Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lyr-to by vážně chybělo mít těsně před porodem chřipku
tak jak píše Womenz vitamínky a čajíky a hají ![]()
hanul no prááávě, nejhorší je, že o víkendu máme oslavu narozenin-moje mamka a tchýňka mají obě narozky..a zítra se to slaví, jenže to jsem se dozvěděla před chvílí, mělo to nejt v neděli, ale to má přítel a tchán trénink nohejbalu, no a tam pochopitelně nesměj chybět, že jo..Takže dopoledne nákup, pomazánky, chlebíčky, buchtu..no něco k obědu, mám docela chuť na vinnou klobásku s kaší..a pak k tchánovcům, to má ještě měnit letňáky..no
![]()
Tak to budeš mít pěkně nabitý co?To toho moc nenaležíš
No tak si užij oslavu a ty hlavně moc toho nedělej jo?A tu vinnou bych si teda taky dala
já si dávám právě 2 rohlíky s uzenou tel.paštikou z globu,jí muluju a k tomu kakao
a ještě přemýšlím že v lednici na mě čeká mrkvový salátek od manži mnammnam.no ale ten si nechám na dýl,páč ted jdu uspat to moje dítko
Tak zatím pa
Teda holky, na nedopnuté bundy, kachní chůzi už jen s úsměvem vzpomínám.
Na jednu stranu voňavé miminko nádhera, na druhou stranu větší pohoda s větším děckem - spí celou noc, když mu něco je, tak řekne… I když teď se dvěma najednou taky záhul. Skončí období vzdoru u jedné, začne u druhé…
No ale neměnila bych. ![]()
holky já vám závidím, že už to máte za pár, já mám termín až začátkem dubna, a teď se bojím 24týho jdu na ty tripletesty…ach jo
Holky poradte prosim. jsem ve 39tt. uz asi hodinku mam takove cim dal tim silnejsi bolesti zhruba po 10 minutkach v krizi nebo co to je proste nad zadkem.. Nevite kdys jsou kontrakce tak musi bejt bolest i v brichu?? nebo muze byt i jen v zadu..?
Dekujii moc za radu.. ![]()
jeste bych se chtela zeptat jestli nevite nekdo pardubicka porodnice uz je otevrena nebo ne?? Diky
Savi-jakpak jsi dopadla?Já bych asi jela do špitálu,když je to pravidelně po 10 min.sice to neznám,první dítě narozené císařem takže neznám bolesti ale asi bych vyrazila.A pard.nemoc.asi bude zavřená ,myslím že do 20.týho?taky si nejsem jistá,jsem ti poradila co?Tak se ozvi co a jak ![]()
Caretko-neboj taky ti to uteče
a tripltesty vyjdou určo na 1,je to stresující to čekání,ale bude to ok,držím palečky ![]()
Nevim no… do tedka to je porad stejny po tech 10 minutkach.. ale neni to nejak strasna bolest da se to vydrzet.. je to takovi jakoby pichani co se rozjizdi s jednoho mista dal…tak zatim po 2 sprsce lezim a cekam co se bude dit ![]()
caretka píše:
holky já vám závidím, že už to máte za pár, já mám termín až začátkem dubna, a teď se bojím 24týho jdu na ty tripletesty…ach jo
Jéé, neboj, to uteče hrozně rychle ![]()
Savi: A pomáhá ta sprcha? Ty jo, sama jsem zvědavá, jak ti to dopadne, jestli už…
jojo to ja taky.. termin mam 28 ale ve ctvrtek jsem byla na kontrole a doktor rikal ze uz je mala pripravena, donosena, tak ze se nemam setrit…ze uz muzu rodit.. tak uvidime zatim je to porad stejny po ty sprse to vzdycky prejde ale tak po hodce se to zas vrati.. Dneska mi z ruska volala sestra a rika nerodis nahodou?? Ze se ji prej zdal sen… Tak treba to jeste prijde :]
SAVI, tak držím palce. Pokud to sprcha rozežene, tak to budou poslíčci.
Ale rčo během pár dnů porodíš. ![]()
Dekuji taky doufam ze to bude uz brzo.. uz se pomalu nezvednu z postele jak se cejtim tezce.. Mala je prej trosku vetsi i ja jsem celkem hezky nabrala 25 kilo :{… Tak uz se jen modlim aby to prislo.. Podle posledniho menzesu mam termin 28 podle uz 17..Tak uvidime no :]
Tak to byl jen planej polach…Asi prvni poslicky.. No nic musime cekat
… Ale snad to uz bude brzo.. ![]()