Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky jsem se ptala jestli nejde koupit přímo v nemocnici před porodem, tak prý ne. Musíme si ho zajistit předem, dr.říkal, že některé pacientky o tom neví a nedovezou si ho, tak že tam někdy nějaká maminka nechá druhou lahvičku (jsou v balení dvě a použije se jen jedna), ale nemůže to zaručit.
Jahůdka píše:
TAJANKO, kde ty vůbec děláš? Na jakém oddělení?
Jahůdko: v Pardubicich na chirurgii…ma mužskej časti…i když ted se to tam meni, tak nevim jestli ješte dlouho bude deleni muži/ženy :-S
Tam ležel rok a půl zpátky náš kamarád. V práci mu střep přeřízl tepnu.
Tajanka píše:Jahůdka píše:Jahůdko: v Pardubicich na chirurgii…ma mužskej časti…i když ted se to tam meni, tak nevim jestli ješte dlouho bude deleni muži/ženy :-S
TAJANKO, kde ty vůbec děláš? Na jakém oddělení?
tam pracovala moje sestřenka…:)
Ahoj holky
nějak nestíhám psát ![]()
YAL-jsem si před 3 roky taky kupovala do porodky,ale už nevím jestli jsem ho měla na recept
musím se zeptat doktora ![]()
Dessie-koukám že jsme skoro stejně těhulky
to by jsme se mohli sejít v porodce co? ![]()
Jinak mě nijak moc neba-ani chodit pořádně nemůžu chodím jak kachna
ach jo,už aby byl konec ![]()
Mě je dneska tak slabo, že radši jen lažím..co to je zas za novinku..
Lyri jak slabo?pěkně odpočívej,nic jiného,vždyt už to máš za pár ![]()
hanul no třeba jsem si dělala kakao, říkala jsem si, že jsem neměla nic sladkýho, tak nějakou energii a úplně se mi podlamovaly nohy.. ![]()
Tak to si dej pořádnej kus něčeho sladkýho.můžeš mít i v sobě málo cukru.a nepolívá tě studený pot a nemáš jakoby klepavku?vyzní to blbě vid?ale já tohle občas mívám a pomůže mi prostě sníst něco sladkého.a odpočinek ![]()
Právě nic takovýho, jen ta slabost, ale už baštím tobleronku a prostě dneska zůstanu v posteli.. ![]()
Přítel má odpolko, tak nebudu dělat nic a je to.. ![]()
hanul: no třeba se tam sejdem
Já doufám, že mi vyjde termín, mám to načasovaný tak akorát ![]()
Anet, jen pěkně odpočívej… já jsem si dnes udělala výlet do Hradce za kámoškou, cestou jsem v nákupním centru koupila vaničku a pár drobností, jo a pořídila jsem si boty na zimu. No nechala jsem tam opět majland
ale mám radost, botky zítra prubnu, jedem na moravu na hody, tak si je beru abych tam nezmrzla ![]()
hele za měsíc můžu být stejně vyfluslá jako ty… zatím to snáším dobře…
Jen doufám, že mě po hodech zas neodvezou do nemocnice ![]()