Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
8.9.11 14:24

Teda, ten úklid nezávidim, nám teď jenom dělali menší úpravy na komíně a prach a bordel všude… Ale pokojíček… to je jiná :-) My budem teda s malym v takovym „bytě v bytě“, budeme mít v podstatě 1+1 s vlastním vchodem, ale je to součást většího bytu, kde bydlí mamina a brácha. Ale na to zařizování se těším moc, dneska jsme vybírali barvu, budem zařizovat kuchyňku… :srdce: Těším se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 14:26

no na té půdě pokojíček nebude… ten je už hotovej, ale můžu vše připravovat až dodělaj půdu, protože to bude bordelu, že se to dostane všude… takže pak můžu malovat, stavět postýlku a skříně, které mi přišly včera a prát a žehlit mimi oblečky… vše na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 14:30

No tak to já jsem ráda, že už máme pokojíček připravenej a mám vyžehleno a vypráno..dokonce mám náskládaný čtverce na novosklad, hehe :lol: :lol: :lol:
Ale dneska mi přjdou další věcičky, takže ještě nějaké to praní a žehlení bude :zed: To pak nejsem půl dne schopná nic, jak mě začne bolet v kříži, lemra, fakt! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 14:39

no já se toho právě děsím, že pak toho moc nudělám, protože mě budou bolet záda… ale copak to jde vyprat a nachstat teď kdž to nemám kam dát :nevim: a vím, že bude všude prach a bordel? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.9.11 14:42

Mě to čeká po víkendu, až mi svezou tu miliardu malejch věciček :D Všechno probrat, vyprat, vyžehlit… maminka prohlásila, že uplete svetřík, já z dlouhý chvíle háčkuju plyšáky, když je venku tak hnusně… Prostě to u nás všechno žije „knedlíkem“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.9.11 16:16

Teda holky, jak vám to závidím :lol: , já akorát lítám od jedné k druhé, případně k plotně, zrovna jsme přijely z města, v autě to smrdělo, myslela jsem, že stojíme na kanálu a ona se Adélka potento a vzápětí volala Baruš, že potřebuje taky, tak toho Adéla využila a samozřejmě na rukách a v očích, protože byla rozespalá a mulila si oči :roll: . Ale už je čisto, a po vůni „fialek“ ani drobek :lol: . Akorát nevím co teď, holky si sice hrajou, ven jít nemůžeme, se nudím. Asi převleču postele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 16:40

Tak jsem potkala Žabku ve městě a tím se jí i omlouvám, že nebyl čásek si popovídat, ale měli jsme parkování jen na půl hodinky a já v tom obchůdku zase strávila s paní asi milion času :oops: :oops:
Určo se sejdem a pokecáme jindy :wink: Malý to moooc slušelo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.9.11 17:10

lyri: Hehe, zdravím tě. :-) Tebe se opravdu nedá nepoznat. :-) My zase spěchali domů, no stejně jsme parádně zmokli, protože deštníky jsme neměli, zato Stela nezmokla, páč měla pláštěnku, ale vztekala se, že nevidí. :-)

Já nevařila nic. Teda pro sebe nic (manžel mi nosí výborné obědy z jídelny), pro malou filé a brambory. Skleničky používám v zásadě jen na cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 17:12

FF Hehe, nedá nepoznat jo? Proooč? 8-o Já taky hned věděla, že jsi to ty :wink:
No my jsme taky zmokli, páč jsme parkovali až u Impiku..Ale zase jsem nechala takovejch peněz tam :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.9.11 17:24

Páč máš suprově vlasy a to se dobře pamatuje. :-)

Já tam taky vždycky šla jen pro něco a odcházela jsem se spoustou věcí za spoustu peněz. Pak jsem objevila anavy, takže to lítaly peníze rovnou z účtu a teď už asi 3 měsíce klid, protože k dalším splátkám přibylo auto a žijem jen z rodičáku. :-) Dneska jsem se šla zeptat na tu hernu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 17:27

Díky :oops:

No já jsem tam šla půůůvodně jen pro separačky..takže co myslíš..Jsem nevydržela a koupila od Sweet Monkey svrchňáčky, když ony jsou tak krásný, tygříkovský a heboučký..No a pak jsem měla zálusk na rukávník na kočárek, ale ten jsem chtěla objednat..no jo, jenže paní na mě, že je mají..takže jsem ho vzala taky :zed: A pak takový hezký punčocháčky..no na ránu jsem, fakt!

Jo? a zjistila jsi, co jsi potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.9.11 17:34

Ten rukávník od Emitexu? Ten mám taky, úžasná věc. :-) Ty punčocháčky jsem zahlédla, modré? :-)

Jj, řekla mi, ať napíšu mail, ale bůhví, zda budou mít ve skupině, co potřebuju, volno. Nějak jsem zapomněla, že 1.9. už jaksi bylo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 17:49

Jj, přesně ten :srdce: Kamarádka mi hned radila, že si ho určo mám koupit, že je to milionkrát praktičtější, jak rukavice..
Jj, modré, taky s tygříkem..
Hehe, no ale zase tak o moc ses s tím datem nesekla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 18:49

tak Vás tak rozčilují ty Gripeny? nebo to slyším jenom já???? :cert: Včera lítali do 23:00 jsou normální??? :cert:
Do jakého obchůdku to chodíte? Já jsem tady snad žádný s miminkovským oblečením a potřebama neviděla, krom HM hračky v Afi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 18:52

Zuzi to je takovej obchůdek, mají tam látkové plenky, nosítka, šátky a podobně :wink: Je to směrem od Plzeňky na Karlovinu po pravé straně, mám pocit Sluníčko se jmenuje..(ty jo, tak s tím jménem nevim, kde jsem na to přišla :oops: :oops: :oops: )

Příspěvek upraven 08.09.11 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová