Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
10.11.11 19:54

Mě teda taky ve 40tt znervózňuje, že nevim kolik malej má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 19:56

Anet a tobě kdy naposled měřil, nebo vážil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 19:58
womanz píše:
Anet a tobě kdy naposled měřil, nebo vážil?

32tt :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 19:59

jo už to vidím, máš to dole v podpisu… tak to jsi na tom stejně jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.11.11 20:00
womanz píše:
jo už to vidím, máš to dole v podpisu… tak to jsi na tom stejně jako já

No jo, ale na to, že mám rodit, tak je to divný nebo není? :think: Ani UZ mi od tý doby nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
10.11.11 20:08

mě dnes nedělal, aminule jenom koukl jestli má hlavičku dole, jinak nic, to byla taková vteřinovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
10.11.11 20:22
hanulka78 píše:
Mišutko no jasně že se můžem sejít :mrgreen: to by byla sranda kdyby jsme se znali od vidění :mrgreen: ta fotka co máš v profilu to jsi ty?Nepřipadáš mi povědomá :mrgreen: :mrgreen:
Jinak rodičák mi ještě nepřišel,čekám zítra,chodí mi většinou 11.ale u mě nevím jak to vlastně budu mít no necháme se překvapit :-?

Jasně, to jsem já :mrgreen: . Tak to jsem ráda, bydlíme tu od ledna a už jsme děsně známý, hlavně já, ale to je nadlouho. A hlavně, ty drby na vesnici, nevím, jestli tu dovedu žít a shnít :-D . Mě ty peníze taky nepřišly, jsem fakt zvědavá na zítřek, nikdo mi nevolal, tak by to mělo být OK (snad).

Holky, mě taky nedělali UTZ a ni mi neřekli váhu, vždy mě též odbyli, že se to už nedělá, že je to zbytečné, když za chvíli půjde ven :nevim: . TAk vám držím pěsti, ať je vše v pořádku a mimískové mají svou váhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
10.11.11 20:23
caretka píše:
tak jsem mluvila s druhým doktorem co tam je a prý to je ono, takže mi můj doktor bude dělat velký ultrazvuk tím crcátkem co tam má?? To jsem zvědavá… jsem nějak v šoku. Nechodíte taky někdo do Partusu???

ja chodila do partusu roky…tym ze jsem nemela problemy tak jsem to neresila (jenom jednou: kdyz jsem prisla ze mam problemy…vytok a svedeni, tak mne ani nevysetril, nenabral zadne vzorky, proste od stolu mi rekl, ze mam dodrzovat hygienu, hlavne po sexu, pouzivat na myti Lactacid a kdyz tak si v lekarne koupit Rosalgin na vyplachy…a mam nosit sukni at mi vetra…tak to mne dostalo…no nastesti to nic nebylo a preslo to skoro samo. :think: ), jednou do roku na prevenci a po 3 mesicich pro antikoncepci u sestry…to mi to stacilo, ale nemela jsem dobry pocit z toho pristupu a nechtela jsem tam zustat v tehu, takze s vysazenim antikoncepce jsem odesla…takze nevim jak to tam chodi v tehu…

ale nejsem jedina co od nich utekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
10.11.11 20:57

Mě to Peršín říkal při každé návštěvě, kolik mimčo váží, zhruba a i v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.11.11 10:48

Hani (hanulka- předpokládám, že jsi Hanka :wink: ), peníze dorazily, jak tobě?

A co vy, ostatní? Dneska je pěkná kosa, tak buďte doma, uvařte si kakao a nohy nahoru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 10:55
misutka píše:
Hani (hanulka- předpokládám, že jsi Hanka :wink: ), peníze dorazily, jak tobě?A co vy, ostatní? Dneska je pěkná kosa, tak buďte doma, uvařte si kakao a nohy nahoru :kytka:

Zrovna piju kakao :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.11.11 11:02

Lyr: no vidíš :lol: . A jak se cítíš, mamino? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.11.11 11:05

misutka
no spolíhala jsem dneska na úplněk, tak na mě měl přesně opačenj vliv a já jsem se konečně vyspala, takže magické datum mít v rodném listě nebudeme, ale co nadělám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Psychicky docela v pohodě, už jsem to nějak přestala asi řešit, spíš si z toho už dělám srandu, že je to klíšťátko..a nechce se mu ven :lol: Ale fyzicky…no to ti ani nemusím popisovat, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
11.11.11 11:27

Ahoj holky, tak jsem zrovna dopila kakao :lol: Dávám si ho každé ráno ke snídani :-)
Anet, já dnes taky spala jak mimino, budíček o půl jedenáctý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.11.11 11:30

Teda holky :lol: , jsem ráda, že jsem se s kakaem trefila :wink: . No, za to já jsem spala asi 4 hodiny, Adélka byla neklidná, asi úplněk, příště dáme brýle :mrgreen: .

Lyrica: to opravdu nemusíš, ještě si pamatuju, jak jsem se cítila já.

Tak hodně odpočívejte a myslím na vás, ať vás klíšťátka nezlobí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová