Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teda taky ve 40tt znervózňuje, že nevim kolik malej má..
womanz píše:
Anet a tobě kdy naposled měřil, nebo vážil?
32tt
![]()
jo už to vidím, máš to dole v podpisu… tak to jsi na tom stejně jako já
womanz píše:
jo už to vidím, máš to dole v podpisu… tak to jsi na tom stejně jako já
No jo, ale na to, že mám rodit, tak je to divný nebo není?
Ani UZ mi od tý doby nedělala..
mě dnes nedělal, aminule jenom koukl jestli má hlavičku dole, jinak nic, to byla taková vteřinovka…
hanulka78 píše:
Mišutko no jasně že se můžem sejítto by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění
ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá
![]()
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit
Jasně, to jsem já
. Tak to jsem ráda, bydlíme tu od ledna a už jsme děsně známý, hlavně já, ale to je nadlouho. A hlavně, ty drby na vesnici, nevím, jestli tu dovedu žít a shnít
. Mě ty peníze taky nepřišly, jsem fakt zvědavá na zítřek, nikdo mi nevolal, tak by to mělo být OK (snad).
Holky, mě taky nedělali UTZ a ni mi neřekli váhu, vždy mě též odbyli, že se to už nedělá, že je to zbytečné, když za chvíli půjde ven
. TAk vám držím pěsti, ať je vše v pořádku a mimískové mají svou váhu ![]()
caretka píše:
tak jsem mluvila s druhým doktorem co tam je a prý to je ono, takže mi můj doktor bude dělat velký ultrazvuk tím crcátkem co tam má?? To jsem zvědavá… jsem nějak v šoku. Nechodíte taky někdo do Partusu???ja chodila do partusu roky…tym ze jsem nemela problemy tak jsem to neresila (jenom jednou: kdyz jsem prisla ze mam problemy…vytok a svedeni, tak mne ani nevysetril, nenabral zadne vzorky, proste od stolu mi rekl, ze mam dodrzovat hygienu, hlavne po sexu, pouzivat na myti Lactacid a kdyz tak si v lekarne koupit Rosalgin na vyplachy…a mam nosit sukni at mi vetra…tak to mne dostalo…no nastesti to nic nebylo a preslo to skoro samo.
), jednou do roku na prevenci a po 3 mesicich pro antikoncepci u sestry…to mi to stacilo, ale nemela jsem dobry pocit z toho pristupu a nechtela jsem tam zustat v tehu, takze s vysazenim antikoncepce jsem odesla…takze nevim jak to tam chodi v tehu…
ale nejsem jedina co od nich utekla
Mě to Peršín říkal při každé návštěvě, kolik mimčo váží, zhruba a i v porodnici
Hani (hanulka- předpokládám, že jsi Hanka
), peníze dorazily, jak tobě?
A co vy, ostatní? Dneska je pěkná kosa, tak buďte doma, uvařte si kakao a nohy nahoru ![]()
misutka píše:
Hani (hanulka- předpokládám, že jsi Hanka), peníze dorazily, jak tobě?A co vy, ostatní? Dneska je pěkná kosa, tak buďte doma, uvařte si kakao a nohy nahoru
Zrovna piju kakao
![]()
misutka
no spolíhala jsem dneska na úplněk, tak na mě měl přesně opačenj vliv a já jsem se konečně vyspala, takže magické datum mít v rodném listě nebudeme, ale co nadělám
![]()
Psychicky docela v pohodě, už jsem to nějak přestala asi řešit, spíš si z toho už dělám srandu, že je to klíšťátko..a nechce se mu ven
Ale fyzicky…no to ti ani nemusím popisovat, ne? ![]()
Ahoj holky, tak jsem zrovna dopila kakao
Dávám si ho každé ráno ke snídani ![]()
Anet, já dnes taky spala jak mimino, budíček o půl jedenáctý ![]()
Teda holky
, jsem ráda, že jsem se s kakaem trefila
. No, za to já jsem spala asi 4 hodiny, Adélka byla neklidná, asi úplněk, příště dáme brýle
.
Lyrica: to opravdu nemusíš, ještě si pamatuju, jak jsem se cítila já.
Tak hodně odpočívejte a myslím na vás, ať vás klíšťátka nezlobí ![]()