Parní mop, máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1168
29.12.20 09:59

Parní mop Rovus

Ahoj. Tak jsem dostala tento zázrak od tchyně k Vánocům. No zatím nejsem moc nadšená. Má krátký přívodní kabel, takže musím mít buď prodlužku nebo pořád přepínat zásuvky. Obsah nádobky mi tak moc dlouho nevydrží takže dolevam na 4×. Nemám hladkou dlažbu takže aby mop dobře jezdil musím více tlačit a tím pádem mi zajizdi teleskopická rukojeť…no snad si zvykne, ale řekla bych že klasický mop od Leifheitu je pro mě rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.12.20 10:26

Přiznám se, že jsem nikdy úplně nepochopila, v čem je ta největší výhoda parního mopu. Osobně mám doma klasický mop od Leifheit a jsem nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16283
29.12.20 10:40
@Kotatko03 píše:
Přiznám se, že jsem nikdy úplně nepochopila, v čem je ta největší výhoda parního mopu. Osobně mám doma klasický mop od Leifheit a jsem nadmíru spokojená.
Švagrová ho má už roky, jako největší výhodu zmiňuje absenci chemie (pára špínu rozpustí, nepotřebuje chemické přípravky) a zaručenou likvidaci roztočů, kteří vysokou teplotu nesnesou (má alergickou rodinu). Ale mají podlahy, které to snesou. My máme dřevěné podlahy, na které to vhodné není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.12.20 10:43

@zrcadlo Děkuji za vysvětlení, teď už to chápu, zvláště s těmi alergiemi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
29.12.20 13:35
@Kotatko03 píše:

Zkus si ho od někoho půjčit, vytřít svým mopem a pak to vezmi ještě tím parním. To se nedá srovnat. Ta pára prostě se špínou funguje úplně jinak než klasický mop. A navíc bez kapky chemie 🙏🏼
Taky jsem byla nevěřící Tomáš než jsem si to vyzkoušela 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pjg
19
1.1.21 13:46

Ahojky, mám zkušenost a je to super věc, vytře více do hloubky než klasický mop:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný