Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda, ten úklid nezávidim, nám teď jenom dělali menší úpravy na komíně a prach a bordel všude… Ale pokojíček… to je jiná
My budem teda s malym v takovym „bytě v bytě“, budeme mít v podstatě 1+1 s vlastním vchodem, ale je to součást většího bytu, kde bydlí mamina a brácha. Ale na to zařizování se těším moc, dneska jsme vybírali barvu, budem zařizovat kuchyňku…
Těším se ![]()
no na té půdě pokojíček nebude… ten je už hotovej, ale můžu vše připravovat až dodělaj půdu, protože to bude bordelu, že se to dostane všude… takže pak můžu malovat, stavět postýlku a skříně, které mi přišly včera a prát a žehlit mimi oblečky… vše na poslední chvíli
No tak to já jsem ráda, že už máme pokojíček připravenej a mám vyžehleno a vypráno..dokonce mám náskládaný čtverce na novosklad, hehe
![]()
Ale dneska mi přjdou další věcičky, takže ještě nějaké to praní a žehlení bude
To pak nejsem půl dne schopná nic, jak mě začne bolet v kříži, lemra, fakt! ![]()
no já se toho právě děsím, že pak toho moc nudělám, protože mě budou bolet záda… ale copak to jde vyprat a nachstat teď kdž to nemám kam dát
a vím, že bude všude prach a bordel? ![]()
Mě to čeká po víkendu, až mi svezou tu miliardu malejch věciček
Všechno probrat, vyprat, vyžehlit… maminka prohlásila, že uplete svetřík, já z dlouhý chvíle háčkuju plyšáky, když je venku tak hnusně… Prostě to u nás všechno žije „knedlíkem“ ![]()
Teda holky, jak vám to závidím
, já akorát lítám od jedné k druhé, případně k plotně, zrovna jsme přijely z města, v autě to smrdělo, myslela jsem, že stojíme na kanálu a ona se Adélka potento a vzápětí volala Baruš, že potřebuje taky, tak toho Adéla využila a samozřejmě na rukách a v očích, protože byla rozespalá a mulila si oči
. Ale už je čisto, a po vůni „fialek“ ani drobek
. Akorát nevím co teď, holky si sice hrajou, ven jít nemůžeme, se nudím. Asi převleču postele..
Tak jsem potkala Žabku ve městě a tím se jí i omlouvám, že nebyl čásek si popovídat, ale měli jsme parkování jen na půl hodinky a já v tom obchůdku zase strávila s paní asi milion času
![]()
Určo se sejdem a pokecáme jindy
Malý to moooc slušelo ![]()
lyri: Hehe, zdravím tě.
Tebe se opravdu nedá nepoznat.
My zase spěchali domů, no stejně jsme parádně zmokli, protože deštníky jsme neměli, zato Stela nezmokla, páč měla pláštěnku, ale vztekala se, že nevidí. ![]()
Já nevařila nic. Teda pro sebe nic (manžel mi nosí výborné obědy z jídelny), pro malou filé a brambory. Skleničky používám v zásadě jen na cesty.
FF Hehe, nedá nepoznat jo? Proooč?
Já taky hned věděla, že jsi to ty ![]()
No my jsme taky zmokli, páč jsme parkovali až u Impiku..Ale zase jsem nechala takovejch peněz tam
![]()
Páč máš suprově vlasy a to se dobře pamatuje. ![]()
Já tam taky vždycky šla jen pro něco a odcházela jsem se spoustou věcí za spoustu peněz. Pak jsem objevila anavy, takže to lítaly peníze rovnou z účtu a teď už asi 3 měsíce klid, protože k dalším splátkám přibylo auto a žijem jen z rodičáku.
Dneska jsem se šla zeptat na tu hernu.
Díky ![]()
No já jsem tam šla půůůvodně jen pro separačky..takže co myslíš..Jsem nevydržela a koupila od Sweet Monkey svrchňáčky, když ony jsou tak krásný, tygříkovský a heboučký..No a pak jsem měla zálusk na rukávník na kočárek, ale ten jsem chtěla objednat..no jo, jenže paní na mě, že je mají..takže jsem ho vzala taky
A pak takový hezký punčocháčky..no na ránu jsem, fakt!
Jo? a zjistila jsi, co jsi potřebovala?
Ten rukávník od Emitexu? Ten mám taky, úžasná věc.
Ty punčocháčky jsem zahlédla, modré? ![]()
Jj, řekla mi, ať napíšu mail, ale bůhví, zda budou mít ve skupině, co potřebuju, volno. Nějak jsem zapomněla, že 1.9. už jaksi bylo. ![]()
Jj, přesně ten
Kamarádka mi hned radila, že si ho určo mám koupit, že je to milionkrát praktičtější, jak rukavice..
Jj, modré, taky s tygříkem..
Hehe, no ale zase tak o moc ses s tím datem nesekla
![]()
tak Vás tak rozčilují ty Gripeny? nebo to slyším jenom já????
Včera lítali do 23:00 jsou normální??? ![]()
Do jakého obchůdku to chodíte? Já jsem tady snad žádný s miminkovským oblečením a potřebama neviděla, krom HM hračky v Afi ![]()
Zuzi to je takovej obchůdek, mají tam látkové plenky, nosítka, šátky a podobně
Je to směrem od Plzeňky na Karlovinu po pravé straně, mám pocit Sluníčko se jmenuje..(ty jo, tak s tím jménem nevim, kde jsem na to přišla
)
Příspěvek upraven 08.09.11 v 18:58