Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
10.11.11 10:58

K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né?? :mrgreen: Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 11:01

Já neeee, já chodím do G-Medu k Lotkovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 11:03

S tím screeningem, myslím, že v dnesšní době, kdy je internet a tohle všechno, by si každí normální ženská měla zjistit, co a jak, no a pak si o něj říct,..oni o něm říct nemusí, je to ,,jen,, doplňkové vyšetření, navíc si ho hradíš..
Nevymlouvala bych se na to, že mi to nikdo neřekl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.11.11 11:40

Ten Peršín je dobrej, taky jsem k němu chodila na UTZ a screening. Ale chodím k Tomašuĺové, taky výborná doktorka.

Hanul: Heh, tak vidíš, tak se můžeme někdy sejít, máme to za rohem. My bydlíme hned naproti obecnímu úřadu :mrgreen: , třeba se známe, ani to nevíme.

A co holky, jak ty prachy? Nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 11:41
misutka píše:
Ten Peršín je dobrej, taky jsem k němu chodila na UTZ a screening. Ale chodím k Tomašuĺové, taky výborná doktorka.Hanul: Heh, tak vidíš, tak se můžeme někdy sejít, máme to za rohem. My bydlíme hned naproti obecnímu úřadu :mrgreen: , třeba se známe, ani to nevíme.
A co holky, jak ty prachy? Nic?

To já si počkám tak 14 dní si myslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 12:24

Já jsem s Peršínem naprosto spokojená, dle mého je to machr ve svém oboru, sestřičku mu dělá manželka, která je velmi milá a příjemná. Peršín byl kdysi v nemocnici a tam s echoval někdy dost arogantně, tak je také spousty maminek, co ho nemusej, ale jak má svpu ordinaci, je fakt super a stále tam něco vylepšuje, není tolik doktorů, co mají atest na to dělat screening, je jich docela málo a u něj je v ordinaci ted již vše, včetně 4D, takže za mne jedině +, co tam nemá, tak je monitor, to s emusí jinam, ale jinak je super.
G-med , tam je Lotko a Galát mám pocit a na oba jsme slyšela jen chválu, také :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 12:40

Ohledně té mateřské, volala jsem si na sociálku a tam mi potvrdili, že už to maj zpracované a budou t oposílat, takže se účetní překonala a nezapoměla :lol: (se divím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.11 13:18

Mě též na prvotrim. test poslala automaticky a bezplatně a to jsem první těhu měla bez komplikací. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.11 13:23
hanulka78 píše:
K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né?? :mrgreen: Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi :lol:

Manželka je v porodnici, ne? Mě rodila podruhé. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 13:44
Jahůdka píše:
hanulka78 píše:
K Peršínovi choděj snad celý Pardubice né?? :mrgreen: Všechny moje kámošky,tady skoro všichni k němu chodíte,to je asi dobrej doktor co?Já chodím tady v Bohdanči ke Kokrdovi :lol:

jeho manželka dělala v Hradci na neurologii ated mu dělá sestřičku v jejich ordinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
10.11.11 14:00
Káčulaa píše:
Jahůdka píše:
hanulka78 píše:
jeho manželka dělala v Hradci na neurologii ated mu dělá sestřičku v jejich ordinaci

Tak asi jen shoda jmen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:01
Ahoj Káčulo ano jsem mezi maminkama co rodí v duben květen Jsem z Opatovic, ale pracuju v Pardubkách a je to moje rodné město, tak jsem tu doma.
Káčulaa píše:
caretka píše:
Ahoj těhulinky, napjatě čtu o maminách, které každým dnem porodí, je to napínavé a prožívám to s vámi, ikdyž mě to čeká až začátkem dubna přeju vám vše nej nej nejkratší nejlehčí nejkrásnější… Mám na vás prosím dotaz, kdo kdy a kam vás poslal na velkej ultrazvuk??
ahojky, také mám termím začátek dubna, ale dle UTZ konec března, tak to vidím opravu na březen, jsem už čtcrtorodička. Já jsem u Peršína a jdu k němu na velkej UTZ a jdu ted 21.11.Ty jsi z Pardubic? Jsi mezi maminkami, co rodí v dubnu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:03

Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 15:04
caretka píše:
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky :palec:

No objednala bych se určo předem :pankac: :pankac:
Například v tom GMedu se objednává určo dopředu, já to tak měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.11.11 15:10
díky lyrico, jak ti je? Už aby to bylo viď :hug:
lyrica píše:
caretka píše:
Milé maminky, děkuju vám moc za tipy na velký ultrazvuk, můžu se ještě zeptat, já jdu na kontrolu ve 20+5, myslíte, když se dělá ten ultrazvuk v 21tt, že mě stihnou někde vzít?? Nebo se mám objednat radši teď dopředu. Předem díky :palec:
No objednala bych se určo předem :pankac: :pankac:
Například v tom GMedu se objednává určo dopředu, já to tak měla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová