Párek se sýrem a listerie

Anonymní
5.2.20 09:44

Párek se sýrem a listerie

Dobrý den chci se zeptat jsem u rodičů na horách dneska mi mamka udělala snídani přesně párky se sýrem Niva :? Snědla jsem celé dva. Myslela jsem si že to je nějaký tavený sýr tak jsem tomu nevěnovala pozornost. A teď se bojím párky ohřála ve vodě ale neprošli varem ohřáté prostě jen tak ať jsou teplé :? Co myslíte je tam možnost nákazy? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
5.2.20 09:48

Nene to se bát nemusíš, nehledě na to, že tam je tak minimální množství té nivy a navíc jak píšeš prošla varem.. neboj se nic :palec: (i kdyby neprošla nic se neděje.. ani kdyby sis jí kousek dala..stejně se s listerií setkáváš denně ani o tom nevíš :) )

Příspěvek upraven 05.02.20 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.2.20 09:49

Ten nadpis by se měl jmenovat "Párky se sýrem a hysterie " :D

Ne promiň, ale ja je jim i neohrate, strašně mi chutnají a než je donesu domů z krámu, minimálně jeden sežeru. Nikdy mi nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
5.2.20 09:52
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jsem u rodičů na horách dneska mi mamka udělala snídani přesně párky se sýrem Niva :? Snědla jsem celé dva. Myslela jsem si že to je nějaký tavený sýr tak jsem tomu nevěnovala pozornost. A teď se bojím párky ohřála ve vodě ale neprošli varem ohřáté prostě jen tak ať jsou teplé :? Co myslíte je tam možnost nákazy? :,(

já bych se nebála, nakažená dle mě nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.2.20 09:56

Neboj, nemyslím si že by ses mohla nakazit :) já jsem v těhotenství občas snědla třeba hermelín, nebo jednou jsem jedla olivy plněné modrým sýrem. Jako taky jsem pak z toho neměla úplně dobrý pocit, ale nic se nestalo. Zkus se nestresovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.2.20 10:46

Nejhorší je smrt z vyděšení.

A teda panikaření z takové kraviny, jako jsou dva párky rozhodně těhotenství neprospívá.

Pořiď knihu „Jak na strah a úzkost v těhotenství“ - vydala to Grada a je to dost praktické.

A primárně se soustřeď na krocení své úzkosti - ano, díky hormonům je silnější, než dřív, ale toznamená, že je potřeba tím víc si ji nevšímat a nepropadnout do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
5.2.20 10:49

Jseš hysterka. Nic se ti nestane, leda že by si si tou svojou hysterii privolalo neco. Psychika je silná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
5.2.20 10:50

Teda já vůbec nevím, jak jste přišly na to, že je zakladatelka těhotná??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.20 10:53

Ano jsem těhotná 13tt jinak by mi bylo úplně jedno co jim :?

• Citovat
  • Upravit
628
5.2.20 11:12

Prvorodicka, že? :lol: v dalším těhu se budeš cpát nivou a hermelínem, žádný strach. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.2.20 11:47

Listerie - hysterie. Já v těhotenstvích (hlavně v tom prvním) snědla takové množství nivy a balkánského sýru :lol: Byly to jedny z mála potravin, které mi nedělaly zle na střeva. Jediný následek to na dceři možná má, má ji moc ráda taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí