Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
18.9.11 21:27
womanz píše:
jooo, vím o čem mluvíš :lol: taky ji musím někdy domlouvat ať už toho nechá, pak ji pustím ukolébavku z mobilu, tak se na chvíli zklidní

No já jsem docela panikařila, už jsem si říkala, abych třeba nezačala rodit, jak to bolelo,..trvalo to od oběda až do tý doby, co jsem usnula totální únavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
18.9.11 21:31

a bude hůř Anet… poslední týdny si užijem nejvíc :think:
jdu koukat na Taková normální rodinka, tak se tady mějte a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
18.9.11 22:06

holky nebojte, oni se nejvíc předvádí právě na konci.

a pokud by se něco dělo tak to poznáte na 100%!

ježiš když vzpomenu jak mě ta malá potvůrka kopala poslední dva měsíce, tak nechápu jak jsem mohla vůbec fungovat.

ale to je dobře, je vidět, že se mají k světu.

vím, je to náročné, ale holky, vydržte, už finišujete.

mě tvrdlo bříško poslední dva měsíce stále a kolikrát jsem chtěla jet, ale krom tvrdnutí tomu nic nenasvědčovalo, takže pokud neodteče voda a nebo nejsou pravidelné kontrakce (já je tedy neměla ikdyž mi ráno praskla voda až po oxitocinu) tak je to v pohodě.

samo, pokud by se vám cokoliv nezdálo tak radši jet, o tom žádná!!!

odpočívejte co to jde, tak už bude hůř ale i líp pač budete mít mrňata u sebe a vám spát naopak nedá si na ně furt nešahat, nehladit když spěj a na začátku mají fakt spánek tvrdej a prostě si je ňuchňat.

to naše zlato chrní, ale čekám na manžela, nemůžu se ho dočkat tak se jdu holky došlechtit v rámci možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.9.11 11:22

Tady se plánují srazy. ;-)

Venku hnus, to zas bude navlíkání a vypravování ven. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.9.11 11:43

jj, ale počkáme si na lepší počasí, než je to dnešní uplakané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.11 13:02

Tak jsem doma z UZ :-)
Nejdřív něco o mě, hrdlo uzavřené, plodovka i placenta naprosto ok… :-)
Prcek je opravdu ♥♥ Matýsek ♥♥ , viděli jsme pindíka i varlátka, hehe, váží si kolem 1700g a měří myslím 28cm/od temene k zadečku/- takže prej se žádnej macek konat nejspíš nebude, jupííí! Byl hrozně akční, pořád kopal doktora do toho přístroje, srdíčko v pořádku, ledviny, pánvičky, no prostě vše je tak, jak má bejt, srdíčko krásně tluče, žádný rozštěpy, nic se nekoná a navíc…už si je hlavičkou dolů ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.9.11 13:12

Anet, tak to jsou krásné zprávy :palec: gratulace říkala jsem, že to bude v pohodě. My jdeme na UTZ za týden v úterý, tak se tady těším
a fotečka nádherná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.11 13:13

Díky Zuzi :hug:
Jinak UZ mi dělal Galát a ten je fakt lepší na to, takovou dobu tam Matýska ,,přemlouval,, na tu fotku, krásně všechno ukázal..to ten druhej není tak dobrej.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.9.11 13:15

Já přestupuju ke Galátovi, hodně holek si ho chválí a já byla taky spokojena na tom 3D, když jsme tam byli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.9.11 13:20

LYRICO, já též chodím k Veselé, ale na UZV mě posílala vždy k Peršínovi. Jinak v G-medu je i klasická gyn.praxe, kam se dá docházet, nebo je to jen soukromá klinika na zákroky a UZV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.11 13:23
Jahůdka píše:
LYRICO, já též chodím k Veselé, ale na UZV mě posílala vždy k Peršínovi. Jinak v G-medu je i klasická gyn.praxe, kam se dá docházet, nebo je to jen soukromá klinika na zákroky a UZV?

A ten taky dělá i prvotrimestrální screening? Já že jsem šla do Gmedu poprvé na tohle, no tak pak už jsem automaticky na každej větší UZ chodila tam..
A jinak je tam i normálně gyn. praxe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.9.11 13:26
lyrica píše:
Jahůdka píše:
LYRICO, já též chodím k Veselé, ale na UZV mě posílala vždy k Peršínovi. Jinak v G-medu je i klasická gyn.praxe, kam se dá docházet, nebo je to jen soukromá klinika na zákroky a UZV?
A ten taky dělá i prvotrimestrální screening? Já že jsem šla do Gmedu poprvé na tohle, no tak pak už jsem automaticky na každej větší UZ chodila tam..
A jinak je tam i normálně gyn. praxe :wink:

Tak na screening mě poslala na Genetiku do Polabin, na oGTT na Milheimovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.11 13:28

No ta křivka už se nedělá tam, ale ve Štrossovce, oni se přestěhovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
19.9.11 13:39
lyrica píše:

jj, potkávám tu personál. ;-) A jaký máš názor na Veselou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.9.11 13:40
Jahůdka píše:
lyrica píše:
jj, potkávám tu personál. ;-) A jaký máš názor na Veselou?

No jako upřímně..ona moc nemluví, na co se člověk nezeptá, tak neví,..
Není mi ani moc sympatická, jako ze zdravotního hlediska nikdy nic nepodcenila, vše dělá jak má, ale jinak jako člověk, nic moc..přemejšlím, že bych po těhu šla právě k tomu Galátovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová