Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
13.9.11 09:13

JJ, už by mohli viď, ať máš klid :lol:

womanz píše:
Dobré ráno, nebo spíš už dopoledne :-)
Tak u nás to konečně začíná, dnes nastoupili chlapi a staví lešení, postupně rozeberou střechu a pustí se do rekonstrukce půdy :dance:
Už ať maj hotovo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 11:47

Holky mám dotaz, nevíte o někom v okolí PCE, kdo má kočárek Roan Marita, případně Kortina? Nebo kde se na něj tady dá kouknout?? Mně se ten hlubokej strááášně líbí, na bazoši apod. je jich k prodeji dost, recenze jsem si pročetla, ale chtěla bych si ho nejdřív „osahat“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 11:51

Cortinu trojkolku má kámoška a mohla bych se zeptat, zda jí neprodá, malá bude mít 3 roky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 11:52

V Baby centru je šance minimální, tam mají jiné značky. Pak je tu prodejna Gessleinu a jinak jedině v Pyramidě nahoře je prodena kočárků. Jinak mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:00

Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 12:18

Jahůdka: trojkolku nechci, nějak tomu nevěřim… Navíc malej bude prosincovej a projíždět tím ve sněhu…

Jinak díky za typy, do Opatovic se chystám, jen mě zajímalo, jestli ho někdo z vašeho okolí nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:20

Jo ještě k těm Opatkám, je to tam takový..hehe, zvláštní, na mě ten obchod působil děsně, jako sklad, ale nakoupili jsme tam levně vaničku, mantinely do postýlky a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 12:22
lyrica píše:
Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..

V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:24

Jahůdka no viděla jsem tam i Firkony, ABC desing, Tako..ale nevim, jak to měněj/neměněj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 12:24

Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
13.9.11 12:25
Dessie píše:
Holky mám dotaz, nevíte o někom v okolí PCE, kdo má kočárek Roan Marita, případně Kortina? Nebo kde se na něj tady dá kouknout?? Mně se ten hlubokej strááášně líbí, na bazoši apod. je jich k prodeji dost, recenze jsem si pročetla, ale chtěla bych si ho nejdřív „osahat“…

V Chrudimi na Masarykově náměstí je obchod s kočárky (na rohu u kruháče) a tam těch Roan Marit mají kvanta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:26
Jahůdka píše:
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci. ;-)

Jééé, no moc ráda bych od tebe něco pokoupila, ale já už toho mám takový hromady až do vel.68, že to nemám kam dávat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
13.9.11 12:26
Jahůdka píše:
lyrica píše:
V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?

Mají tam kočárů víc. Já tam tehdá viděla V-Crossy a taky Patrona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 12:27
lyrica píše:
Jahůdka no viděla jsem tam i Firkony, ABC desing, Tako..ale nevim, jak to měněj/neměněj…

Aha, my tam byli před víc jak 4 rokama pro doplňky na malou. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:28

Ahoj žabko :kytka:
ty jo, tam jsme byli asi před měsícem, co to je za obchod? Já tam měla normálně husí kůži, smrad jak z mrtvoly, kočárky naskládaný na sobě, jsem si s přítelem říkali, co by ta prodavačka dělala, kdybychom chtěli ukázat nějakej z vrchu, nebo nějakej, co měla úplně vzadu a nebylo se tam ani jak pohnout..Jako ani jsem moc nepochytila, jaký tam mají značky, protože jsem se tam ani nemohla rozhlídnout..Já asi narážím na divný obchody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová