Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Záleží na charakteru tchýně - některé by si zasloužily akorát tak pepřová sprej
![]()
Píšu dle toho, co od některých holek slyším, já jsem naštěstí za svobodna nesedala na rohu stolu (to prý zlou tchýni přináší) ![]()
A co takhle Max Mara?? je super, dlouho vydrží a není to taková ta typicky sladká vůně. Je teploučká, hřejivá a dlouho vydrží. Mám ji a jsem moc spokojená. Navíc vychází cenově moc dobře, teď jsem koukala na net a je dokonce v akci.
Když chceš něco do tisícovky zkus čichnout i k Mexx dámskému … Ale už nevim jestli je svěží
![]()
A nebylo by lepší zjistit, co se tchyni líbí? Většinou je hoooodně těžké se trefit do vkusu. Škoda peněz za voňavku, kterou uloží do skříně.
Marjanka píše:
Záleží na charakteru tchýně - některé by si zasloužily akorát tak pepřová sprej![]()
Píšu dle toho, co od některých holek slyším, já jsem naštěstí za svobodna nesedala na rohu stolu (to prý zlou tchýni přináší)
Taky me zprvu napadla octová voda ![]()
Jinak, ja bych se ji asi taky spis zeptala, co ji voni,protoze sama vim, kolik vonavek uz jsem poslala dal,protoze mi nevonely,nemam rada, kdyz mi nekdo dava vonavky, obleceni nebo neco do domacnosti, precijen, co clovek,to vkus a jeste, kdyz se nakonec nekdo urazi, kdyz je darek nevyuzity ![]()
Marjanka píše:
Záleží na charakteru tchýně - některé by si zasloužily akorát tak pepřová sprej![]()
Píšu dle toho, co od některých holek slyším, já jsem naštěstí za svobodna nesedala na rohu stolu (to prý zlou tchýni přináší)