Partičkovská abeceda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
13.3.15 13:38
@Samy píše:
Kéž bych byla jako tučňák, takhle jsem jako velryba na souši.

I ty brepto, wikipedie praví, že velryba dorůstá až 17 metrů a váží 40-45 tun, nechceš mi snad tvrdit, že odpovídáš těmto mírám! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.3.15 16:09

Mám o trošku míň, to zase jo, ale o moc, bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
13.3.15 19:34

Nejsi podvyživená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 21:08
@bmimino píše:
Nejsi podvyživená?

Ahoj děvčata, tak jak se tu máte, a co jste dělaly a nakecaly, když jsem byla pryč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.3.15 22:04
@Emilie píše:
Ahoj děvčata, tak jak se tu máte, a co jste dělaly a nakecaly, když jsem byla pryč?
Červík pochybnosti mi hlodal v hlavě, kdepak asi jsi a jak to, že jsi nás opustila! Tož vítej zpět!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 22:07
@Klementyna píše: Červík pochybnosti mi hlodal v hlavě, kdepak asi jsi a jak to, že jsi nás opustila! Tož vítej zpět!

Totiž, práce a povinnost a prostě se tu vykecávat není čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.3.15 22:12
@Emilie píše:
Totiž, práce a povinnost a prostě se tu vykecávat není čas!

Sůvo noční, jak není čas? Pracuj ve dne a tady vykecávej v noci a máš to. Jenže když ty marníš čas spaním, to se pak není čemu divit že nestíháš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 22:21
@Klementyna píše:
Sůvo noční, jak není čas? Pracuj ve dne a tady vykecávej v noci a máš to. Jenže když ty marníš čas spaním, to se pak není čemu divit že nestíháš!
Šílíš, že nevíš co dělám. Příslíbila jsem příspěvek zíra na tombolu a přístí sobotu dětem na maškarní a makám do černa a akorát mě zdržuje rodina, chce čisté slipy a večeři a tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.3.15 22:52
@Emilie píše: Šílíš, že nevíš co dělám. Příslíbila jsem příspěvek zíra na tombolu a přístí sobotu dětem na maškarní a makám do černa a akorát mě zdržuje rodina, chce čisté slipy a večeři a tak…

Konečně vidíš, jak špatně je máš vychované! Co to je za móresy toto, že čisté slipy, a ještě mají i hlad! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 22:54
@Klementyna píše:
Konečně vidíš, jak špatně je máš vychované! Co to je za móresy toto, že čisté slipy, a ještě mají i hlad! :evil:

Dokonce ten malej má i školní úkol!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.3.15 23:01
@Emilie píše:
Dokonce ten malej má i školní úkol!

Lumpík co je dle tvého popisu narozený 2010 má školní úkol? Snad ne úlohu o dvou neznámých… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 23:19
@Klementyna píše:
Lumpík co je dle tvého popisu narozený 2010 má školní úkol? Snad ne úlohu o dvou neznámých… :think:

Chytrej je na to dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
13.3.15 23:47
@Emilie píše:
Chytrej je na to dost

To ráda slyším, nechtěl by doučovat mého nejstaršího, je narozen 2009 a neumí vůbec nic! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.3.15 23:55
@Klementyna píše:
To ráda slyším, nechtěl by doučovat mého nejstaršího, je narozen 2009 a neumí vůbec nic! :cert:

Copak já vím, zda by moji kluci chtěli doučovat, asi je ten tvůj celej tatínek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.3.15 00:32
@Emilie píše:
Copak já vím, zda by moji kluci chtěli doučovat, asi je ten tvůj celej tatínek :nevim:

Koukej se přiznat, osobo, jak to že znáš mého muže! :cert: A nezapírej, vše se dozvím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák