Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Klementyna píše:
Koukej se přiznat, osobo, jak to že znáš mého muže!A nezapírej, vše se dozvím!
Mám mimosmyslové vnímání, musím se k tomu přiznat?
@Emilie píše:
Mám mimosmyslové vnímání, musím se k tomu přiznat?
Tak přiznání je polehčující okolnost, to nevíš? Jistě je na to v trestním zákoně nějaký paragraf.
Fakticky na to naši zákonodárci pamatovali? No vida, stačí hrát partičkovskou abecedu a hned se tu provalí, že jedna zná muže té druhé, to je tedy věc. ![]()
@Samy píše:
Fakticky na to naši zákonodárci pamatovali? No vida, stačí hrát partičkovskou abecedu a hned se tu provalí, že jedna zná muže té druhé, to je tedy věc.
Co se směješ, však tvého muže zná také! Pokud tedy nekecá, že je telepat!
Tak teď jsi mě dostala! Musím se chotě optat, kde se s ní setkal. ![]()
@Samy píše:
Tak teď jsi mě dostala! Musím se chotě optat, kde se s ní setkal.
Lituji svých slov, telepat nesjem
Myslela jsem si to.
Jen doufám, že to není zástěrka, aby se ututlalo, že se znáš s kdovíkým. ![]()
@Samy píše:
Myslela jsem si to.Jen doufám, že to není zástěrka, aby se ututlalo, že se znáš s kdovíkým.
Myslím, že výslech podezřelé je tímto u konce. Odvolává co odvolala a slibuje co slíbila a tak to má být!
@Samy píše:ďábelké tousty, divokou zvěř, děti, divadlo, dělbu práce, díru na ponožce či ďolíčky ve tvářích?
Tak jo, to budu akceptovat. Co budeme probírat teď?
Chyba lávky, raději navrhuji psát o něčem, co nenavozuje práci, dnes jsem líná až až.
@Samy píše:Žasnu, že někomu ponožky mohou navozovat práci. V jakém směru? Tomu bych ráda přišla na kloub…
Chyba lávky, raději navrhuji psát o něčem, co nenavozuje práci, dnes jsem líná až až.
Tak jsem se musela podívat, na co jsem tak vlastně reagovala. A už to vidím, psalo se o díře na ponožce a vybavila se mi moje babička, jak vždy poctivě látala a štupovala děravé fusekle. Kdepak já, já děravé mrsknu do odpadkového koše a koupím si další pár.