Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Tak jsem dostala tento zázrak od tchyně k Vánocům. No zatím nejsem moc nadšená. Má krátký přívodní kabel, takže musím mít buď prodlužku nebo pořád přepínat zásuvky. Obsah nádobky mi tak moc dlouho nevydrží takže dolevam na 4×. Nemám hladkou dlažbu takže aby mop dobře jezdil musím více tlačit a tím pádem mi zajizdi teleskopická rukojeť…no snad si zvykne, ale řekla bych že klasický mop od Leifheitu je pro mě rychlejší.
Přiznám se, že jsem nikdy úplně nepochopila, v čem je ta největší výhoda parního mopu. Osobně mám doma klasický mop od Leifheit a jsem nadmíru spokojená.
@Kotatko03 píše:Švagrová ho má už roky, jako největší výhodu zmiňuje absenci chemie (pára špínu rozpustí, nepotřebuje chemické přípravky) a zaručenou likvidaci roztočů, kteří vysokou teplotu nesnesou (má alergickou rodinu). Ale mají podlahy, které to snesou. My máme dřevěné podlahy, na které to vhodné není.
Přiznám se, že jsem nikdy úplně nepochopila, v čem je ta největší výhoda parního mopu. Osobně mám doma klasický mop od Leifheit a jsem nadmíru spokojená.
@zrcadlo Děkuji za vysvětlení, teď už to chápu, zvláště s těmi alergiemi ![]()
@Kotatko03 píše:
Zkus si ho od někoho půjčit, vytřít svým mopem a pak to vezmi ještě tím parním. To se nedá srovnat. Ta pára prostě se špínou funguje úplně jinak než klasický mop. A navíc bez kapky chemie 🙏🏼
Taky jsem byla nevěřící Tomáš než jsem si to vyzkoušela 😂
Ahojky, mám zkušenost a je to super věc, vytře více do hloubky než klasický mop:)