na nohou a něco dělala, takže jsem ty pohyby tak nevnímala.

ale i v noci si občas žduchla, asi se jí něco zdálo :lol:

ale v tom devátým už je to lepší, to už se nemá kam roztahovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.9.11 20:17

No uvidíme, jestl se zklidní, nebo jestl mu to vydrží až do konce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová