Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky a vám test na cujrovku po porodu napsala Mudr.nebo jak to víte že po porodu už jste OK?
Mě totiž vůbec nic nenapsala, žádnou kontrolu ![]()
Flyingfrog píše:popletka píše:Já měla po porodu naštěstí dobrou, ale ten test jsem musela opakovat stejně. Kdybych někdy otěhotněla znova, tak musím na tenhle test už v 16tt a když nic neukáže tak zase v tom 28tt.
mě tu dietu nechali pro jistotu, po porodu jsem měla stále špatnou glykemku a čeká mě znova test na cukrovku
ty důchodkyně jedna
![]()
co nutrilon, dobrý?
jemyna píše:
Tak to já jsem už důchodce
Je mi 37let !!
Jahůdka píše:
Tak já bych mohla být skoro vaše mamka.![]()
Je mi 32.
![]()
oni ty všechno ukážou v porodnici…
ale stejně až přijedeš domů, tak si všechno budeš dělat po svým a jak ti to bude vyhovovat ![]()
lyrica píše:
jemyna
popletka no rozumbrada nebudu určitě, to já budu jen vděčná, když mi to někdo ukáže, jak to mám dělat
No nevím, jak s tím deštěm, nějak se mu nechce, ale koukala jsem, že je výstraha pro pardubickej kraj na bouřky a kroupy..tak kroupy ať si nechaj![]()
jj už prší
ale prochajdu jsem stihly..
holky to je tragedie to na svitavsku..
pro ní by bylo lepší kdyby jí nezachránili..
těžko říct, co jí k tomu vedlo…ale prostě zabít své děti, to je to nejhorší, co snad může být
orchidejka:
v porodnici mi dali jen doporučení, abych si po šestinedělí došla k obvoďačce. ta mi dala žádost do laborky na provedení dalšího testu, zda jí skutečně nemám, ty testy v porodce byli dost hrozné tak proto.
jinak si o to svojí doktorku požádej pokud si nejsi jistá, ale standartně se to nedělá.
Že vás tu je s těhu-cukrovkou.
Ble, já byla na testu jen v druhém těhu, v prvním se to dělalo jen rizikovým těhotným a stačilo mi. Měla jsem strach, že nenačůrám ani trochu a houby, málem mi to ani nestačilo. ![]()
jahůdka:
teď jsem zmaten jak lesní včela ![]()
mě odebírali krev po hodině 3× a srovnávali hodnoty, po té první krvi ráno nalačno jsem vypila ten sladkej hnus a pak odběry.
jsem z toho magor
JJ tímhle testem jsem prošla taky…
dělá se glykemická křivka
popletka píše:
jahůdka:teď jsem zmaten jak lesní včela
mě odebírali krev po hodině 3× a srovnávali hodnoty, po té první krvi ráno nalačno jsem vypila ten sladkej hnus a pak odběry.
jsem z toho magor
popletka píše:
jahůdka:teď jsem zmaten jak lesní včela
jsem z toho magor
Já ten test měla tak jako ty..nalačno, hnus a odběry..
lyrica:
tak jak? je lépe?
mě se s deštěm spustila taková bolest hlavy, to už hooodně dlouho nepamatuju.
a motám se jak po dvou dvanáctkách, jestli klesl tlak tak se nedivím.
tak radši malou moc nenosím, co kdybych se náhodou někde zamotala a mám jí na posteli a blbnu z posledních sil co to dá.
i manža prohlásil, že jsem bledá jak mrtvola, jestli mi něco není a to je co říct, že si všiml.
ale bude líp, určitě.
popletka
Mě to teda pomohlo, navíc jsem si hoďku a půl schrupla, dokonce i mimís mě nechal, takže jsem skoro fit ![]()
Jinak taky mívám problém s tím, že když se mění tlak, tak mi nebejvá moc valně, mám ho totiž i nromálně nízkej, takže nic moc, ale denska zatím dobrý
Tak snad i tobě se udělá brzy líp ![]()
Těšííím na Ulici
Já jak jsem doma, což u mi pěkně leze na mozek, tak jsem měla pomalu absťák, přes prázdniny, že jí nedávali
![]()
také tak, také tak, nestíhám jí vnímat celou když je malá vzhůru, ale tak od oka chápu o co jde.
jen sleduj, sleduj, a malej ať se kouká s tebou, a´t se učí, že když je Ulice, tak musí být hodnej a koukat s mamkou neb tohle bude na chvíli její životní potrava pro duši, ne fakt to myslím vážně. člověk zapomene na vlastní starosti a sleduje ty těch ostatních, což je samo lepší.
viděla jsem ráno ve snídani s novou ukázky, bude to hustý.
popletka
No to my trénujeme, akorát ten režim v bříšku má šílenej, přijde mi, že nikdy nespí.. ![]()
Jj, koukala, jsem zvědavá, jak to všechno bude
![]()
u mě to bylo v bříšku stejně jako to má teď, kopala nejvíc večer mezi osmou a devátou a pak po čtvrté ráno, tedy to co jsem vnímala nejvíc.
během dne to nevím, byla jsem furt na nohou a něco dělala, takže jsem ty pohyby tak nevnímala.
ale i v noci si občas žduchla, asi se jí něco zdálo ![]()
ale v tom devátým už je to lepší, to už se nemá kam roztahovat ![]()
No uvidíme, jestl se zklidní, nebo jestl mu to vydrží až do konce
![]()