Parfém pro tchýni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
26.1.11 12:20

parfém pro tchýni

Ahoj holky, budu vděčná za tipy :kytka:
Budoucí tchýně bude mít narozky a chce voňavku. Rozhodně to nebude nic za 3000kč, ale tak do tisícovky, nebo kolem.
Minule jsme jí dali naomagic od naomi cambell. Chtěla bych něco podobnýho, má to být taková ta lehká svěží vůně.
No napadl mě lanvin, ale já nechci aby měla stejnou co já :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12272
26.1.11 12:28

A co Gucci EDP II? Je to krásná vůně v krásném flakonku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.1.11 12:29

davidoff cool water

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
26.1.11 12:29

Já jsem spokojená s parfémy od Avonu: Treselle, Incadesence…, voní mi téměř všechny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
26.1.11 12:34

DKNY Pure :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.1.11 12:36

No avon si na sebe jednou šplíchla a měla takový problémy, že musela natírat kortikoidama a spol. byl to mazec, ale žádná jiná značka jí to neudělala.
uvidím no nějak se nemůžu rozhodnout, bude to na mou zodpovědnost…měla by to být sladší vůně, jako versage crystal a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.1.11 12:40
kolozubka píše:
A co Gucci EDP II? Je to krásná vůně v krásném flakonku :wink:

Ten je můj oblíbený, ale rozhodně není kolem 1000kč, možná tak testr :lol: Pro tchýňku škoda (ikdyby byla hodná), to ať koupí tchýně pro „DICE“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.11 12:42
jizvíková píše:
davidoff cool water

souhlasím, levná a svěží…i když mi na starší ročníky moc nesedí..i když to žádná svěží :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
26.1.11 12:42

Tak to se mi naštěstí nikdy nestalo, že by mi Avon způsobil alergii…
Jinak jsem taky pro DKNY… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
26.1.11 12:51

Salvador Dali Eau De Ruby Lips

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.1.11 12:54

Ahoj. Nemyslím si, že naomagic je svěží vůně. Co se týče vůní od Avonu, každého vkus, já je absolutně nemám ráda. Cenově skvělá a velmi příjemná vůně je David Backham Intimateli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
26.1.11 13:07

Pokud máš tchýni jako já, tak bych koupila něco ve stylu savo ve spreji :lol: :lol: :lol:

Ale jinak bych koupila třeba od Celine Dion „Enchanting“ (snad jsem to napsala dobře :oops: ). Je to taková příjemná, svěží vůně. Zároveň decentní…
Jenže ono hodně záleží na tom, jaký má tchýně styl, co se jí líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.1.11 13:08

http://www.vune-parfums.cz/…l-w-edt.html Tahle je taky krásná, dle mého svěží, ale tak už jako „dospěle“ Klasické „svěženky“ se mi líbí spíš na mladší, takže pro tchýni bych zvolila už něco takového. Je tam krásná mandarinka, je to vůně, kterou nebude potkávat na každém rohu a má nádherný flakon. Rozhodně mi to přijde více originální, než ty všechny ovocenky, ale jestli na nich tchýně trvá, tak je má mít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.1.11 13:10
nelaa píše:
kolozubka píše:
A co Gucci EDP II? Je to krásná vůně v krásném flakonku :wink:
Ten je můj oblíbený, ale rozhodně není kolem 1000kč, možná tak testr :lol: Pro tchýňku škoda (ikdyby byla hodná), to ať koupí tchýně pro „DICE“

Už jsem jí dlouho nekupovala, ale je fakt, že nakupuju i v zahraničí a tam to mnohdy vyjde výhodněji, než u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.1.11 13:13

http://www.alza.cz/…-d131822.htm
tohle už by asi bylo moc silné kafe, ale je to taky můj oblíbenec, tak ti ho sem dávám, pro inspiraci. Právě mi došel, tak budu muset doplnit zásoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák