Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já sem nakukuju, ale jaksi sem nikdo nepíše… jak se míte holky? já teda na tý rizikovce nic moc ![]()
u nas taky nic moc…u nas zase padla nemoc…nejdriv pred dvema tydny mly mel rymu, ale to jsme docela zvladli…pak jsem padla na par dni ja…no a ted znovu maly…zase ryma a dnes rano trochu kaslal kdyz se probidil…odsavani nesnáší…to je boj
ale jinak je v pohode…ani teplotu nema…tak uvidime co se z toho vyklube :-S
Ahoj holky ![]()
Můžu se přidat?Jsem taky skoro z Pardubic ![]()
nějak jsem vás nečetla,jen poslední stránku
a sekáč v Bohdanči na náměstí
hmm,jako něco pěkného se tam najde,ale cenově mi přijde drahý.A prý je nově otevřený nějaká bazárek v Pardubkách za Mekáčem v tý pasáži,zrovna dneska mi o něm říkala kámoška a prý celkem levný a pěkný věci,ale osobně jsem tam nebyla ![]()
Holky, kdy je výplatní termín pro mateřskou? Nevíte některá?
Termín pro mateřskou nevím ,ale asi jak u koho,rodičák mi chodí 11.a myslím že i tak byla mateřská,tenkrát se mě ptali kdy jsem dostávala výplatu a podle toho mi chodila i mateřská a rodičák,tak asi tak ![]()
Holky, byla jsem v tom bazárku v tý pasáži malý..a jako super!!!! Mají tam nádherný věci, dokonce i vykupují..koupila jsem tam overálek, takove jsem snad nikde neviděla, polodupky a mikinku, paní moooc sympatická, parádní typ!!!
Lyri-v tý jak jsem psala???Tak to jsem ráda že jsem dala dobrý tip,asi se tam taky zajdu podívat
jenže je fakt že já nic nepotřebuju
a zbytečně bych kupovala
no ale mrknout můžu ![]()
Jj, přesně tam!!
Jen škoda, že už mám výbavičku přímo nadkompletní, hehe, jinak bych tam nakoupila daleko víc věcí, ale malej to už ani tak nemá šanci unosit..
Mají tam i fusaky, deky, osušky, kočárky, sedačky..Hlavně tam mají jeden fusak, co je na netu za 2500,–, moc jsem ho chtěla za 500,–
Naštěstí fialkovej, tak jsem tolik nesmutnila, že jsem ho tam nechala ![]()
Napíšeš něco o sobě? Ať se zorientuju? ![]()
Ahoj holky, tak vůbec nevím o jakém bazárku mluvíte, ale třeba se tam zajdu podívat. Podle toho co mi teda zítra při propuštění z nemocnice řeknou, jestli musím ležet, nebo jenom omezit namáhavou činnost. Řeknu Vám to ležení mi už fakt leze krkem ![]()
já toho mám taky tolik že to malej neunosí,ale já naštěstí moc nekupovala,vlastně jen tak 5ks hadříků pro pokochání když jsem se dozvěděla že to bude kluk
jinak mám dost po malý neutrálních a další zásobu od sestřenky po jejím klučíkovi ![]()
O sobě?
no metříky určitě vidíš
a jsem z Bohdanče
není tu taky třeba náhodou někdo z Bohdanče?a co ty?Asi se tady moc nedrbe co? ![]()
jé Womenz
jsem se nakonec vtírla sem mezi Pardubičačky
![]()
Doufám že tě tedy pustí a bude vše ok
a určitě budeš moc trošku trajdat
kámoška si ten bazárek vychvalovala ![]()
Jééé, taky těhule a dokonce už i mamina, super
![]()
Jinak já jsme z Dukly, takže Bohdaneč ne,..věk je podle čísla v nicku?
![]()
No moc nee, je nás nějak málo, nevím, kam holky zmizely
![]()
Zuzi bazárek v malé pasáži (sv. Jána, tuším)
![]()