Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Klementyna píše:
Takového jednoho mám doma, hodil po mně kus cihly dneska, zlotřilec!
Cože? To jako dítko? Co z něj roste? ![]()
@Mablanka píše:
Cože? To jako dítko? Co z něj roste?
Eto dobrá otázka… asi vzpěrač, protože má jen rok a půl a ta cihla vážila dobré dvě kila ![]()
@Klementyna píše:
Eto dobrá otázka… asi vzpěrač, protože má jen rok a půl a ta cihla vážila dobré dvě kila
Ale, ale, to je silák!
@Samy píše:
Kvůli čemu to po tobě, Klementyno, hodil?
Lituji, ale netuším, jelikož ještě neumí mluvit, tak nabyl sto podat vysvětlení ![]()
Ale abych to uvedla na pravou míru, on ji zkrátka nemohl více unést a zrovna moje noha se připletla tam, kde cihla při pádu našla svůj cíl ![]()
Lidské mládě to určitě nemyslelo zle, zcela jistě je pro něj v tomto věku ještě matička v celém vesmíru středobodem.
@Samy píše:
Lidské mládě to určitě nemyslelo zle, zcela jistě je pro něj v tomto věku ještě matička v celém vesmíru středobodem.
Modlím se jen, abych byla středobodem nezmrzačeným ![]()
Možná budou tvé modlitby vyslyšeny, těžko říct. Kdyby ne, tak holt vyhledáš nějakou lékařskou pomoc.
@Tinuvien píše:
Co je Tvá noha @Klementyna v poměru k dětskému zkoumání.
iniciativa tvá ohledně vzdělávání mých dětí je až dojemná, uroním pár slz…
@Samy píše:
Informace o velikosti její nohy někde byla uvedena?
Asi ne, já se tím moc nechlubím, lidi by mohli závidět… Edit- a uronit pár slz ![]()
Příspěvek upraven 20.03.15 v 13:04
Teď nevím, jakou nohu/nožku si mám představit. Drobná jako Popelka nebo spíš ledoborec? ![]()
Co mi má intuice říká - bude to nějaká skutečná nožní anomálie..
@Samy píše:
Teď nevím, jakou nohu/nožku si mám představit. Drobná jako Popelka nebo spíš ledoborec?
Což o to! Velikost nohy není v tuto chvíli podstatná. Důležité je, že je v pořádku