Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky,
manža se přiřítil před jedenáctou a hnal naproti k doktorce, jestli ještě můžeme přijít, přilítl, že jo, bafnul malou, já peněženku
a plínu a než jsem zamkla barák, tak už byla malá na váze u sestřičky ![]()
máme 5800g a 62cm ![]()
na to, jak nejí tak dobrý a máme začít s příkrmy, prý bude asi zeleninová a masová ![]()
až se vrátí taťka z Belgie tak to vypukne ![]()
dostala dvě včelky, řev až na třídě Míru, tak čekám opět teplotu, průjem a následně zácpu a tejden protivná jak noc
měli jste také nějakou reakci na očkování?
holky,
manža se přiřítil před jedenáctou a hnal naproti k doktorce, jestli ještě můžeme přijít, přilítl, že jo, bafnul malou, já peněženku
a plínu a než jsem zamkla barák, tak už byla malá na váze u sestřičky ![]()
máme 5800g a 62cm ![]()
na to, jak nejí tak dobrý a máme začít s příkrmy, prý bude asi zeleninová a masová ![]()
až se vrátí taťka z Belgie tak to vypukne ![]()
dostala dvě včelky, řev až na třídě Míru, tak čekám opět teplotu, průjem a následně zácpu a tejden protivná jak noc
měli jste také nějakou reakci na očkování?
ff:
já vím, že ne ![]()
to, co nás stál, stojí málem polský kočár! nebylo co řešit ![]()
orchid:
a pracovala jsi v HK? mohla jsem tě někde potkat?
mis:
ježíš, také vítej, dočítám postupně, malá pobrekává, mám ji na ruce a už začíná prudit. chjo ![]()
ahojda no jste šikulky, krásná váha i délka ![]()
my jsme po očkování naštěstí žádnou reakci neměli…
tak už dáváš příkrmy? a kupuješ v lahvičce a nebo domácí?
a jak ti to hamá?
já jsem ještě příkrmama zatím nezačala, zatím nám neocate stačí, dr. říkala od 6.měsíce, ale já jí to zkusím dát od ukončného 5.měsíce…
popletka píše:
holky,manža se přiřítil před jedenáctou a hnal naproti k doktorce, jestli ještě můžeme přijít, přilítl, že jo, bafnul malou, já peněženku
a plínu a než jsem zamkla barák, tak už byla malá na váze u sestřičky
máme 5800g a 62cm
na to, jak nejí tak dobrý a máme začít s příkrmy, prý bude asi zeleninová a masová
až se vrátí taťka z Belgie tak to vypukne
dostala dvě včelky, řev až na třídě Míru, tak čekám opět teplotu, průjem a následně zácpu a tejden protivná jak nocměli jste také nějakou reakci na očkování?
jo dělám ve fakultce a ty?
na benešovce jsem bydlela asi před 6 lety ![]()
kde se ti líbí víc v hk nebo v pce? ![]()
jsem si vzpomněla na známou rivalitu mezo hk a pce ![]()
popletka píše:
ff:já vím, že ne
to, co nás stál, stojí málem polský kočár! nebylo co řešit
orchid:
a pracovala jsi v HK? mohla jsem tě někde potkat?
mis:
ježíš, také vítej, dočítám postupně, malá pobrekává, mám ji na ruce a už začíná prudit. chjo
co máte dobrého?
my měli bramb.kaši a filé ![]()
lyrica píše:
Tak, obídek hotov..já mrtvá![]()
orchi dělala jsem čočkovou polívku a druhý zapečený prsíčka s brambůrkama a smetanou..a mám chuť na cheesecake,.ach jo, já ho dělám snad každej tejden
![]()
Kaše, mňam ![]()
mňam taky bych si dala..mám ráda oboje ![]()
lyrica píše:
orchi dělala jsem čočkovou polívku a druhý zapečený prsíčka s brambůrkama a smetanou..a mám chuť na cheesecake,.ach jo, já ho dělám snad každej tejden![]()
![]()
Kaše, mňam
Vařit a píct, to jediný nejsem líná dělat, páč z toho něco mám, heh
![]()
lyrica píše:
Vařit a píct, to jediný nejsem líná dělat, páč z toho něco mám, heh![]()
![]()
holky jinak já bydlím za myší dírou ale na druhou stranu, směrem na Višňovku
Teda zajímalo by mě, jestli někoho z vás někdy potkávám třeba
![]()
Heh, to je fofr tady. Jdu dospat malou, aby ještě spinkala a mezitím tady naskočí dvě stránky. A pak že nejsme na dovolené (mateřská samozřejmě
), počítače hořej o stošest
.
Reakce jsme měli, obě dvě, Adél možná snáší líp, ale je protivná a uřvaná, Barunka měla teploty, průjmy a hodně spinkala.
A kam chodíš k dr.? Sakriš si nepamatuju jména, nebo to spletu, říkám, hlavu jak cedník.. Snad to pochopíte
![]()
tak mohly bychom ne? ![]()
lyrica píše:
Teda zajímalo by mě, jestli někoho z vás někdy potkávám třeba![]()
![]()