Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
3.10.11 17:59

já sem nakukuju, ale jaksi sem nikdo nepíše… jak se míte holky? já teda na tý rizikovce nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
3.10.11 22:00

U mě též nic moc. Padá na mě podzimní nálada. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
4.10.11 08:54

u nas taky nic moc…u nas zase padla nemoc…nejdriv pred dvema tydny mly mel rymu, ale to jsme docela zvladli…pak jsem padla na par dni ja…no a ted znovu maly…zase ryma a dnes rano trochu kaslal kdyz se probidil…odsavani nesnáší…to je boj :zed: :zed: ale jinak je v pohode…ani teplotu nema…tak uvidime co se z toho vyklube :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.10.11 20:45

Ahoj holky :mavam:
Můžu se přidat?Jsem taky skoro z Pardubic :mrgreen:
nějak jsem vás nečetla,jen poslední stránku :mrgreen: a sekáč v Bohdanči na náměstí :think: hmm,jako něco pěkného se tam najde,ale cenově mi přijde drahý.A prý je nově otevřený nějaká bazárek v Pardubkách za Mekáčem v tý pasáži,zrovna dneska mi o něm říkala kámoška a prý celkem levný a pěkný věci,ale osobně jsem tam nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.10.11 22:40

HANULKO, jen se přidej. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 11:13

Holky, kdy je výplatní termín pro mateřskou? Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 13:34

Koukám že sem ale moc nechodíte co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 13:36

Termín pro mateřskou nevím ,ale asi jak u koho,rodičák mi chodí 11.a myslím že i tak byla mateřská,tenkrát se mě ptali kdy jsem dostávala výplatu a podle toho mi chodila i mateřská a rodičák,tak asi tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:00

Holky, byla jsem v tom bazárku v tý pasáži malý..a jako super!!!! Mají tam nádherný věci, dokonce i vykupují..koupila jsem tam overálek, takove jsem snad nikde neviděla, polodupky a mikinku, paní moooc sympatická, parádní typ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:09

Lyri-v tý jak jsem psala???Tak to jsem ráda že jsem dala dobrý tip,asi se tam taky zajdu podívat :-) jenže je fakt že já nic nepotřebuju :-) a zbytečně bych kupovala :mrgreen: no ale mrknout můžu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:12

Jj, přesně tam!!
Jen škoda, že už mám výbavičku přímo nadkompletní, hehe, jinak bych tam nakoupila daleko víc věcí, ale malej to už ani tak nemá šanci unosit..
Mají tam i fusaky, deky, osušky, kočárky, sedačky..Hlavně tam mají jeden fusak, co je na netu za 2500,–, moc jsem ho chtěla za 500,– :zed: Naštěstí fialkovej, tak jsem tolik nesmutnila, že jsem ho tam nechala :mrgreen:
Napíšeš něco o sobě? Ať se zorientuju? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.10.11 19:19

Ahoj holky, tak vůbec nevím o jakém bazárku mluvíte, ale třeba se tam zajdu podívat. Podle toho co mi teda zítra při propuštění z nemocnice řeknou, jestli musím ležet, nebo jenom omezit namáhavou činnost. Řeknu Vám to ležení mi už fakt leze krkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:20

já toho mám taky tolik že to malej neunosí,ale já naštěstí moc nekupovala,vlastně jen tak 5ks hadříků pro pokochání když jsem se dozvěděla že to bude kluk :mrgreen: jinak mám dost po malý neutrálních a další zásobu od sestřenky po jejím klučíkovi :mrgreen:
O sobě? :mrgreen: no metříky určitě vidíš :wink: a jsem z Bohdanče :mrgreen: není tu taky třeba náhodou někdo z Bohdanče?a co ty?Asi se tady moc nedrbe co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 19:22

jé Womenz :mavam: jsem se nakonec vtírla sem mezi Pardubičačky :mrgreen: :mrgreen:
Doufám že tě tedy pustí a bude vše ok :hug: a určitě budeš moc trošku trajdat :wink: kámoška si ten bazárek vychvalovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 19:22

Jééé, taky těhule a dokonce už i mamina, super :dance: :dance:
Jinak já jsme z Dukly, takže Bohdaneč ne,..věk je podle čísla v nicku? :think: :mrgreen:
No moc nee, je nás nějak málo, nevím, kam holky zmizely :nevim: :nevim: :nevim:
Zuzi bazárek v malé pasáži (sv. Jána, tuším) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová