Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prcek88 píše:
To sem taky koukala, takových fotek je, ale všude dostatek i tady na emiminu
Měla by tu být nějaká diskuze přímo pro rozbory stoličky
nekecej, že tu fakt takové fotky jsou
to jako fakt? tohle fakt nepochopím
![]()
Dneska je nebezpečné pořizovat si děti když vám pak můžou ustřihnout hlavu
![]()
No upřímně, já říct manželovi „manža“ a předložit mu po celodenní šichtě kečupovou polívku, tak to taky vezmu rtěnkou o zeď. Můj muž sice ženy nebije, ale myslím, že v tomto případě by udělal výjimku
Mě dostaly ty otapetované krabice od pizzy na zdech a bílým papírem obalené knihy…jdu do toho, nemám celé dny nic na práci než obalit byt do bílého papíru (s „mimískem“ to je bezva a praktický nápad)
A hóóódně smajlíků, mucinky muck ![]()
Ja dnes zkusim na pritele jestli nezacnem pracovat na miminku, no ale doufam, ze pak neskoncim ve sklepe
![]()
@Dellynka
Pozor, to je „příťa“, nikoliv přítel. Použij tohle a sklep máš zajištěn
![]()
Sem minule hledala na mimibazaru diskuse a asi jsem debil a vůbec nevim kde to tam je. Jestli to nebude tím, že ten kód prasil nějakej nečlověk, jinak si to nedovedu vysvětlit. Zjevně grafik jel na nějakým LSD nebo tak
Mučky cmučky všetunky
Asi se budu inspirovat na večeřenku a udělám kuřátenko s tatarkou, to mě oslovilo…suuuuper mega bájo nápadíček
Ale nejdřív si jdu sbalit a postavit kufr před dveře, protože manža bude z toho určitě tak mocenky nadšenkanej, že mě vyrazinkuje jen s igelitenkou (Nextovou, samozřejmě
)…
@Dellynka
ne miminko, ale „mimísek“…Formuluj přesně!!!
A žádné „začneme pracovat“ PROBOHA… ty snad nevíš, že to se nazývá „tuleníčko“!!! Jdi se stydět a doučit základní pojmy ![]()
já nemůžu.. občas jsem na mimibazar nakoukla ohledně návodů na háčkování, ale diskuze jsem tam nesledovala. No teď fakt mrknu, jestli se ovšem zorientuju
dostal mě tam dotázeček na kakáníčko
![]()
No tak dámy, to se dělá dát sem todlenctonc v čase oběda!?
víte vy vůbec, kolik poprskaných monitorů, tabletů a klávesnic máte na svědomí!?
jinak naprosto fajnové zpestření dnešního (alespoň tady u nás) deštivého dne ![]()
Achjo achjo…holky mate pravdu, jeste zapracuju na formulaci
…ale myslim, ze kdybych jen pouzila prita, mimisek a nebo snad tulenicko
,tak bych se do toho sklepa sla zavrit sama =D