Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
9.9.11 21:50

Jahůdka: asi máš pravdu, ale jakmile zjistí, že to co opustil bylo zle, hned se snaží o nápravu, co? :cert:
popletka: Jani (můžu ti tak říkat, vím, jak jsi psala o tom známém, že ses zmínila o jméně), rady na to nejsou, Barunce byly 4 měsíce a odešel za bývalou. Mám to v deníčku a je tu i diskuze, kterou jsem tenkrát zakládala- nevyřešitelný problém.. My jsme od sebe plus mínus 9 let, jemu je přes třicet a tenkrát se zachoval opravdu nerozumně. Přesto jsme to ustáli (vlastně po rozchodu, pak vyhazovu..), možná se to mělo stát, posílilo nás to, jsme jiní. Jsem sice ještě trochu nedůvěřivá, ale máme plány o společném domu, svatbě a začíná se to plnit.. Tak snad to vyjde do smrti :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.9.11 21:58

Ahoj holky, tak to tady pročítám a zjišťuji, že takových chlapů je asi hodně…
Já jsem si tím taky prošla… nebyli jsme teda manželé, ale snažili jsme si o dítě o které jsem 2× přišla… pak to začalo, přesně jak popisuje popletka, začal se chovat divně, mobil furt u prdele, jezdil domů pozdě… nevydržela jsem to a zeptala se.. jeho reakce samozřejmě:nic se neděje, jenom je víc práce, proto jezdím pozdě… Nakonec po pár týdnech přišel sám s tím, že odchází… probrečela jsem to jak malá holka, tehdy se zachoval jako sobec, protože jsem zrovna zjistila, že jsem těhu (nervy a stres tak jak jinak to mohlo dopadnout než potratem) a stejně odešel… a pak jsem si řekla, že to bylo jediné východisko, už bych mu nemohla věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.9.11 22:03

womanz: to mě mrzí, zvlášť kvůli potratům, ale i kvůli tobě :-( . Ale už s ním nejsi, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
9.9.11 22:19

nene, je to starší záležitost… s novým přítelem máme dnes dvouleté výročí a u toho vím, že mě nepodvádí… kdyby jo, tak dítě nedítě už s ním nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.9.11 01:15

holky, nakrmila jsem malou a nespím.

včera se všemu jen smál, jen jsem naťukla, že by si měl udělat pořádek v babách pokud chce mít rodinu. jen se smál, co kdo zase kecal, ale bylo vidět že je nervozni. vydržela jsem v klidu a řekla mu, že snad mu tak dobře poslouží jako já a určitě mu vynahradí rodinu, po které toužil a teď jí má, ale tímhle stylem o ní přijde…

vylítl, ať nevyhrožuju, že Klárka je i jeho dcera a má tudíž právo s ní být.

vím, že mohu kdykoliv s malou odejít k našim a to beztrestně, případné návštěvy by určil až soud. tedy tak mi to nastínila právnička, když jsem se jí na to mimojiné ptala cca před měsícem, kdy došlo k majetkovým sporům.

ale nebudu vyhazovat všechny trumfy z ruky teď, ať si dělá co chce, však hin sa pravda vokáže :zed:

misut: jo, klidně říkej, jsem Jana :lol:

já jsem ztratila tak nějak přehled o vašich přezdívkách a jménech, vím jen:
Lyrica = Aneta
Womanz = Zuzka

je to tak holky? nebo už mi vážně v noci hrabe? :lol:
:lol:

prozatím zachovávám postoj váhavého střelce, zítra bude celý den pryč a bude mít dost času o tom všem přemýšlet, tak uvidím. každopádně zítřejší den chci mít hezký, bez něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.9.11 09:46

Ahoj Jani, jména si pamatuješ dobře :-)
nemáš to jednoduchý, ale souhlasím s Tebou, taky bych nevydržela s chlapem ,který mě podvádí…
Co vůbec dělá, že jezdí takhle podeě domů?
Ma dnes jdem na závodiště, podívat se na dostihy, chodíme s partou skoro pokaždé a Velkou Pardubickou si samozřejmě taky nenecháme nikdy ujít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.9.11 10:18

ahoj holky :mavam:

zuzi: užijte si dostihy :-)

manža podniká už skoro 30let v autobusové dopravě, má dva busy a teď i dva mikrobusy, a prostě jezdí na zájezdy tak různě, s různými kluby, turisťáci, vodáci, důchodci, firemní zájezdy, přes rok hodně školy na výlety, exkurze, školy v přírodě, mateřské školky na plavání a výlety a tak různě kdo si ho objedná, v zimě o víkendu lyžaře na hory, takže celoroční kolotoč.

a to bohužel nikdy neví, kdy dorazí.

včera vezl nějaký spolek či co do Jičína na Město pohádek a když pak k tomu přijde rozvoz po Pardubicích a úklid busu na další den, tak bohužel na čas návratu se nikdy nemůžu spolehnout :pocitac:

ale napsat taky mohl, ale jeho problém.

holky, dnes ráno mu už ale do smíchu nebylo, naštěstí odjížděl po páté páč ráno ještě odjel linku s vězněma mikrobusem a pak velkým busem s vodákama na Sázavu, asi mu to vrtá hlavou :nevim:

lyr: jak je při dnešku? nechal tě malej vyspat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.9.11 10:29

Pěkné dopoledne holky :mavam: :mavam:

Tak já jsem od rána v jednom kole, i když od žaludku mi ani dneska není nejlíp..Prádlo se pere, nákup hotov, dělám salátek a pak usmažim řízky, chtěla jsem péct, ale jedem k tchánovcům, tak tam zase určo nafasujem jak buchtičku, tak mraky zeleniny a hrozna, tak na to teda prdim..
No ale že by se mi chtělo, to se mi teda nechce :zed: :zed:

Jinak já jsem ráda, že přítel má stabilní pracovní dobu, sice tři směny, ale vždycky vím, kdy ho budu mít doma, on je hlavně zlatej, ale to je na dlouhý povídání :lol:
No teď je v práci, chudák, pořád chodí na přesčasy, abychom Matýskovi mohli koupit všechno, co pro něj já ,,nezbytně,, potřebuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.9.11 11:54

dnes jsem na všechno hodila bobek, s prominutím, navařeno v ledničce je, jak polívka tak hlavní, k obědu si udělám zeleninový salát a házím relax dokud malá spí.

až se vzbudí, pohraje si a nají, tak pojedeme na prochajdu a pro kojo vodu do Penny.

manža ze mě páčil přes smsku jméno dotyčného, s kterým jsem včera mluvila, ale mlčím jak hrob. ať má o čem přemýšlet :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.9.11 12:00

ahoj holky :)

popletka: je dobře, že už mu do smíchu moc nebylo a že snad nad tím přemyšlí…a byli jste teda nakonec ve výravě?

womanz: je na dostihy? tam jsem byla jednou a bylo to fajn :)

dneska má být hezky, teda zatím to moc nevypadá, ale teplo tam je. já bych mohla mít jaro a léto furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.9.11 12:02

hlavně mu to jméno neříkej…příště už by ti nic neřekl, a byla by škoda ztatit takovýho známýho…

popletka píše:
dnes jsem na všechno hodila bobek, s prominutím, navařeno v ledničce je, jak polívka tak hlavní, k obědu si udělám zeleninový salát a házím relax dokud malá spí.

až se vzbudí, pohraje si a nají, tak pojedeme na prochajdu a pro kojo vodu do Penny.

manža ze mě páčil přes smsku jméno dotyčného, s kterým jsem včera mluvila, ale mlčím jak hrob. ať má o čem přemýšlet :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.9.11 12:22

orchi:

to víš, že neřeknu, přeci ho neshodím a navíc jsme se na tom dohodli, že ani on ani já to neřekneme.

a na té Výravě jsme samo nebyli, malá už spala, než bych jí vzbudila, naložila do auta a vezla k našim, tak by končili. jeho škoda, já je zase tak nežeru. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
10.9.11 13:21
Jahůdka píše:
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:

Heleč, já ji odstěhovla do pokojíčku v pondělí a blbě spí naprosto stejně jako u nás v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
10.9.11 13:22
orchideika píše:
bydlíme na Višňovce, kousínek od kauflandu..
Jo přesně končí až ve 22 hod a to mě štve nejvíc. Ať už si jdou do Čáslavi :)
Flyingfrog píše:
Mně se holka budí 2-3× za noc a to jí bude rok. Začala se tak budit až kolem půl roka.Orchi: A kde bydlíš? Nám TV ruší auta, gripeni ne a to ani když zkouší motory. Přijde mi, že ty noční lety dali až teď, nelítali každý den. A končí v 22h.

Tak to bydlíme stejně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
10.9.11 13:24

orchi: Jak máš vlastně staré mimi? Nevidím metřík, tak se neorientuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová