Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
8.9.11 11:45

misu já se právě bojim toho, aby to prostě navázalo a nečekala jsem třeba měsíc bez peněz, víš jak to myslim..tak snad ne…

No s tím rodičákem, to ti neporadim, vůbec nevim, kdy ho tady posílají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 11:47

Napsala jsem kamarádce, co pobírá rodičák, když se ozve, tak ti řeknu, jestli už ho má, nebo ne.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 11:53

Tak jí prý chodí 12. v měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.9.11 12:16

tak to netuším, jak to mají sociálky v jednotlivých městech, jestli si to můžou nastavit jak chtějí.

já na sociálce dělala, ale ne v tomto úseku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 12:59

holky, já ani nevím jestli mám někam zajít nahlásit se na rodičák, nebo je to automaticky… mateřskou mi asi bude vyřizovat zaměstnavatel, nebo jak to je? jsem laik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 13:01

zuzi
doktor ti dá papíry, až budeš nastupovat na mateřskou automaticky, to doneseš do prácee a oni to posílají na sociálku..
Rodičák zatím nijak řešit nemusíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
8.9.11 13:02

womanz: Rodičák si pak musíš zařídit přes Úřad práce. Mně manžel vyzvedl papíry snad ještě před porodem.

Já měla mateřskou od zaměstnavatele posílanou kolem 12. dne v měsíci, rodičák mi chodí kolem 10.dne v měsíci. A mně to jako almužna nepřijde, i když pád o deset tisíc to byl slušný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 13:08

holky dík za info… já tak nerada chodím po úřadech, že se raději zatím ani nezajímám… ale už je načase se poptávat, aby pak nebylo pozdě :lol:
v pondělí jedem na matriku vyřídit příjmení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.9.11 13:08

lyrica: neboj, naváže. Mě to tak tenkrát taky přišlo.. Asi tak nějak kolem 12. to chodit bude, ale jednou mi to přišlo už snad 9., jindy až 15., to je pech. Nevadí, až příjde, příjde.
Co jste kuchtily k obědu? Já kuře na cibuli a mrkvi, s bramborovou kaší, mňam, stihla jsem to akorát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.9.11 13:10

Já jsem obalila květáček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 13:13

já jsem dnes zhřešila :-) zajeli jsme si do KFC pro Kyblík, měli jsme na to oba strašnou chuť a já měla ulehčenou práci :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.9.11 13:15

Já sem včera poslala bratra pro čokoládu a celou jsem ji zblajzla :D A už se mi v troubě pečou hranolky k obědu :D Zní to hrozně, když to po sobě tak čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.9.11 13:16

zrovna včera jsem počítala, jaké jsou pevné měsíční náklady na malou a to tam nejsou příkrmy, které začínáme v neděli a vše s nimi spojené, a zbyde mi 1600,– na jídlo a na mě, a to nepočítám případné doplatky kdykoliv v lékárně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
8.9.11 13:48

Aaale, tak každá máme něco a každému chutná jinak :wink: . Nezní nic hrozně, přece nebudeme vařit pořád :mrgreen: . Taky se mi občas nechce a zajedu koupit hotové :oops: . No a co?! :mrgreen:
popletka: to je hrozný, vím, jaké to je. My s příkrmy už začali, Áďa je hroznej žrout, naštěstí sní i to, co jí uvařím, ale pořád ještě míchám napůl s koupenou skleničkou, rychleji to sní a zvyká si na nové příchutě. A těch přesnídavek a jogurtů a tvarohy.. No jo, něco jíst musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.9.11 14:19

Tak, konečně se to snad pohne… už několik měsíců sháníme firmu na dodělání půdy, dnes tady byli z jedné firmy, kterou jsme vybrali a snad to začátkem příštího týdne začne… to bude zas bordel 8-o ale aspoň bude hotovo :lol: a budu moct konečně chystat pokojíček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová