Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né??
Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi ![]()
S tím screeningem, myslím, že v dnesšní době, kdy je internet a tohle všechno, by si každí normální ženská měla zjistit, co a jak, no a pak si o něj říct,..oni o něm říct nemusí, je to ,,jen,, doplňkové vyšetření, navíc si ho hradíš..
Nevymlouvala bych se na to, že mi to nikdo neřekl..
Ten Peršín je dobrej, taky jsem k němu chodila na UTZ a screening. Ale chodím k Tomašuĺové, taky výborná doktorka.
Hanul: Heh, tak vidíš, tak se můžeme někdy sejít, máme to za rohem. My bydlíme hned naproti obecnímu úřadu
, třeba se známe, ani to nevíme.
A co holky, jak ty prachy? Nic?
misutka píše:
Ten Peršín je dobrej, taky jsem k němu chodila na UTZ a screening. Ale chodím k Tomašuĺové, taky výborná doktorka.Hanul: Heh, tak vidíš, tak se můžeme někdy sejít, máme to za rohem. My bydlíme hned naproti obecnímu úřadu, třeba se známe, ani to nevíme.
A co holky, jak ty prachy? Nic?
To já si počkám tak 14 dní si myslim..
Já jsem s Peršínem naprosto spokojená, dle mého je to machr ve svém oboru, sestřičku mu dělá manželka, která je velmi milá a příjemná. Peršín byl kdysi v nemocnici a tam s echoval někdy dost arogantně, tak je také spousty maminek, co ho nemusej, ale jak má svpu ordinaci, je fakt super a stále tam něco vylepšuje, není tolik doktorů, co mají atest na to dělat screening, je jich docela málo a u něj je v ordinaci ted již vše, včetně 4D, takže za mne jedině +, co tam nemá, tak je monitor, to s emusí jinam, ale jinak je super.
G-med , tam je Lotko a Galát mám pocit a na oba jsme slyšela jen chválu, také ![]()
Ohledně té mateřské, volala jsem si na sociálku a tam mi potvrdili, že už to maj zpracované a budou t oposílat, takže se účetní překonala a nezapoměla
(se divím)
Mě též na prvotrim. test poslala automaticky a bezplatně a to jsem první těhu měla bez komplikací.
![]()
hanulka78 píše:
K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né??Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi
Manželka je v porodnici, ne? Mě rodila podruhé. ![]()
Jahůdka píše:hanulka78 píše:Manželka je v porodnici, ne? Mě rodila podruhé.
K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né??Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi
jeho manželka dělala v Hradci na neurologii ated mu dělá sestřičku v jejich ordinaci
Káčulaa píše:Jahůdka píše:jeho manželka dělala v Hradci na neurologii ated mu dělá sestřičku v jejich ordinacihanulka78 píše:Manželka je v porodnici, ne? Mě rodila podruhé.
Tak asi jen shoda jmen ![]()
Káčulaa píše:caretka píše:ahojky, také mám termím začátek dubna, ale dle UTZ konec března, tak to vidím opravu na březen, jsem už čtcrtorodička. Já jsem u Peršína a jdu k němu na velkej UTZ a jdu ted 21.11.Ty jsi z Pardubic? Jsi mezi maminkami, co rodí v dubnu?
Ahoj těhulinky, napjatě čtu o maminách, které každým dnem porodí, je to napínavé a prožívám to s vámi, ikdyž mě to čeká až začátkem dubna přeju vám vše nej nej nejkratší nejlehčí nejkrásnější… Mám na vás prosím dotaz, kdo kdy a kam vás poslal na velkej ultrazvuk??
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky ![]()
caretka píše:
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky
No objednala bych se určo předem
![]()
Například v tom GMedu se objednává určo dopředu, já to tak měla..
lyrica píše:caretka píše:No objednala bych se určo předem
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky![]()
Například v tom GMedu se objednává určo dopředu, já to tak měla..