Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
13.9.11 12:29

Jj, V-crossy tam měli taky.. :think:
Já sháněla Firkon Verano, měli tam milion Firkonů a Verano ne..tak jsem ho nakonec objednala z netu-samo, že odzkoušenej u kamarádky..a udělala jsem dobře, páč mě vyšel za tak super cenu, že jsem nad míru spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 12:56
Jahůdka píše:
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci. ;-)

Já bych nakupovala jak šílená,ale nejdřív musim probrat to, co už doma má, abych věděla, co mi ještě chybí :D Musíme sehnat akorát vaničku… ty anatomicky tvarovaný hrůzy co teď prodávaj, koukám na to jako puk… normální vanička je snad nesehnatelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 12:57
Dessie píše:
Jahůdka píše:
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci. ;-)
Já bych nakupovala jak šílená,ale nejdřív musim probrat to, co už doma má, abych věděla, co mi ještě chybí :D Musíme sehnat akorát vaničku… ty anatomicky tvarovaný hrůzy co teď prodávaj, koukám na to jako puk… normální vanička je snad nesehnatelná…

Tak tu koupíš v těch Opatkách :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
13.9.11 13:03

a taky TAKA…odsud mám kočárek já :-)

Flyingfrog píše:
Jahůdka píše:
lyrica píše:
Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..
V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?
Mají tam kočárů víc. Já tam tehdá viděla V-Crossy a taky Patrona.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
13.9.11 13:09
lyrica píše:
Ahoj žabko :kytka:
ty jo, tam jsme byli asi před měsícem, co to je za obchod? Já tam měla normálně husí kůži, smrad jak z mrtvoly, kočárky naskládaný na sobě, jsem si s přítelem říkali, co by ta prodavačka dělala, kdybychom chtěli ukázat nějakej z vrchu, nebo nějakej, co měla úplně vzadu a nebylo se tam ani jak pohnout..Jako ani jsem moc nepochytila, jaký tam mají značky, protože jsem se tam ani nemohla rozhlídnout..Já asi narážím na divný obchody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No je fakt, že kočárů kvanta a taky jsem dumala, co by dělali, kdybych ho chtěla ozkoušet. Ale žádný pach jsem necítila a prodavačky v pohodě. Ještě jsme pak byli nahoře koukat na bazarové kočáry a taky dobrý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 13:11

FF ani nevim, že tam něco nahoře je :think:
Holky, kde jste v Pardubkách kupovaly kojo podprsenku? Mamka mi radila, že prej v obchůdku naproti Vadasum, na zastávce, klasická česká galanterka je mají, nechci za ní dát majlant totiž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 13:14
lyrica píše:
FF ani nevim, že tam něco nahoře je :think:
Holky, kde jste v Pardubkách kupovaly kojo podprsenku? Mamka mi radila, že prej v obchůdku naproti Vadasum, na zastávce, klasická česká galanterka je mají, nechci za ní dát majlant totiž…

Teď je vyprodávají v Hypernově jak je spodní prádlo u bočního vchodu. Jinak jsem jí kupovala v Baby centru a ještě mi jeproplatila pojišťovna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 13:17

Jo to nevim, já mám dvě starý na dotahání a budu taky muset nějakou sehnat… A hlavně na sebe nemůžu sehnat normální podprsenku… Jako velikost D,E je prostě problém, když odmítám dát za podprsenku 500 a víc… A já měla co dělat, abych se do C vešla už před těhu. Když už narazim na D ve slušný barvě a jinym designu než „je mi šedesát a žádnej chlap už se na mě 30 let ani nepodíval“, tak to má zas obvod min. 85… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.9.11 14:04

Holky, já jsem na kojo podprsenky koukala i v Globusu, jsou úplně obyčejný, bez kraječek, ale aspOň něco :-) a řekla bych, že tam maj i docela výběr těch D,E co zmiňovala Dessie… mě začím stačí C :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 15:27
womanz píše:
Holky, já jsem na kojo podprsenky koukala i v Globusu, jsou úplně obyčejný, bez kraječek, ale aspOň něco :-) a řekla bych, že tam maj i docela výběr těch D,E co zmiňovala Dessie… mě začím stačí C :lol:

Já se začínám děsit, co budu nosit, až budu kojit :D Asi cirkusovej stan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.9.11 15:28

Mě by se líbila třeba taková http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/…ama/d-84274/ ale musela bych ci jí prsotě zkusit, na blind to za tu cenu objednávat nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
13.9.11 16:07

Ahoj holky :mavam:

ještě poradím v HK obrovskou prodejnu v Kuklenách, John Nell, jukni na jejich stránky: www.detske-kocarky.eu

já jsem kupovala jednu právě v Globusu, ta byla tuším okolo 600,– (Dorina 80 C) a druhou v Tescu v Pardubicích v AFI (F a F 80 C). Jednu jsem měla snad jednou a druhou vůbec, nekojila jsem :cry:
mileráda prodám na kačku, nemám na to období dobré vzpomínky tak se jich zbavuji :-(

zítra mi holky držte palce, doktorka dnes potvrdila cystu v děloze a nelíbí se jí, poslala mě do HK k mému lékaři :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.11 17:32
popletka píše:
Ahoj holky :mavam:

ještě poradím v HK obrovskou prodejnu v Kuklenách, John Nell, jukni na jejich stránky: www.detske-kocarky.eu

já jsem kupovala jednu právě v Globusu, ta byla tuším okolo 600,– (Dorina 80 C) a druhou v Tescu v Pardubicích v AFI (F a F 80 C). Jednu jsem měla snad jednou a druhou vůbec, nekojila jsem :cry:
mileráda prodám na kačku, nemám na to období dobré vzpomínky tak se jich zbavuji :-(

zítra mi holky držte palce, doktorka dnes potvrdila cystu v děloze a nelíbí se jí, poslala mě do HK k mému lékaři :cry:

Super, tam ho mají taky.. tak já na něj někam zajedu mrknout…

Jinak mooc držím palce ať se všechno srovná… já bych se asi zbláznila strachy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
13.9.11 20:27

No mě dala dvě kojo podprdy ségra, taky nekojila, teda pokoušela se asi 3 týdny a nešlo to, měla málo mlíka a strašně trpěla… no ale měla kozy jak vozy, tak nevím jestli já do nich dorostu :lol: a jednu jsem si pořídila v německu i s kalhotkama a ta je teda fakt luxusní krajková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
13.9.11 23:20
lyrica píše:
Mě by se líbila třeba taková http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/…ama/d-84274/ ale musela bych ci jí prsotě zkusit, na blind to za tu cenu objednávat nebudu :nevim:

Jéé, ten obchod vlastní náš známý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová