Parodie na Mimibazar :)))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5668
7.5.13 10:25

@Prcek88 jdu do toho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.5.13 10:27
:lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.13 10:30
@Prcek88 píše:
To sem taky koukala, takových fotek je, ale všude dostatek i tady na emiminu :mrgreen:
Měla by tu být nějaká diskuze přímo pro rozbory stoličky :lol:

nekecej, že tu fakt takové fotky jsou 8o to jako fakt? tohle fakt nepochopím :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
7.5.13 10:32

Dneska je nebezpečné pořizovat si děti když vám pak můžou ustřihnout hlavu 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
7.5.13 10:33

No upřímně, já říct manželovi „manža“ a předložit mu po celodenní šichtě kečupovou polívku, tak to taky vezmu rtěnkou o zeď. Můj muž sice ženy nebije, ale myslím, že v tomto případě by udělal výjimku :mrgreen: :lol: Mě dostaly ty otapetované krabice od pizzy na zdech a bílým papírem obalené knihy…jdu do toho, nemám celé dny nic na práci než obalit byt do bílého papíru (s „mimískem“ to je bezva a praktický nápad) :zed: :jazyk: :mrgreen: A hóóódně smajlíků, mucinky muck :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
7.5.13 10:36

Ja dnes zkusim na pritele jestli nezacnem pracovat na miminku, no ale doufam, ze pak neskoncim ve sklepe :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5455
7.5.13 10:39

@Dellynka
Pozor, to je „příťa“, nikoliv přítel. Použij tohle a sklep máš zajištěn :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
7.5.13 10:39

Sem minule hledala na mimibazaru diskuse a asi jsem debil a vůbec nevim kde to tam je. Jestli to nebude tím, že ten kód prasil nějakej nečlověk, jinak si to nedovedu vysvětlit. Zjevně grafik jel na nějakým LSD nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.5.13 10:40

Mučky cmučky všetunky :* Asi se budu inspirovat na večeřenku a udělám kuřátenko s tatarkou, to mě oslovilo…suuuuper mega bájo nápadíček :dance: Ale nejdřív si jdu sbalit a postavit kufr před dveře, protože manža bude z toho určitě tak mocenky nadšenkanej, že mě vyrazinkuje jen s igelitenkou (Nextovou, samozřejmě :mrgreen: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.5.13 10:41

@Dellynka
ne miminko, ale „mimísek“…Formuluj přesně!!! :mrgreen: A žádné „začneme pracovat“ PROBOHA… ty snad nevíš, že to se nazývá „tuleníčko“!!! Jdi se stydět a doučit základní pojmy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.13 10:54

:mrgreen: já nemůžu.. občas jsem na mimibazar nakoukla ohledně návodů na háčkování, ale diskuze jsem tam nesledovala. No teď fakt mrknu, jestli se ovšem zorientuju :think: dostal mě tam dotázeček na kakáníčko :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.5.13 11:22

No tak dámy, to se dělá dát sem todlenctonc v čase oběda!? :pocitac: víte vy vůbec, kolik poprskaných monitorů, tabletů a klávesnic máte na svědomí!? :lol: jinak naprosto fajnové zpestření dnešního (alespoň tady u nás) deštivého dne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
7.5.13 11:24

Achjo achjo…holky mate pravdu, jeste zapracuju na formulaci :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:…ale myslim, ze kdybych jen pouzila prita, mimisek a nebo snad tulenicko :poblion:,tak bych se do toho sklepa sla zavrit sama =D

• Citovat
  • Upravit
1056
7.5.13 11:24
@Apaji píše:
@Dellynka
Pozor, to je „příťa“, nikoliv přítel. Použij tohle a sklep máš zajištěn :pankac: :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
7.5.13 11:25

@bjouček mas pravdu, super zpestreni :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie