Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Emilie píše:
Tyranosaurus Emilie chcíp.
Počkat, počkat! Jak že chcíp? Něco zkaženého sežral?
@Klementyna píše:
Počkat, počkat! Jak že chcíp? Něco zkaženého sežral?
Lidma být sežrán.
@Emilie píše:
Lidma být sežrán.
Nechápu… Někomu se na tvé profilovce něco nelíbilo a proto jsi ji dala pryč?
@Klementyna píše:čelím vlastní blbosti, nechci být teď nějakou dobu moc vidět, prozradila jsem toho kdesi na sebe víc než dost.
Nechápu… Někomu se na tvé profilovce něco nelíbilo a proto jsi ji dala pryč?
@Emilie píše: čelím vlastní blbosti, nechci být teď nějakou dobu moc vidět, prozradila jsem toho kdesi na sebe víc než dost.
Tak to jo, to chápu. Internet může být i nebezpečný, člověk si musí dávat pozor.
@Klementyna píše:
Tak to jo, to chápu. Internet může být i nebezpečný, člověk si musí dávat pozor.
radí nám to furt, a stejně si člověk tu h… ehm ústa musí nabít sám.
@Emilie píše:
radí nám to furt, a stejně si člověk tu h… ehm ústa musí nabít sám.
Máš bohužel pravdu
Nechme tedy dinosaura spát a pojďme nadhodit nějaké aktuální téma, např. co zatmění slunce, vidělas?
@Klementyna píše:
Máš bohužel pravduNechme tedy dinosaura spát a pojďme nadhodit nějaké aktuální téma, např. co zatmění slunce, vidělas?
Sluníčko zatemnělé, to je dnes dobré téma. Horší však je, že se některým zatemnil i mozek. Četly jste ku příkladu diskusi Může se při zatmění chodit ven? Nebo zatmění a školka. Výživné! Opravdu.
@Mablanka píše:
Sluníčko zatemnělé, to je dnes dobré téma. Horší však je, že se některým zatemnil i mozek. Četly jste ku příkladu diskusi Může se při zatmění chodit ven? Nebo zatmění a školka. Výživné! Opravdu.
Upřímně, tuto diskuzi jsem si v rámci zachování duševního zdraví s klidem nechala ujít.
@fialka09 píše:
Upřímně, tuto diskuzi jsem si v rámci zachování duševního zdraví s klidem nechala ujít.
To já si zase početla, abych si zpříjembila čekání, než mi dopere pračka a já budu moct jít konečně spat
@Mablanka píše:
To já si zase početla, abych si zpříjembila čekání, než mi dopere pračka a já budu moct jít konečně spat
Tedy děvčata já se včera pak připojila ke spoelčnosti, slavili jsme svátek.
Kdopak slavil? Vlastně je jedno, kdo slavil, hlavně jestli oslava byla fajn.
@vyrovnaná žena píše:
Najedli se napili, bezva oslava
A jak koukám, dneska mě tu moc neuvidíte, bude se slavit dál.