Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14093
9.9.11 08:23

:-) Když já letadla miluju, pokaždé sleduju, když lítají. :-) A kamarádka bydlí za letištěm na druhé straně, tam jsem je měla jak na dlani. :mrgreen:

Na konci září se vrací zpět do Čáslavi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
9.9.11 08:23

Anet: Možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 09:25

ahoj holky
k těm gripenům, já letadla miluju taky, ale tohle mě vadí, každý večer tady dělaj kravál, člověk neslyší ani televizi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 09:28

popletka: taky ti malá nespí? mě přes den taky moc ne…a nejhorší je, že se teď začala budit v půl 1 na jídlo, což nikdy nedělala…pak se budí kolem 6 ráno a už většinou neusne… naštěstí jí většinou kolem 6 dá najíst přítel než jde do práce…
vaření znám..taky vařím každý den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
9.9.11 10:02

Mně se holka budí 2-3× za noc a to jí bude rok. Začala se tak budit až kolem půl roka.

Orchi: A kde bydlíš? Nám TV ruší auta, gripeni ne a to ani když zkouší motory. Přijde mi, že ty noční lety dali až teď, nelítali každý den. A končí v 22h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.9.11 10:40

Ahoj holky, ty gripeny tady slyšíme taky, kolikrát za den nám lítají přímo nad hlavou, vadí mi to, kvůli holkám, respoektive Adéle, budí jí to. A když to nejsou letadla, jsou to slepice, psy nebo ovce :roll: .
Dnes jsem hotová, Adéla nechce spát v postýlce, vydrží tam 5- 10 minut a pak řev, když jí vrazím dudák, je to tak na 20 minut, ale jak jí dám do postele, hodí se na bok a chrní :-( . Nejenže tam máme Báru, ale teď i Adélu, ach jo. Pak nechtěla ani flašku, ani pítko, ani dudák, pocumlala prso a chrněla dál.. Co poradíte?
popletka: já se taky nenudím, ale jsou chvíle, kdy jsou holky „vzácně“ hodné a vystačí si samy, a já nemám do čeho píchnout. Občas si s nimy hraju, ale to se po mě Adélka začne sápat a už chce být jen u mě, takže je nechávám raději samotné.
Dnes je počasí lepší, co, ale stejně chladno, ráno jsme tu měli 13 st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 10:45

orchi:

a to je mazec pak vařit přes den po chviličkách když malá usne, když je vzhůru tak to nejde, to si chce hrát s mamkou :lol: a ne aby mamka lítala okolo plotny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.9.11 12:40

POPLETKO, máš to doma drsný. :-( Asi by to chtělo trochu usměrnit. Ono se po porodu vždycky musí prohodit priority, už to není jen o 2 lidech. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 12:42

bydlíme na Višňovce, kousínek od kauflandu..
Jo přesně končí až ve 22 hod a to mě štve nejvíc. Ať už si jdou do Čáslavi :)

Flyingfrog píše:
Mně se holka budí 2-3× za noc a to jí bude rok. Začala se tak budit až kolem půl roka.Orchi: A kde bydlíš? Nám TV ruší auta, gripeni ne a to ani když zkouší motory. Přijde mi, že ty noční lety dali až teď, nelítali každý den. A končí v 22h.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.9.11 12:43

Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
9.9.11 12:45

jahůdka: i to moje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.9.11 12:47

holky mě spala krásně, budila se jen jednou za noc a to většinou v 5 ráno.. byly časy kde se budila ve 3 a pak v půl 7…ale je mazec, sotva usnu, tak po hodině a půl vstávám a zase krmíme…nevím, jestli to je růstový sprůt :nevim:
a to se ještě minulý týden budila v 5 jééé to byla nádhera…

Jahůdka píše:
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
9.9.11 13:47

Kolik je malé? Spurt je v určitých měsících a pak odezní, tak je to jednodušší než závislost.

orchideika píše:
holky mě spala krásně, budila se jen jednou za noc a to většinou v 5 ráno.. byly časy kde se budila ve 3 a pak v půl 7…ale je mazec, sotva usnu, tak po hodině a půl vstávám a zase krmíme…nevím, jestli to je růstový sprůt :nevim:
a to se ještě minulý týden budila v 5 jééé to byla nádhera…
Jahůdka píše:
Holky, noční buzení větších mimin, je spíš ze zvyku a snahy být s mamkou… Už jsou schopné spát celou noc. :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 14:25

jahůdka:

to máš pravdu, přesně toto jsem mu již několikrát naznačila a i natvrdo řekla, ale bohužel odpověď vždy stejná, jsi na mateřské tak na to máš celý den!!! :cert: :cert: :cert:

co na tohle říct?

ale to myslím není problém jen u nás…

také přemýšlím, jak mu to „nechat sežrat“, ale nenapadá mě vhodný způsob tak aby se to nějak nedotklo malé… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.9.11 14:28

orchi:

do kaufíku jezdíme často na nákup :lol:

co bych dala za to, kdyby mi jedla častěji. stále po sedmi hodinách a někdy ani to ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová