Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
hele za měsíc můžu být stejně vyfluslá jako ty… zatím to snáším dobře…
Jen doufám, že mě po hodech zas neodvezou do nemocnice
No buď tam na sebe opatrná a hlavně abys nenastydla nebo tak ![]()
no na to chladné počasí jsem vybavená perfektně, takže spíš se budu potit, než aby mi byla zima ![]()
womanz píše:
no na to chladné počasí jsem vybavená perfektně, takže spíš se budu potit, než aby mi byla zima
Ráno byly tři stupně, teď je 10, myslim, že se nezapotíš, kor na Moravě ![]()
womanz píše:
no na to chladné počasí jsem vybavená perfektně, takže spíš se budu potit, než aby mi byla zima
No buď ráda, to já nemám nic, co bych zapla
![]()
já jsem si dnes Kiku koupila svetr, takovej teplet rolák, asi za 140,– nebo kolik stál
no a Milošova zimní budna to jistí ![]()
Jj, tyhle spodní vrstvy, jako svetříky a tak, toho mám dost..ale k tomu se mi teda přítele bunda vůbec nehodí a moje rozepnutý mě moc nezahřejou..
Ale je fakt, že už asi nikam ani moc chodit nebudu, tak to musim vydržet..
![]()
Tak zjištuju že si taky potřebuju koupit zimní boty,páč loni jsem si jedny zničila,debil hodím červený ložený boty do pračky
Tak letěli do popelnice
a ty druhý jsou na prd,jenže si nedokážu vybrat ![]()
Dessie-já to mám vypočítaný na 27.12,a ted podle UZ na 18.12.tak nevím kdy to bude,ale chci být na štedrý den doma ![]()
Lyri už je ti líp?
máš to za pár… do měsíce bude Matýsek venku a pak se vejdeš opět do svých věcí ![]()
hanul díky za optání
Ale nic moc, přemejšlím nad tím, jestli na mě něco neleze, je fakt, že chřipku jsem naposledy měla, o už bude nějakej ten pátek..a když jsem si uvědomila, že mi je tak, jakoby před chřipkou, tak jsem měla radost.-no snad se nic nerozjede, to by mi chybělo ke štěstí
![]()
Hani, tak já doufám, že budu na Štědrý den doma už i s malou ![]()
womanz píše:
máš to za pár… do měsíce bude Matýsek venku a pak se vejdeš opět do svých věcí
Doufám
![]()
Anet, to chce ležet, teplej čajíček a vitamíny… hodně ovoce a zeleniny
womanz píše:
Anet, to chce ležet, teplej čajíček a vitamíny… hodně ovoce a zeleniny
Jj, už se na tom pracuje
![]()
hanu chci bejt na Vánoce taky doma
Snad to stihnu…
lyr: počkej, my tu budem za měsíc všichni sténat, že se nám blbě chodí a vůbec a ty budeš pobíhat kolem malýho ve svách předtěhotenských kalhotách a smát se nám ![]()
Dess jéé, to no kéž by už za měsíc, já mám pořád pocit, že budu přenášet..