Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
6.10.11 20:02

Tak tak :-) :palec:
A jakej máš kočárek?já jsem ted unešená z Cam Cortina ale mám po Kačce takže mám smůlu,to bych musela vyhrát náký prašule :mrgreen: ale jedna známá ho prodává,jen půl roku ježděnej krásnej modrej :srdce: :srdce: :srdce: no nic no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 20:26

Já mám Firkon Verano, hrozně jsem ho chtěla, tak ho mám v černo-tyrkysové kombinaci.. :dance: :dance: :dance:
Už se těším, až vyjedeme :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 20:55

Tak jsem si ten tvůj kočárek našla a vypadá moc pěkně :palec: já mám V-CROSS :-) byla jsem s ním spokojená :-) kupovali jsme ho ve Vesně :-) Taky se těším až s ním zase vyjedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 20:57

Koukala jsi do albíčka? Tam ho totiž mám..
Jj, taky mi kamarádka nabízela V-cross, ale já jsem se do toho Firkonu zamilovala, protože se mi líbí ta robustnost :mrgreen:
Ach jo, přítel mi zmizel na noční, tak čekám na Ano,šéfe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 21:00

nene do albíčka né,to ani nevím jak? :-) já jsem si našla na netu,ale nevím jestli je to ten samí co máš ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 21:01

a já zas čekám až mi přijde mužíček z práce,ale už jen půl hodky :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.10.11 21:01

https://www.emimino.cz/…e-mimi-5873/
Tak až budeš mít chuť, tak se klidně mrkni, na nějaké stránce je i kočík :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
6.10.11 21:33

Tak jsem ti ty fotečky zkoukla a moc ti to sluší :palec: pupík máš tedy pořádnej :mrgreen: a kočárek pěknej :palec: já sice viděla na tom netu jinej tyrkysovej,ale tenhle je taky supr :palec: Tak manža dorazil a hned mi zdrhl na 2 :mrgreen: :mrgreen: ale dneska si to zaslouží :-) no a já jdu do hajan.Tak dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
6.10.11 23:09

No hurá, že se to tu zase rozkecalo. ;-) Byly doby, kdy jsem nestíhala dočítat a pak tu bylo pusto. :-(

U nás při starém. Holky jsou snad na baterky, takže se nenudím. Ale konečně jsem zaktualizovala web, tak se můžete mrknout. www.vynuchalovi.unas.cz :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.10.11 13:38

Tak dneska jdeme na mrknout na ta řemesla na Perštýňáku, doufám, že bude trdelník, mám na něj pořádnou chuť :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.10.11 16:42

Ahoj holky, tak se hlásím z domova :-) konečně jsem opustila ty čtyři bílé nemocničné zdi :dance: snažím se odpočívat, ale jaksi to nejde, to válení mě fakt nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
7.10.11 17:56

Ahoj holky, po pravdě - ještě se ve vás moc neorientuju… :oops:
My bydlíme cca 20 km od pardubic, směr Choceň, mám pětiletou Barunku (narozená 2006 v Chrudimi) a Terezku (narozenou 2009 v Pcích).
Hele, já nevím, co by vás zajímalo?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
7.10.11 22:30

WOMANZ, fajn, že jsi doma. Tam je líp, co? Proč tě vůbec hospitalizovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.10.11 10:09

Jahůdko, hospitalizovali mě s tvrdnutím břicha a bolestma, dali mě na kapačky a poležela jsem si tam pěkně 5 dní, teď už jsem OK, tak snad vydržíme do konce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.10.11 12:23

Ahojda :mavam:
Womenz to je supr že jsi konečně doma :potlesk: tak a ted odpočívat jasan? :-)
Včera jsem nějak nestíhala psát,jen jsem četla,měli jsme návštěvu a večer se pak s mužíčkem o notas perem :mrgreen: :mrgreen:
To je už hnus venku co?se mi nic nechce.a hlavně zjištuju že nic dělat nevydržím,dnska jsem se dala do uklidu a v půlce koupelny jsem musela přestat a dodělat to manža,pak jsem vysála a on vytřel,je to zlatíčko.pak se debil vrhnu na zahradu stříhat jahody,a opět jsem top vydržela asi tak 15 minut :zed: :zed: nojo,už to prostě nejde,holt začnu fungovat až po porodu :mrgreen: tak vám přeji pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová