Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, V-crossy tam měli taky.. ![]()
Já sháněla Firkon Verano, měli tam milion Firkonů a Verano ne..tak jsem ho nakonec objednala z netu-samo, že odzkoušenej u kamarádky..a udělala jsem dobře, páč mě vyšel za tak super cenu, že jsem nad míru spokojená ![]()
Jahůdka píše:
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci.
Já bych nakupovala jak šílená,ale nejdřív musim probrat to, co už doma má, abych věděla, co mi ještě chybí
Musíme sehnat akorát vaničku… ty anatomicky tvarovaný hrůzy co teď prodávaj, koukám na to jako puk… normální vanička je snad nesehnatelná…
Dessie píše:Jahůdka píše:Já bych nakupovala jak šílená,ale nejdřív musim probrat to, co už doma má, abych věděla, co mi ještě chybí
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci.Musíme sehnat akorát vaničku… ty anatomicky tvarovaný hrůzy co teď prodávaj, koukám na to jako puk… normální vanička je snad nesehnatelná…
Tak tu koupíš v těch Opatkách
![]()
a taky TAKA…odsud mám kočárek já ![]()
Flyingfrog píše:Jahůdka píše:Mají tam kočárů víc. Já tam tehdá viděla V-Crossy a taky Patrona.lyrica píše:V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?
Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..
lyrica píše:
Ahoj žabko
ty jo, tam jsme byli asi před měsícem, co to je za obchod? Já tam měla normálně husí kůži, smrad jak z mrtvoly, kočárky naskládaný na sobě, jsem si s přítelem říkali, co by ta prodavačka dělala, kdybychom chtěli ukázat nějakej z vrchu, nebo nějakej, co měla úplně vzadu a nebylo se tam ani jak pohnout..Jako ani jsem moc nepochytila, jaký tam mají značky, protože jsem se tam ani nemohla rozhlídnout..Já asi narážím na divný obchody![]()
![]()
![]()
No je fakt, že kočárů kvanta a taky jsem dumala, co by dělali, kdybych ho chtěla ozkoušet. Ale žádný pach jsem necítila a prodavačky v pohodě. Ještě jsme pak byli nahoře koukat na bazarové kočáry a taky dobrý. ![]()
FF ani nevim, že tam něco nahoře je ![]()
Holky, kde jste v Pardubkách kupovaly kojo podprsenku? Mamka mi radila, že prej v obchůdku naproti Vadasum, na zastávce, klasická česká galanterka je mají, nechci za ní dát majlant totiž…
lyrica píše:
FF ani nevim, že tam něco nahoře je
Holky, kde jste v Pardubkách kupovaly kojo podprsenku? Mamka mi radila, že prej v obchůdku naproti Vadasum, na zastávce, klasická česká galanterka je mají, nechci za ní dát majlant totiž…
Teď je vyprodávají v Hypernově jak je spodní prádlo u bočního vchodu. Jinak jsem jí kupovala v Baby centru a ještě mi jeproplatila pojišťovna. ![]()
Jo to nevim, já mám dvě starý na dotahání a budu taky muset nějakou sehnat… A hlavně na sebe nemůžu sehnat normální podprsenku… Jako velikost D,E je prostě problém, když odmítám dát za podprsenku 500 a víc… A já měla co dělat, abych se do C vešla už před těhu. Když už narazim na D ve slušný barvě a jinym designu než „je mi šedesát a žádnej chlap už se na mě 30 let ani nepodíval“, tak to má zas obvod min. 85… ![]()
Holky, já jsem na kojo podprsenky koukala i v Globusu, jsou úplně obyčejný, bez kraječek, ale aspOň něco
a řekla bych, že tam maj i docela výběr těch D,E co zmiňovala Dessie… mě začím stačí C ![]()
womanz píše:
Holky, já jsem na kojo podprsenky koukala i v Globusu, jsou úplně obyčejný, bez kraječek, ale aspOň něcoa řekla bych, že tam maj i docela výběr těch D,E co zmiňovala Dessie… mě začím stačí C
Já se začínám děsit, co budu nosit, až budu kojit
Asi cirkusovej stan ![]()
Mě by se líbila třeba taková http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/…ama/d-84274/ ale musela bych ci jí prsotě zkusit, na blind to za tu cenu objednávat nebudu ![]()
Ahoj holky ![]()
ještě poradím v HK obrovskou prodejnu v Kuklenách, John Nell, jukni na jejich stránky: www.detske-kocarky.eu
já jsem kupovala jednu právě v Globusu, ta byla tuším okolo 600,– (Dorina 80 C) a druhou v Tescu v Pardubicích v AFI (F a F 80 C). Jednu jsem měla snad jednou a druhou vůbec, nekojila jsem ![]()
mileráda prodám na kačku, nemám na to období dobré vzpomínky tak se jich zbavuji ![]()
zítra mi holky držte palce, doktorka dnes potvrdila cystu v děloze a nelíbí se jí, poslala mě do HK k mému lékaři ![]()
popletka píše:
Ahoj holky![]()
ještě poradím v HK obrovskou prodejnu v Kuklenách, John Nell, jukni na jejich stránky: www.detske-kocarky.eu
já jsem kupovala jednu právě v Globusu, ta byla tuším okolo 600,– (Dorina 80 C) a druhou v Tescu v Pardubicích v AFI (F a F 80 C). Jednu jsem měla snad jednou a druhou vůbec, nekojila jsem
zítra mi holky držte palce, doktorka dnes potvrdila cystu v děloze a nelíbí se jí, poslala mě do HK k mému lékaři
mileráda prodám na kačku, nemám na to období dobré vzpomínky tak se jich zbavuji
Super, tam ho mají taky.. tak já na něj někam zajedu mrknout…
Jinak mooc držím palce ať se všechno srovná… já bych se asi zbláznila strachy ![]()
No mě dala dvě kojo podprdy ségra, taky nekojila, teda pokoušela se asi 3 týdny a nešlo to, měla málo mlíka a strašně trpěla… no ale měla kozy jak vozy, tak nevím jestli já do nich dorostu
a jednu jsem si pořídila v německu i s kalhotkama a ta je teda fakt luxusní krajková ![]()
lyrica píše:
Mě by se líbila třeba taková http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/…ama/d-84274/ ale musela bych ci jí prsotě zkusit, na blind to za tu cenu objednávat nebudu
Jéé, ten obchod vlastní náš známý. ![]()