Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
popletka
No to je taky moc pěkný! Je fakt síla, co se děje..no já jsem se tenkrát nezmohla na slovo, dal mi peníze, ještě o dva tisíce míň, než měl, ale to se smlouvou, kde jsem měla minimálku bylo až až, tak jsem prostě nemohla nic..a pak to vyhrožování s paragrafem..
No pak už jsem se rozhodla u soukromníka tohohle typu NIKDY nepracovat..
lyr:
ještě jsem si vzpomněla, že vždycky když onemocněla tak volala chudák její mamka a vždy jí omlouvala, že až se uzdraví tak vše dožene a bude tam přesčas atd.
její táta chudák nic nevěděl, že ona dcerušku kryla, ta lítala po diskotékách a po barech a ještě se mi tím pak chlubila, blbka a když na to pak šéf upozornil jejího otce během příprav na audit, spíš tedy nevědomky, ptal se, zda je dcera už zdravá atd. tak to prasklo, že měl za to, že chodí normálně do práce.
odnesla to hlavně chudák její máma, že jí kryla a tatínek se byl omluvit řediteli za problémy, hlavně chyby co nasekala díky její lenosti a liknavému přístupu.
lyr:
dobře děláš, holt soukromá firma, no.
přimíná mi to ano, šéfe teď naposledy co dávali minulý týden. nedívala jsi se náhodou?
popletka píše:
lyr:dobře děláš, holt soukromá firma, no.
přimíná mi to ano, šéfe teď naposledy co dávali minulý týden. nedívala jsi se náhodou?
No právě dívala a naprosto jsem se ztotožnila s personálem,..
![]()
tak jsem se ptala Miloše a prý ta jeho dceruška tam občas ještě dělá, ale jenom vevnitř za barem, jinak tam vídává hodně jinou paní a samozřejmě maká majitel ![]()
lyr:
ale nandal jim to skvěle ![]()
až jsem ho obdivovala s jakým klidem, na něj neobvyklým, jim to podal.
nejvíc jsem litovala toho šéfkuchaře Ládu, co si musel vzít kávovar, aby je nevyrazili z bytu!
a ještě šel sedět? a oni jim neplatili?
bordel tady v tom státě ![]()
hlavně v čem si oni vozili prde…
No ten maká, ale jen proto, aby nemusel nikoho platit..debil jeden namachrovanej
![]()
popletka píše:
zuzi:to je rarita tady v čechách aby makal majitel
No neboj se, on ví, proč to dělá..sobě si zaplatit nemusí, víš? A aby mohl v létě na dvacet dovolenejch a zaplatit dcerunce nový hadříky..no jak já tu famílii nesnášim, to byste musely vidět, jak to u nich funguje…
No můj přítel je taky majitel své firmy a maká
ne teda v hospodě ![]()
zuzi:
tak to je světlá vyjímka, manžel také maká a když někdy slyším názory ostatních, proč si na to někoho nenajde, tak ten se může vzteknout.
zastává heslo: já si tu svou práci odvedu dobře a nezkur…ji jak by to udělal jinej řidič. ono se jinak jezdí s vlastním majetkem a se zaměstnavatelovým.
lyr:
no to to u nich musí vypadat, taková rodinka k pohledání
![]()
popletka píše:
jahůdka:asi ano, já jsem se sem přistěhovala před rokem a něco a dokud jsem dělala v HK, tak jsem jezdila domů pozdě večer a pak v těhu na rizikovce a až teď se dostávám s malou tam na procházky do těch končin
ty želvy tam objevila mamka a prý je tam nedávno někdo dal z domácího chovu, prý jí to říkal nějaký důchodce, to tam krmil kačeny, tak nevím.
orchi:
jo jo, starej dobrej septik na Rybárně, to je tam pověstné
jinak super místo, ale že s tím nic neudělají, znám tolik lidí, co tam kvůli tomu nechodí, i mmj maj tam dost hnusný pivo
ale dětské hřiště je nádherné a je to blízko
No mě už o nich říkal někdo, když jsem byla na výšce a pak jsem je viděla a každý si myslel, že jsem na mol. Kdysi je tam někdo „vyhodil“ a drží se. :_)
Dobré ráno, nebo spíš už dopoledne ![]()
Tak u nás to konečně začíná, dnes nastoupili chlapi a staví lešení, postupně rozeberou střechu a pustí se do rekonstrukce půdy ![]()
Už ať maj hotovo ![]()