Parní vysavač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
3.1.16 21:43

@jaknani tak já luxuju 1× denně pokud jsme během dne doma a takové ty provozní fleky šetřu takovým tím gumovým hadříkem, pokud se mi chce, většinou se mi ale nechce :lol: Jen že to jde řešit i takhle a bez vysavačů apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
4.1.16 07:58

@IdealMan Muzu se zeptat na tu zkusenost s Braavou? Mame Roombu a o tomhle uvazujem jako o ty levnejsi alternative vytirani. Na vysavani bych to nepouzivala. Jak je to s tou vydrzi? Na jednu mistnost to asi vystaci ne? Jeste nejaky negativa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.1.16 10:45

Zdravím Ajuše :)

Za mne - nebrat - aspoň ne ten levnější model „320“ co jsme koupili my. Robík mopík se totiž těžce neosvědčil.
1. nabíjí se DESET HODIN.
2. je nevypočitatelný co do výdrže na baterii - někdy je schopen udělat velkou kuchyň (30m?) a mou ložnici (30m).
Jindy se zasekne v předsíni (10m?) nebo obýváku (15m) případně mu dojdou síly na záchodě.
3. Je blbej. Ačkoliv jsem předpokládal že nepoleze na rohožku, tak tam vjede a šůřuje chlupy. Asi je rohožka moc tenká, na koberce nevjede…
4. mám pocit že nemá šetřící režim - takže když ho někde zapomenu, tak se -nejspíš-vybije.
5. protože je nevypočitatelný co do výdrže a nabíjení trvá dlouho (Braava 320)tak se z něj stal více méně „další krám do bytu“.
Roombu používám pořád. Braavu jsem nezapnul asi dva měsíce.

Za mě - „320“ nebrat, „380“ s turbo chargerem (nabíječkou) pokud možno zadarmo vyzkoušet…

Ale já bych si to už znova nekoupil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.7.16 10:15

Nemáte náhodou někdo zkušenost s parním vysavačem http://www.polti.cz/…fav30-detail nebo http://www.karcher-inte.cz/…karcher-sv-7. Chtěla bych něco, co vysaje a zároveň vytře podlahu. Pokud máte zkušenost i s jiným parním vysavačem, tak sem s ní. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
28.7.16 10:46

@Zuzela máme ten starší typ SV 1902 ale přijde mi stejný, je to skvělá věc do domácnosti s plovoučkou nebo dlažbou, s kobercem si neporadí. Koupila abych ho znovu. Už si ani nedovedu představit zametat tak velký byt, vířit prach a chlupy a pak je ještě roztírat mopem. Kdo nevyzkoušel, nemůže pochopit ten rozdíl v opravdu čistě vytřené podlaze, že se z ní fakt dá jíst :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
28.7.16 20:18

Čekala jsem teda více odpovědí… :?

@u763 ušetří to čas? Viděla jsem video a připadne mi, že se s ním musí pracovat pomalu, aby něco pobral. A na cca kolik m2 vystačí jedna plná nádržka vody? Musí se tam přidávat ten odpěňovač? Není to přece jen nejlevnější, tak bych se ráda co nejvíce informovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
29.7.16 12:20

@Zuzela ono takových strojů moc není. Ušetří to čas neskutečně. My máme byt 130 m. Když jsem musela všechno nejdřív zamést, nebo vyluxovat a pak ještě vytřít, a to kvůli psovi a prašnosti i 2 x denně, to byl mazec. Když to uděláš důkladně tímhle strojem, tak se ti to doma nevýří, nemá co, a stačí to udělat zase tak za 2 -3 dny. Nádržka na páru vydrží na půlku našeho bytu, ale doléváš jednoduše za pochodu a hned je natlakováno. Odpěňovač nedávám vůbec. Provozní náklady jinak žádné, kromě elektřiny a té trošky vody. Já s tím jezdím skoro stejně rychle jako s normálním vysavačem. Má to velký sací výkon. Časem se naučíš jak to držet. Já mám jedním tahem od sebe zmáčknutý tlačítko páry a tahem k sobě na sucho. Máme ho 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný