Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nene to se bát nemusíš, nehledě na to, že tam je tak minimální množství té nivy a navíc jak píšeš prošla varem.. neboj se nic
(i kdyby neprošla nic se neděje.. ani kdyby sis jí kousek dala..stejně se s listerií setkáváš denně ani o tom nevíš
)
Příspěvek upraven 05.02.20 v 09:50
Ten nadpis by se měl jmenovat "Párky se sýrem a hysterie " ![]()
Ne promiň, ale ja je jim i neohrate, strašně mi chutnají a než je donesu domů z krámu, minimálně jeden sežeru. Nikdy mi nic nebylo.
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jsem u rodičů na horách dneska mi mamka udělala snídani přesně párky se sýrem NivaSnědla jsem celé dva. Myslela jsem si že to je nějaký tavený sýr tak jsem tomu nevěnovala pozornost. A teď se bojím párky ohřála ve vodě ale neprošli varem ohřáté prostě jen tak ať jsou teplé
Co myslíte je tam možnost nákazy?
já bych se nebála, nakažená dle mě nebudeš ![]()
Neboj, nemyslím si že by ses mohla nakazit
já jsem v těhotenství občas snědla třeba hermelín, nebo jednou jsem jedla olivy plněné modrým sýrem. Jako taky jsem pak z toho neměla úplně dobrý pocit, ale nic se nestalo. Zkus se nestresovat ![]()
Nejhorší je smrt z vyděšení.
A teda panikaření z takové kraviny, jako jsou dva párky rozhodně těhotenství neprospívá.
Pořiď knihu „Jak na strah a úzkost v těhotenství“ - vydala to Grada a je to dost praktické.
A primárně se soustřeď na krocení své úzkosti - ano, díky hormonům je silnější, než dřív, ale toznamená, že je potřeba tím víc si ji nevšímat a nepropadnout do ní.
Jseš hysterka. Nic se ti nestane, leda že by si si tou svojou hysterii privolalo neco. Psychika je silná
Teda já vůbec nevím, jak jste přišly na to, že je zakladatelka těhotná??? ![]()
Prvorodicka, že?
v dalším těhu se budeš cpát nivou a hermelínem, žádný strach. ![]()
Listerie - hysterie. Já v těhotenstvích (hlavně v tom prvním) snědla takové množství nivy a balkánského sýru
Byly to jedny z mála potravin, které mi nedělaly zle na střeva. Jediný následek to na dceři možná má, má ji moc ráda taky ![]()
Dobrý den chci se zeptat jsem u rodičů na horách dneska mi mamka udělala snídani přesně párky se sýrem Niva
Snědla jsem celé dva. Myslela jsem si že to je nějaký tavený sýr tak jsem tomu nevěnovala pozornost. A teď se bojím párky ohřála ve vodě ale neprošli varem ohřáté prostě jen tak ať jsou teplé
Co myslíte je tam možnost nákazy?