Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše: Šupajdil z Novy pryč.Čemu se teď asi bude věnovat tento věhlasný kuchař?
Řekla bych, že teď si klidně může dát volno, tou kuchařkou si mohl přijít na pár peněz, co by mohly stačit na odpočinek i nějaký zájezd.
@Samy píše: Řekla bych, že teď si klidně může dát volno, tou kuchařkou si mohl přijít na pár peněz, co by mohly stačit na odpočinek i nějaký zájezd.
Dominikánská republika třeba? Tam je vedro, doufám, že si nezapomene přibalit opalovvací krém faktor 35..
35stupňová vedra tam asi budou na denním pořádku, tak raději zůstanu i nadále tady na rodné hroudě, už jen kvůli počasí asi budu patriot.
@Samy píše:
35stupňová vedra tam asi budou na denním pořádku, tak raději zůstanu i nadále tady na rodné hroudě, už jen kvůli počasí asi budu patriot.
To se ale budeš muset obejít bez receptů Ládi Hrušky, když on bude v Dominikánské republice a ty tady! Co budeš proboha vařit?! ![]()
@Klementyna píše:
To se ale budeš muset obejít bez receptů Ládi Hrušky, když on bude v Dominikánské republice a ty tady! Co budeš proboha vařit?!
To už nefrčí Babica? Uvízla jsem ve středověku!
Uf, až jsem se z toho orosila, že nebudu kuchtit ani podle Hrušky ani podle Babici. Nicméně už se těším na večeři, úplně slintám, když si představím, jak mi manžel dnes připraví langoš.
@Samy píše:Šmakoval by mi taky, kdyby mi jej někdo udělal, už dlouho jsem neměla langoše.
Uf, až jsem se z toho orosila, že nebudu kuchtit ani podle Hrušky ani podle Babici. Nicméně už se těším na večeři, úplně slintám, když si představím, jak mi manžel dnes připraví langoš.
@Daša 2 píše: Šmakoval by mi taky, kdyby mi jej někdo udělal, už dlouho jsem neměla langoše.
Existenci manžela nepopíráš? Postav ho tedy k plotně a řekni: „Langoše smaž!“
@Klementyna píše:Žaludek bude ale po nichh bolet!
Existenci manžela nepopíráš? Postav ho tedy k plotně a řekni: „Langoše smaž!“
@Mablanka píše: Žaludek bude ale po nichh bolet!
To naštěstí neznám, langoše jsem nejedla 20 let, možná i víc.. ![]()
@Klementyna píše:
To naštěstí neznám, langoše jsem nejedla 20 let, možná i víc..
Copak o to, já taky ne, mám kachní žaludek, ale nělteré slabší povahy by mohly mít problém. ![]()
@Mablanka píše:
Copak o to, já taky ne, mám kachní žaludek, ale nělteré slabší povahy by mohly mít problém.
Místo langoše ať tedy raději chroupou mrkev!
@Klementyna píše:
Místo langoše ať tedy raději chroupou mrkev!
Vida, mrkvičku jsme dlouhuo neměli, musím taky koupit.
@Mablanka píše:
Vida, mrkvičku jsme dlouhuo neměli, musím taky koupit.
Tuto zeleninu ale rozhodně kupovat s natí, protože ta bez natě je hnus, připadá mi to jako krmná mrkev, na jídlo je fuj ![]()