Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
Každý den jiné a jiné radosti a starosti, prostě pestrý život každým dnem.
Musím říct, že mít plný úvazek, byla by to honička pořádná, díky za částečnej úvazek.
@Emilie píše:
Musím říct, že mít plný úvazek, byla by to honička pořádná, díky za částečnej úvazek.
K tomuto nemám co říct, já budu ještě čtyři roky doma zahálet.
@Klementyna píše:
K tomuto nemám co říct, já budu ještě čtyři roky doma zahálet.
To ani já ne, zatím práci sháním…
@plošina píše:
@fialka09Mám radost, jistě brzy najdeš práci, která Tě baví
Ideálně i dobře placenou, to je pak super!
Ráno číst o nadšení z práce, to je vidět, že je někdo hodně dobře naladěn.
@Lenon píše:
Není nad dobrou náladu hned brzy ráno
Objektivně souhlasím, subjektivně dokud si nedám kafe, tak nekomunikuji nijak a vůbec
Co na to říct? Každý z nás to prostě mám jinak. Já jsem ráno čiperná hned po procitnutí, s tím nemám problém. Ovšem stíhat čilé dítě mi i tak někdy po ránu činí problém. ![]()
@Samy píše:
Co na to říct? Každý z nás to prostě mám jinak. Já jsem ráno čiperná hned po procitnutí, s tím nemám problém. Ovšem stíhat čilé dítě mi i tak někdy po ránu činí problém.
Milá, to ti závidím, já jsem po ránu příšerná, obzvláště dnes..ještě že měl muž noční ![]()
@fialka09 píše:
Milá, to ti závidím, já jsem po ránu příšerná, obzvláště dnes..ještě že měl muž noční
Ideální manžel snese nálady-nenálady své ženy s přehledem.
Máš pravdu, ideální chlap to snese. Jenže obča je dost těžké najít ten svůj ideál. ![]()
@Samy píše:
Máš pravdu, ideální chlap to snese. Jenže obča je dost těžké najít ten svůj ideál.
Láska Ti pomůže najít ideál ![]()
Lásku už jsem si našla před x lety, takže teď už musí hledat někdo jiný. Kdo hledá, ten najde, aspoň tak se to prý říká.
@Samy píše:
Lásku už jsem si našla před x lety, takže teď už musí hledat někdo jiný. Kdo hledá, ten najde, aspoň tak se to prý říká.
A co když někdo nenajde? Co potom?